deesnider Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τι είναι το μεγάλο σλεεβε; Ε...πως είναι το μικρό; Ίδιο σε σχήμα, αλλά μεγαλύτερο...
Doc1355 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Teaser μέχρι το βράδυ που θα ανεβάσω περισσότερες!
Technology fan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δώσε pics στο λαό.... Επίσης με τη κάμερα βγάζεις αυτές τις μαμάτες φωτος?
Doc1355 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ορίστε και η συνέχεια λοιπόν! AX760i όπως είδατε: Και φυσικά sleeving Κόψιμο του sleeve με το οποίο έρχονται τα καλώδια: Και επιλογή συνδυασμού στα χρώματα! Εδώ το τελικό αποτέλεσμα στο 24pin Ένα πράγμα μου έκανε τρομερή εντύπωση,το πόσο εύκολο είναι σε αυτό το τροφοδοτικό η αφαίρεση των pin από το connector!!! Σε όσα τροφοδοτικά έχω sleevάρει χρειάζεται έστω και λίγο δύναμη να το τραβήξεις (σε άλλα θέλει πένσα ) αλλά εδώ το μόνο που χρειάζεται είναι αυτό που θα δείτε: http://www.youtube.com/watch?v=4YHXYTDANIA 3
Doc1355 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ένα σου λέω... είσαι μεγάλο αστέρι ρε συ!!! Ευχαριστώ φιλαράκι!!! @Τechnology Fan Τις φωτογραφίες τις βγάζω με την γριούλα Olympus C-500Z,για την ηλικία της με βγάζει ασπροπρόσωπο! Διαθέτει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ευτυχώς και με πολύ ελάχιστο editing έχω αποτέλεσμα που με ικανοποιεί
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Τελείωσα με το ΑΧ760i ορίστε και το αποτέλεσμα!Προσωπικά θα άλλαζα το ΑΧ στο αυτοκόλλητο του τροφοδοτικού,ένα ΑΧ με μπλέ βινύλιο θα δείξει πολύ καλύτερα..Αυτή ήταν και η μόνη πρόταση μου στον κάτοχο!!! Είχα ένα μικρό θεματάκι με τα καλώδια του συγκεκριμένου,μιλάω για τα 6pin καλώδια τα οποία αντί για τα κλασσικά ή 6+2 είναι 6+6...Απο το ένα εξάπινο δηλαδή βγαίνει άλλο ένα που πάει στην διπλανή τροφοδοσία της κάρτας,αυτό είναι εξαιρετικό σαν κατασκευή καθώς δεν χρειάζεται να έχεις 4 καλώδια σε περίπτωση crossfire (όπως έχει στην προκειμένη περίπτωση) αλλά είναι παλούκι όταν θές να τα sleevάρεις καθώς απο κάθε pin του πρώτου εξάπινου φεύγουν 2 καλώδια... Για να καταλάβετε καλύτερα,μία δοκιμή στην κάρτα μου.. Το αποτέλεσμα πάντως βγήκε πολύ καλό!!! 3
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 καταπληκτικό το αποτέλεσμα. μπράβο σου! Αστα αυτά κουφάλα... 1
billst21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 χαχαχαχα γιατί ρε? ααααααχ ποιός είναι ο τυχερός.....
Doc1355 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Και σήμερα δόθηκε η συνέχεια με το στήσιμο του υπολογιστή με το νέο τροφοδοτικό πλέον! Προσθέσαμε και 1-2 ledοταινίες σε κάποια σημεία που ήθελε φωτισμό ο Bill και έτοιμο το pcάκι.. Εδώ φώτοζ με διάφορους φωτισμούς Aντε και καλό λιώσιμο τώρα 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα