Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοντινός προορισμός απο αθήνα με νυχτερινή ζωή και καλές παραλίες :Ρ ακούω γνώμες. Α... και να μη μας πιάσουνε τον... εχμμμ ποπό ^_^

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρήκες τελικά καμιά πληροφορία; Εχω τις ίδιες απορίες βασικά. Λέω να πάω για κανα 3ήμερο.

Not really. Έκλεισα τηλεφωνικά σε ένα ξενοδοχείο κάπου στη Δασιά και φεύγω σε μερικές ώρες για Ηγουμενίτσα. Απο όσο είδα πρέπει να έχει φέρυ πολύ συχνά οπότε δεν χρειάζεται να κλείσεις. Θα στο επιβεβαιώσω βέβαια το πρωί/μεσημέρι οταν με το καλό είμαι στο καράβι. Αλλιώς ένας θεός ξέρει που θα καταλήξουμε. Impromptu vacations κτλ.

Δημοσ.

2 άτομα με αυτοκίνητο 96€ μετ επιστροφής. Η διαδρομή είναι μιάμιση ώρα και έχει σχεδόν ανα ώρα δρομολόγιο αλλα απο διαφορετικές εταιρείες. Φαντάζομαι και οι υπόλοιπες έχουν ίδιες τιμές. Μόνο για επιβάτη είναι 20 ευρώ περαδώθε ο καθένας. Θες/νίκη- ηγουμενίτσα 3 ώρες ακριβώς με μ.ο 110χλμ. Εισιτήρια βρίσκεις χαλαρά.

Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει κανένα προορισμό(Ελλάδα) για αρχές Οκτώβρη;

Μανη, κυριως Λακωνικη.

Και καλο καιρο θα εχει αρχες Οκτωβρη, και φθηνα ειναι, και παρα πολυ ωραια (ιδιωςη Λακωνικη, αλλα και η Μεσσηνιακη καλη ειναι), και με αυτοκινητο πας.

Αν ενδιαφερεσαι πεσμου για λεπτομερειες.

Δημοσ.

Εχει να προτεινει κανεις κατι σε Πελοπονησσο, ηπειρωτικη, για 3η βδομαδα Αυγουστου για 5 μερες με γυναικα?

Στα νησια θα γινεται χαμος και θα ειμαι ηδη κοντα στο Αιγιο οποτε σκεφτομαι μηπως αντι για κανα Ιονιο, την κανω για κανα καλο μερος για 5 μερουλες ηπειρωτικα, μην πληρωνω και κερατιατικα να περασω αμαξι

Δημοσ.

Ερώτηση. Εχω κλείσει για Σκιαθο, αλλα δεν εχω αποφασίσει αν θα παρω αμαξι ή οχι.

Οποιος εχει παει ή ξερει, μπορεί να μου πει αν αξίζει να πάρεις αμαξι ή μπορείς να την βγάλεις νοικιάζοντας μηχανάκι.

Απο Βολο εχει συχνα δρομολόγια πλοίων? ή επειδη μπορεί να εχω τουτου ισως τα βρω σκούρα με τα εισιτήρια και πρεπει να τα κλείσω απο πριν. (Ποσο λετε να εχουν, με το αμαξι μεσα)

Οι ερωτήσεις πολλες το ξερω. Θενκς

Δημοσ.

επανερχομαι για ικαρια,

οκ, βρισκω να παρω αμαξι μαζι, αλλα οχι να το γυρισω ... !!!

οποτε με ενοικιαζομενα θα την βγαλω,

ξερει/θυμαται κανεις τι τιμες παιζουν;

κι αν εχει να προτεινει και εταιρεια π.χ.;

Δημοσ.

30 τη μέρα ένα Fiat Panda μου έδωσαν εμένα τέλος Ιουλίου. Νομίζω είναι λογική τιμή και γενικώς θα δεις ότι το νησί είναι αρκετά φθηνό. Αν κάνεις ένα googlάρισμα θα βρεις 5-6 εταιρίες με ενοικιαζόμενα.

Δημοσ.

Επανερχομαι με το ερωτημα, παιζει κανενα συμπαθητικο τουριστικο μερος στην Πελοπονησσο για 4-5 μερουλες? Μαλλον το μπουκωνουμε το νησι και μιας και θα ειμαστε κοντα στο Αιγιο με γονεις, ας παμε καπου στην Πελοπονησσο. Πυλος ισως?

Δημοσ.

30 τη μέρα ένα Fiat Panda μου έδωσαν εμένα τέλος Ιουλίου. Νομίζω είναι λογική τιμή και γενικώς θα δεις ότι το νησί είναι αρκετά φθηνό. Αν κάνεις ένα googlάρισμα θα βρεις 5-6 εταιρίες με ενοικιαζόμενα.

φοβερη τιμη, αλλα αλλη εποχη βεβαια,

αν βρω τετοια τιμη το παιρνω ολη την βδομαδα :)

για τα πανηγυρια του 15γουστου τωρα:

στο Μονοκαμπι ή στη Λαγκαδα;

το δευτερο απ'οτι διαβασα ειναι το πιο ξακουστο και φημισμενο, εκει δεν παιζει κι ο Φακαρος;

(βρηκα επιτελους τον νο 1 βιολιστη :))

ενας γνωστος βεβαια μου ειπε για ενα το πρωι και ενα αλλο για το βραδυ, αλλα δεν εχω τις σημειωσεις του μαζι μου, οταν τις δω θα σας πω

Δημοσ.

Επανερχομαι με το ερωτημα, παιζει κανενα συμπαθητικο τουριστικο μερος στην Πελοπονησσο για 4-5 μερουλες? Μαλλον το μπουκωνουμε το νησι και μιας και θα ειμαστε κοντα στο Αιγιο με γονεις, ας παμε καπου στην Πελοπονησσο. Πυλος ισως?

Ψιλοκαταληγουμε στο τριπτυχο Μεθωνη-Κορωνη-Φοινικουντα. Κανεις αποκει να μας πει τι να περιμενουμε?

Δημοσ.

Ψιλοκαταληγουμε στο τριπτυχο Μεθωνη-Κορωνη-Φοινικουντα. Κανεις αποκει να μας πει τι να περιμενουμε?

Μια χαρά. Κορώνη πολύ ωραία για βόλτα και διασκέδαση, όχι για να μείνεις. Μεθώνη και Φοινικούντα θα πάθεις πλάκα με τις παραλίες. Μη ξεχάσεις να επισκεφθείς τα νησάκια έξω από τη Μεθώνη (Σαπιέντζα και Σχίζα αν θυμάμαι καλά).

Η περιοχή έχει και αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους αν βαρεθείτε τα μπάνια και το windsurfing.

Παραδίπλα είναι η Πύλος και η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, αν έχετε μεταφορικό.

Δημοσ.

Μια χαρά. Κορώνη πολύ ωραία για βόλτα και διασκέδαση, όχι για να μείνεις. Μεθώνη και Φοινικούντα θα πάθεις πλάκα με τις παραλίες. Μη ξεχάσεις να επισκεφθείς τα νησάκια έξω από τη Μεθώνη (Σαπιέντζα και Σχίζα αν θυμάμαι καλά).

Η περιοχή έχει και αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους αν βαρεθείτε τα μπάνια και το windsurfing.

Παραδίπλα είναι η Πύλος και η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, αν έχετε μεταφορικό.

Θενξ

Μεταφορικο παιζει, την περιοχη την εχω ξαναεπισκεφτει αλλα σε τουρ ή μονο για μπανιο

btw Φοινικουντα να σου πω που την εχω προσφατη, πριν κανα 2μηνο, δεν τρελαθηκα

Αλλα με προβληματισες, συναδελφος που ειναι αποκει συμφωνει σε οσα λες εκτος απο το οτι Κορωνη δεν ειναι για να μεινεις, ισα-ισα λεει, οτι απο την τριαδα, η Κορωνη ειναι για να μεινεις, Μεθωνη-Φοινικουντα μόνο επίσκεψη (εναλλακτικα Πυλο, αλλα τοτε παραπαω Δυτικα)

Επισης, δεν ειμαι σε φαση για παρτυ, οποτε απερριψα σκεψεις για Καρδαμιλη-Στουπα απεναντι

γιατι δεν πιανεις γυθειο-μονεμβασια-ελαφονησο-κυθηρα; τελεια μερη :)

Γυθειο-Μονεμβασια καναμε πηγαμε πριν κανα 4αρι χρονια

Ελαφονησο-Κυθηρα παροτι η συζυγος δεν εχει παει (εχω παει Ελαφονησο εγω 2 φορες) θα τα αποφυγουμε λογο πλοιου (εχουμε γαμο στο τελος της αλλης βδομαδας και δεν θελουμε απροοπτα)

Βεβαια Ελαφονησο ειναι αστειο, "παντοφλα" μισης ωρας διαδρομη, αλλα να σου πω την αληθεια μου, η Ελαφονησος δεν μου αρεσει. Ωραιος ο Σιμος για ρακετες, παραλια, μπανιο αλλα θελει παρεα αλλιως βαριεσαι τη ζωη σου στο νησακι. Δεν εχει τιποτα, δεν θα πηγαινα 5 μερες με 1 ατομο μονο, ειτε ειναι φιλος είτε η γυναικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...