Προς το περιεχόμενο

3 Screenshots

Πληροφορίες αρχείου

Το SARDU είναι μία πολύ χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή για την δημιουργία ενός multi- bootable USB /DVD που περιέχει πολλά και διάφορα προγράμματα για την διάσωση ενός PC.

 

Απευθύνεται κυρίως σε power users και με την πολύτιμη βοήθειά του μπορεί να φτιαχτεί ένα bootable USB ή εναλλακτικά ένα ISO image το οποίο μπορεί να γραφτεί έπειτα σε ένα DVD και να περιέχει μερικά από τα πιο γνωστά προγράμματα διάσωσης για το PC.

 

Συγκεκριμένα μπορεί να περιέχει συλλογή από τα γνωστά antivirus rescue disks, όπως Avira, Kaspersky , Panda, Dr.Web, F-secure, κ. ά.

 

Τις πιο γνωστές εκδόσεις από τα Linux live CD, όπως το Damn small Linux, Fedora, Ubuntu, Puppy Linux, Phoronix, κ.α.

 

Συλλογή από τα πιο γνωστά Live Rescue CDs, όπως Hiren’s Boot CD, Ultimate Boot CD , System Rescue CD, Ophcrack, Trinity Rescue Kit, Parted magic, Redo back up Live, κ.ά

 

Τις καλύτερες εκδόσεις των Windows Live PE, όπως Bart's PE, UBCD4Win, Live XP, Win7PE, VistaPE, Win7 repair disk, Win Vista repair disk.

 

Υπάρχει ακόμη και η επιλογή στον φάκελο extra για να τοποθετήσει κανείς δικά του ISO με προγράμματα που δεν περιέχονται στα υποστηριζόμενα με την προϋπόθεση βέβαια να γνωρίζει πώς να τα ενσωματώσει και να τα κάνει εκκινήσιμα .

 

Πολύ περισσότερες πληροφορίες καθώς και οδηγίες για τον τρόπο χρήσης υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος .

 

 

 

 

Τέλος για να δοκιμάσει κάποιος το ISO ή το USB που μόλις έφτιαξε μέσα από περιβάλλον Windows , και για να μην κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις στο PC του μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα προσομοίωσης MobaLiveCD .


Feedback χρήστη

Προτεινόμενα Σχόλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.