Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με αυτό το club

Κουβέντα για την ιδέα-αγάπη που λέγετε ΑΕΚ.
 1. Δραστηριότητα στο club
 2. άντε πάμε με τον βάζελο για την πρωτιά. Ότι και να κάτσει φέτος πάντως, είναι καλα. Η ομάδα παίζει μπάλα. Και έχει και γήπεδο
 3. Καλησπέρα αδέρφια, και καλό μήνα! Εικόνες από το σπίτι μας:
 4. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Σχετικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης του γηπέδου μας, παραθέτω δυο ενδιαφέροντα στοιχεία: 1. Σύμφωνα με τον ακόλουθο σύνδεσμο, τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν 14 μήνες (δηλαδή μέχρι Απρίλιο 2021). Εγκρίθηκε το πλήρες πλάνο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Υπογειοποίησης! 2. Σύμφωνα με τον ακόλουθο σύνδεσμο, η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε δεκαέξι (16) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης (δηλαδή μέχρι καλοκαίρι 2021). ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας» Από τα 2 ανωτέρω στοιχεία και λαμβάνοντας υπόψη πως το έργο της Περιφέρειας για το γήπεδο (σημείο 2) αποτελεί τη Β φάση του έργου, την οποία θα ακολουθήσει η Γ φάση (συμπεριλάβει εργασίες με τις οποίες ολοκληρώνεται το σύνολο του έργου όπως ειδικές αρχιτεκτονικές εργασίες (εξωτερικό περίβλημα του κτιρίου), ειδικές επεμβάσεις στο κτίριο, ειδικές Η/Μ εγκαταστάσεις και εγκατάσταση εξοπλισμών σε ειδικούς χώρους και στους χώρους Τύπου κλπ), γίνεται κατανοητό πως οριακά θα προλάβει (αν προλάβει) η ομάδα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 2021-2022 στην Άγια Σοφιά.
 5. πιστεύω το 2020 να είμαστε στον ναό μας .... μετά από τόσα χρονιά ...... 🤴
 6. Ένα χρόνο μετά και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Όπως όλα δείχνουν πριν το καλοκαίρι του 2021 δεν πρόκειται να εγκαινιάσουμε το ναό...
 7. Το χειρότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να κάνουμε! Ευτυχώς έφυγε ο Καρντόσο. Φημολογείται ότι ο επόμενος θα είναι ο Πογιέτ.
 8. Τι έκτρωμα είναι αυτό που βλέπουμε φέτος! Απλά ντροπή! Έχουμε ξεφτιλιστεί πριν καν προλάβει να ξεκινήσει η σεζόν....
 9. Το οτι λες "δεν δίνω δεκαρα για το γήπεδο" δείχνει οτι έχεις αντιληφθεί πολύ λίγα για τη σημασία του αλλά και για το μέγεθος της ΑΕΚ. Παίζει τεράστιο ρόλο, και αυτή τη στιγμή η μοίρα μας θα ήταν διαφορετική αν υπήρχε μια έδρα τόσα χρόνια. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με φαντασμένα σχέδια τύπου οδδυ( θεμιστοκλής ο σωτήρας) και επίσης ο μόνος που μπορούσε να νικήσει τα όποια εμπόδια για να γίνει πράξη όλο αυτό ήταν ο Μελισσανίδης. Στα αγωνιστικά τώρα φαίνεται οτι το έχει παρατήσει το πράγμα, ακούγονται και διάφορα (μπλεξίματα από Αμερική μεριά, ζητήματα υγείας κλπ), οπότε ας ελπίσουμε οτι έχει προνοήσει και για τη διάδοχη κατάσταση μιας και με "λογιστική" προσέγγιση εσοδα-εξοδα δεν βγαίνει η φαση.
