Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο είναι και σίγουρα καλύτερο απ ότι ήταν όταν το πήρες. Συμβουλή μου είναι να μην επενδύσεις άλλα χρήματα στο κουτί γιατί αφού σου μπήκε το μικρόβιο αργά ή γρήγορα θα το αλλάξεις.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή μ ενδιαφέρει το θέμα με plexiglass θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο review για την μόντα?

βασικά

1,Πώς το βάφεται το εσωτερικό με μπογιά ή το περνάτε πρίν με κάτι?

2,Πώς κόβετε το side panel και πώς τοποθετείται το plexi

και για να μην κουράζω οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει......

Επεξ/σία από jimmakosthrylos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή μ ενδιαφέρει το θέμα με plexiglass θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο review για την μόντα?

βασικά

1,Πώς το βάφεται το εσωτερικό με μπογιά ή το περνάτε πρίν με κάτι? τι ενοεις;

2,Πώς κόβετε το side panel και πώς τοποθετείται το plexi αρχικα εγω κολησα πανω στο καπακι ενα διαφανες αυτοκολητο (μ αυτο που ντινουμε τα βιβλια) και μετα χρησιμοποιησα το παχος του χαρακα για τη σχεδιαση του τετραγωνου του σχεδιου το εκοψα με σεγα

το πλεξι το κολισα με σιλικονη

και για να μην κουράζω οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει......

Επεξ/σία από alex00a
  • Like 1
Δημοσ.

φαινεται....

4 τρυπες με 4 βιδες

post-228284-0-16098400-1352985491_thumb.jpeg

οπως επισης οτι το πλεξυ στην κατω μερια δεν ειναι κομμενο οσο θα επρεπε...

• Like 1
Δημοσ.

σε πιο κουτι σκεφτεσαι να κανεις κατι αντιστοιχο ?προσωπικη μου αποψη ειναι απο τα ασχημα fractal που κυκλοφορουν....

Δημοσ.

το ίδιο αλλά πρώτα θα πειραματιστώ σε asus ta 863...

μια απάντηση στο post #5216

δες αυτο και γενικα ψαξε και για αλλες ιδεες στο fractal design fan club @ overclock.net

post-228284-0-60739200-1352987255_thumb.jpg

oσο αφορα το βαψιμο τριβεις πρωτα με γυαλοχαρτο μετα καθαριζεις απο υπολειματα και μετα ασταρονεις και αφοτου τελειωσεις και περιμενεις να στεγνωσει περνας το χρωμα...

απο την αλλη τωρα θα σου πω πεταμενα λεφτα και χρονος για ενα κουτι τετοιου οικονομικου βελινεκους μιας και 10 ευρω σε χρωματα ασταρι θα τα δωσεις και το κουτι εχει 25

Δημοσ.

1.εννοώ αστάρι ή κάτι σαν αστάρι?και το βάψιμο με σπρέι? τιποτα

και μια απορία ο τυπάκος στην φώτο πως έπιασε το plexi πάνω στο κουτί??

post-201354-0-09236900-1352984256_thumb.jpeg

Δημοσ.

Τελικά μετά από 5 μήνες κατάφερα να ανοίξω επιτέλους τον υπολογιστή που σχεδίαζα. Δυστυχώς όμως λογω κρίσης το project δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Η κάρτα γραφικών καθώς και το dvd rom είναι δανικά από ένα πιο παλιό μου pc.

Σαν σύνολο μέχρι τώρα έχουμε:

Επεξεργαστή: intel 3570k

Ram: 8gb kingstone

Μητρική: Asus p8z77-v

Κουτί: Thermaltake armor revo

Τροφοδοτικό: Corsair-650W

dsc02341ip.jpg

dsc02336zi.jpg

dsc02333d.jpg

• Like 5
Δημοσ.

μιας και τελείωσε η περιπέτεια με το PSU που είχα,ας ανεβάσω μερικές φωτογραφίες.

έχω κάποια πράγματα ακόμα στο μυαλό μου να κάνω αλλα από εδώ και πέρα σιγά σιγά... :)

πείτε μου τις εντυπώσεις/παρατηρήσεις σας!

συγγνώμη για την ανάλυση των φωτογραφιών αλλα είναι από κινητό

post-129675-0-23496500-1353169878_thumb.jpg

post-129675-0-30927200-1353169892_thumb.jpg

post-129675-0-94378300-1353169902_thumb.jpg

post-129675-0-00410600-1353169918_thumb.jpg

post-129675-0-97376300-1353170633_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

πείτε μου τις εντυπώσεις/παρατηρήσεις σας

πες μας τι μοντα εκανες για να σου πουμε τις εντυπωσεις-παρατηρησεις μας

Δημοσ.

δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο...απλά πως σας φαίνεται το όλο Setup και κυρίως το cable managment,και κάποια στιγμή θέλω να κάτσω να τα κάνω όλα sleeve αν και από ότι έψαξα είναι ακριβή διαδικασία xD

είδα όμως ότι η corsair βγάζει έτοιμο kit με sleeved καλώδια για το PSU και θα συγκρίνω τοις τιμές να δω πιο συμφέρει.

τώρα το επόμενο βήμα είναι να αλλάξω ανεμιστήρες γιατί τις corsair κάνουν πολύ θόρυβο...

σκεφτόμουν είτε να πάω στους καινούργιους που έβγαλε η corsair για πάνω και πίσω τουλάχιστον χωρίς LED και έχετε να προτείνεται κάτι για μπροστά?

και εφόσον έβαζα χωρίς LED να έπαιρνα κάποιο kit για μπλε φωτισμό του κουτιού, καμιά πρόταση?

και φυσικά θέλω να βάλω το plexi στο side panel το οποιο όμως δεν το βρίσκω πουθενά... =/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...