Προς το περιεχόμενο

αποριες για winamp..

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το winamp 5.08. καταρχας μολις παω να βαλω το visualization Milkdrop κολλαει ο υπολογιστης και το τραγουδει παιζει με το ζορι. δευτερον υπαρχει καμμια επιλογη για να αλλαζω τα visualizations γρηγορα , χωρις να παταω δεξι κλικ συνεχεια και να τα επιλεγω?

• Moderators
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως αυτο που ζηταει ειναι να αλλαζει τα visualizations με ενα πληκτρο(οπως προχωραμε στο επομενο κομματι με το "b")Αν οντως θελεις κατι τετοιο,το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να μειωσεις τον χρονο που παιζει το καθε visualizations,ετσι ωστε να αλλαζουν οσο συχνα θελεις.Ψαξε και για κανενα plugin,ολο και καποιο θα υπαρχει.

Δημοσ.

ok αυτο με το space βοηθησε. επισης μερικα skins δεν αλλαζουν ολα τα παραθυτα του winamp οπως του visualization και το winamp library. γιατι? αλο σπαστικο ειναι οτι πρεπει να εχεις και το winamp limbrary, γιατι μονο με το playlist editor δεν μπορεις να μεταβει απο την μια playlist στην αλλη, εκτος και αν εγω δεν μπορω να βρω το πως. καποια βοηθεια?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ένας ευκόλος τρόπος για 5.1 στο winamp είναι μέσω plug-in. Εγώ χρησιμοποιώ το KB 5 channel output (με απλό search από την σελίδα του winamp)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...