Isis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 εχω το winamp 5.08. καταρχας μολις παω να βαλω το visualization Milkdrop κολλαει ο υπολογιστης και το τραγουδει παιζει με το ζορι. δευτερον υπαρχει καμμια επιλογη για να αλλαζω τα visualizations γρηγορα , χωρις να παταω δεξι κλικ συνεχεια και να τα επιλεγω?
Gantalf_4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ναι τραγουδι, οχι τραγουδει. Να μην βαλεις visualization;
Isis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ναι τραγουδι, οχι τραγουδει. Να μην βαλεις visualization; ωραια συμβουλη..
deathlok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 exoun bgei poles ekdoseis 5.08 c d ktl koita an exeis tin teleftea(an exei stin teleftea prospathise na breis mia ligo pio palia oxi pio palia pao tin 5.08 giati exei mia tripa oson afora tin asfaleia)
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Εχω την εντυπωση πως αυτο που ζηταει ειναι να αλλαζει τα visualizations με ενα πληκτρο(οπως προχωραμε στο επομενο κομματι με το "b")Αν οντως θελεις κατι τετοιο,το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να μειωσεις τον χρονο που παιζει το καθε visualizations,ετσι ωστε να αλλαζουν οσο συχνα θελεις.Ψαξε και για κανενα plugin,ολο και καποιο θα υπαρχει.
peterp@n^ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 ta visualizations tou MilkDrop otan einai Fulscreen allazoun me to space. Otan paizei to MilkDrop, pata F1 kai tha sou emfanistei i boitheia pou sou leei ta koumpia kai ti kanoun.
Isis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 ok αυτο με το space βοηθησε. επισης μερικα skins δεν αλλαζουν ολα τα παραθυτα του winamp οπως του visualization και το winamp library. γιατι? αλο σπαστικο ειναι οτι πρεπει να εχεις και το winamp limbrary, γιατι μονο με το playlist editor δεν μπορεις να μεταβει απο την μια playlist στην αλλη, εκτος και αν εγω δεν μπορω να βρω το πως. καποια βοηθεια?
ababapanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Mporite na mou pite apo pou rithmizw to winamp gia na pezi kai apo ta 5 ihia se sistima 5.1 ? mehri twra mou pezei mono sta 2. efhareistw!
acinonyx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ένας ευκόλος τρόπος για 5.1 στο winamp είναι μέσω plug-in. Εγώ χρησιμοποιώ το KB 5 channel output (με απλό search από την σελίδα του winamp)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.