 10. Ok, απλά λέω μην έχουμε αυταπάτες για αυτόν. Μπορεί και να έχεις δίκιο, ωστόσο τον Ριχάρδο δεν τον κυνηγάει το FBI απο ότι ακούγεται. Το γήπεδο είναι σημαντικό, απλά λόγω μεγάλης ιδέας που έχω και εγώ για την ομάδα μας θα προτιμούσα και εγώ μεγαλύτερο γήπεδο (κοντά στα σχέδια της ομάδας Νικολαίδη και ας ήταν εκτός Ν.Φιλαδέλφειας). Έχω όμως την εντύπωση οτι για τα δεδομένα της ομάδας(σύνολο οπαδών) μας, και της χώρας μας(πληθυσμός, οικονομικές δυνατότητες, ανάπτυξη του ποδοσφαίρου), μάλλον θα ήταν πολύ μεγάλο για τα περισσότερα παιχνίδια που θα έδινε η ομάδα. Δεν θα επηρέαζε τους αντιπάλους ως έδρα αν ήταν μισογεμάτο. Θα προτιμούσα να μην έβαζες καθόλου στη συζήτηση σοβαρά τον παράγοντα Ψωμιάδη ακόμα και αν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, που, πέραν του οτι ζημίωσε την ομάδα με αρκετά εκατομμύρια, που τα έφαγε ο ίδιος, και την άφησε κατεστραμμένη όταν έφυγε, ήταν απο τους χειρότερους ανθρώπους που πέρασαν απο αυτή τη χώρα στη σύγχρονη ιστορία της. Καλύτερα να ψάξεις μόνος σου, αν δεν γνωρίζεις ήδη, για το ποιόν αυτού του ανθρώπου. Είναι κρίμα να τους εξαγνίζουμε προς χάριν μια καλής εμφάνισης της ομάδας μας. Επειδή οι οπαδοί τους αρέσει να μην ενδιαφέρονται για το ποιόν του ανθρώπου και να εστιάζουν μόνο στα οπαδικά, βλέπεις ανθρώπους αυτής της ποιότητας να έχουν αναμειχθεί σε όλες τις ομάδες και να έχει φτάσει το ποδόσφαιρο στον πάτο. Και καταλήγουμε σε λογικές "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε..."
 11. Δεν δίνεις δεκάρα για το γήπεδο; Αν είναι δυνατόν!! Και να ήταν 50.000 δηλαδή τι θα άλλαζε; Μετά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας νομίζεις θα γίνεται sold out σε παιχνίδια με Παναιτωλικούς και Πλατανιάδες; Για μένα το γήπεδο ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Για αυτό και μπορώ να παραβλέψω τα φετινά λάθη και τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας. Λες και την τελευταία σχεδόν 8ετια (εκτός από πέρσι) την ίδια ΑΕΚ δεν βλέπαμε; Ας κάνει το γήπεδο και ας φύγει μετά!
 12. Λέω τι οφείλει να κάνει. Δεν τους πιάνουν αυτούς τα οικονομικες υπηρεσίες....εδώ ο Ριχάρδος βγήκε..... Εγώ ξεγραμμενο τον έχω όπως και το γήπεδο.Δεκάρα δεν δίνω για το γήπεδο. Αν κάναμε γήπεδο 50.000,ναι θα ήτανε μεγάλη αλλαγή........ Αν λοιπόν ΔΕΝ κάνει μεταγραφές πάνω ράφι τον Γενάρη θα είναι θέμα χρόνου να ξεκουμπιστει...... Άλλωστε χωρίς τον Μπάγεβιτς δίπλα του δεν ξέρει που του πάνε τα τεσσερα. Το ότι δεν ανανέωσε στον Σιμοες έδειξε ότι είναι ποδοσφαιρικά ΒΛΑΚΑΣ. Ο Ψωμιάδης είχε φτιάξει ομαδάρα που έφυγε αητητη δύο CL με Ρεάλ και Ρομα..... Κοίτα τι έφτιαξε ο μελισσανιδης......
 13. Υπερβολή είναι, που, δεν βλέπεις ποδόσφαιρο που να σε ελκύει; Μην τσιμπάς και εσύ με "κορυφές" και πρωταθλήματα. Όσον αφορά τον προπονητή, δεν βάζεις σε πρωταθλήτρια ομάδα αμφιλεγόμενο-νέο προπονητή για να σου κάτσει αν πιάσει. Επιλέγεις καταξιωμένο, και τον πληρώνεις. Μόνο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα βάζουν νέους προπονητές αλλά αυτές οι ομάδες έχουν ήδη δεμένο τρόπο παιχνιδιού οπότε ο προπονητής βρίσκει έτοιμο πλάνο. Αν και συμφωνούμε γιατί του βγήκε το όνομα ¨"Καβούριας", συνεχίζεις να ελπίζεις οτι αυτός ο άνθρωπος θα βάλει σημαντικά ποσά στην ομάδα; Ειδικά τώρα που φαίνεται οτι έχει μπλεξίματα με την είσοδο του στο Αμερικάνικο Χρηματιστήριο; Tόσα χρήματα κέρδισε η ΑΕΚ απο πρωτάθλημα, εισιτήρια & Champions League, τι επέστρεψε στην ομάδα; H ομάδα αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρυσι ενώ είχε περισσότερα κέρδη. Πρωτοφανές! Αυτός μόνο κερδισμένος βγαίνει απο την ενασχόληση του με την ομάδα. Πάντα! Ή μήπως νομίζεις οτι έβαλε απο την τσέπη του τα προηγούμενα 'πέτρινα" χρόνια; Πετρινα χρόνια που τα προκάλεσε ο ίδιος με την πώληση έτσι που έγινε τότε στην επιλογή του-Τροχανάς και την "πώληση" του Μπάγεβιτς στον Κόκκαλη.
 14. Υπερβολες. Δεν του βγήκαν ο προπονητης,ας τον πούμε μαθητευόμενο προπονητή,και η πίστη ότι το ρόστερ που έμεινε από πέρσυ θα το πάλευε πάλι. Με Τον Χιμένεθ στο πάγκο θα ήμασταν κορυφή. Από εδώ και πέρα,οφείλει ο κάβουριας να δυναμώσει την ΑΕΚ τον Γενάρη και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα με 18 σερί νίκες.......
 15. Έλεος πια με τον Μάνταλο. Δεν τραβάει το παιδί τι συνεχίζουν και τον βάζουν βασικό. Χώρια που στα άκρα απλά θάφτηκε και έγινε το μαύρο χάλι που είναι τώρα πια, όχι ότι ήταν κάτι σπέσιαλ. Ένας μέτριος παίχτης καλός για την Β εθνική αλλά μέχρι εκεί.
 16. Δεν με λυπεί η διάλυση αυτής της ΑΕΚ, καθώς ούτε το περσινό "λίγο" πρωτάθλημα δεν άλλαξε τη γνώμη μου για το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Δεν αξίζει να παρακολουθείς ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια, όταν, καλά-καλά ούτε πάσα δεν μπορούν να αλλάξουν. Έχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι φίλαθλοί της ΑΕΚ δεν "τσιμπάνε" απο πρωταθλήματα της πλάκας & στημένες κόντρες μεταξύ επιχειρηματιών/προέδρων. Κρίμα, γιατί η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει και άλλο με τα έσοδα της ως πρωταθλήτρια & συμμετοχή στο Champions League. Δεν του κόστισε, νομίζω, τόσα, όσα κέρδισε. Τα ίδια έκανε και το 1995.
 17. Τέλος οι Σιμοές, Μπακασέτας και Γαλανόπουλος. Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν! Τέτοια διάλυση δεν έχει προηγούμενο!
 18. Μετά την απογοητευτική παρουσία στο champions league, η κατρακύλα συνεχίζεται και στο πρωτάθλημα. Η ομάδα θέλει εκκαθάριση από Μάνταλους και σία.
 19. για να δούμε τώρα τι θα γίνει με τους γαύρους, πραγματικά περιμένω να δω τι θα γράφει το φύλλο αγώνος.
 20. Δωστε του και 800 αν θελετε. Εμας μας συμφερει.
 21. Δεν κανει κακη χρονια, σκασμενος ειναι..Του χουμε πιει το αιμα, λογικο να εχει κρεμασει.. Τωρα για τα 700, τοσα βρισκει πανευκολα Ελλαδα, δειτε λιγο τα συμβολαια των αλλων. Μην πουμε για εξωτερικο..
 22. Ουτε τα 500 δεν ξερω αν θα βρει. Σας βρηκε στην αναγκη και σας χτυπαει. Κανει και κακη χρονια. Δεν σας συμφερει.
 23. Καλα μας εκαναν..ΑΛΛΑΑΑ....οχι μονο εμας..ΕΠΡΕΠΕ να τιμωρησουν και τον ΠΑΟΚ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην ΚΡΗΤΗ.....ετσι να την δεχτω την τιμωρια αλλα οχι ρε κουφαλες μισες δουλειες....ενα πραμα θα παραδεχτο....η ΑΕΚ να το παρει και παλι....κοντρα στην συμμαχια....
 24. Ο χαρακτηρισμος αδικη τιμωρια ειναι σχετικο. Ο Παναθηναικος εχασε εξοδο στα προκρηματικα του CL και -2 στο επομενο πρωταθλημα, απο ενα αδειο κουτακι μπυρας, που βαλαν τον Ιβιτς σε αναπυρικο αμαξιδιο. Περνουσαμε πρωτοι με το 1-0 ο Παοκ τα ιδια λεει για τον Γκαρσια, ο γαβρος τα ιδια για το περσινο -3. Εχει κουρασει το θεμα με τους χουλιγκανισμους αλλα και τις αφαιρεσεις βαθμων. Πρεπει να σταματησουν και τα 2.
 25.  

 • Δημιουργία νέου...