Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαζί το συζητάγαμε doc αλλά ούτε και εγώ θυμάμαι που ακριβώς :P

τι λέτε?

Ναι μπες στο φόρουμ και πες του τι ακριβώς θέλεις!

Το μάτι της Gigabyte δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να το φτιάξει,θα γίνει άνετα..απλά να αναφέρω ότι τα χρωματιστά σχέδια που βλέπεται στα backplates και γενικά στα κομμάτια που πουλάει δεν είναι αυτοκόλλητα αλλά χρωματιστό plexiglass τοποθετημένο μέσα στο κομμένο μαύρο matte plexi!

Εκτός από τα λευκά (γράμματα κτλ) τα οποία τα χαράζει το laser πάνω στο μαύρο matte και δεν είναι ξεχωριστό plexi!!!

Τώρα για το φωτιζόμενο backplate,αν έχεις σκοπό να φωτίσεις και το υπόλοιπο εσωτερικό του κουτιού θα σου έλεγα να μην το πάρεις γιατί δεν θα φαίνεται ωραίο...αν όμως έχεις σκοπό να μην έχεις φωτισμό με κάποιες led strips ή cold cathodes και να βάλεις μόνο αυτό και ίσως κάποια fans με led,τότε ναι θα μου άρεσε :)

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μπες στο φόρουμ και πες του τι ακριβώς θέλεις!

Το μάτι της Gigabyte δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να το φτιάξει,θα γίνει άνετα..απλά να αναφέρω ότι τα χρωματιστά σχέδια που βλέπεται στα backplates και γενικά στα κομμάτια που πουλάει δεν είναι αυτοκόλλητα αλλά χρωματιστό plexiglass τοποθετημένο μέσα στο κομμένο μαύρο matte plexi!

Εκτός από τα λευκά (γράμματα κτλ) τα οποία τα χαράζει το laser πάνω στο μαύρο matte και δεν είναι ξεχωριστό plexi!!!

Τώρα για το φωτιζόμενο backplate,αν έχεις σκοπό να φωτίσεις και το υπόλοιπο εσωτερικό του κουτιού θα σου έλεγα να μην το πάρεις γιατί δεν θα φαίνεται ωραίο...αν όμως έχεις σκοπό να μην έχεις φωτισμό με κάποιες led strips ή cold cathodes και να βάλεις μόνο αυτό και ίσως κάποια fans με led,τότε ναι θα μου άρεσε :)

εγω το σκεφτόμουνα οτι

θα ήταν μάυρο matte backplate όπως είπες πιο πάνω (δεν θα αφήνει φως να περάσει)

το μάτι θα μπορούσε να είναι ημιδιαφανές μπλε κατά κάποιο τρόπο (σαν αυτά εδώ πάνω δεξιά http://www.eplastics.com/Colored_Plexiglass_Acrylic_Sheet_Transparent )

και το χάραγμα της κάρτας κάτω δεξιά ως έχει (που υποθέτω ότι περνά .

με άσπρο φωτισμό ανάμεσα στην κάρτα και στο backplate να φωτίζει το "μάτι" και την επιγραφή  HD 7950 από πίσω . λες να μην φαίνεται καλό ?

από άποψη φωτισμού στο κουτί έχω μια led strip στο πάτωμα, ο 20ρης του κουτιού μπροστά  και ένας 12ρης πίσω.(έχω βγάλει τον 20ρη από το ταβάνι)

να πως φαίνεται το κουτί μέσα τώρα (σορρυ για το ξύλινο χ αλλά δεν γίνεται να το μετακινήσω τώρα, έχω πίασει με δεμάτια όλα τα καλώδια πίσω από το τραπέζι και θέλει διαδικασία)

post-200402-0-60009200-1363560201_thumb.jpg

post-200402-0-43558400-1363560214_thumb.jpg

post-200402-0-55778500-1363560232_thumb.jpg

post-200402-0-03689800-1363560248_thumb.jpg

Δημοσ.

Και μια ερώτηση..Θέλω να κόψω το πλαινό καπάκι να βάλω plexiglass το οποίο μπορώ να το χειριστώ σε laser cuter φίλου.Που μπορώ να βρω άραγε κάποιον προμηθευτή που να πουλάει φύλλα δε διάφορα μεγέθη κια χρώματα ξέρετε κανένα?

Δημοσ.

Και μια ερώτηση..Θέλω να κόψω το πλαινό καπάκι να βάλω plexiglass το οποίο μπορώ να το χειριστώ σε laser cuter φίλου.Που μπορώ να βρω άραγε κάποιον προμηθευτή που να πουλάει φύλλα δε διάφορα μεγέθη κια χρώματα ξέρετε κανένα?

ξερω εναν στην καλλιθεα αν σε βολευει πες μ να σ πω πληροφοριες

Δημοσ.

Αμα χρειαστει RMA την πουτσ!σες μεγαλε...

οχι μια χαρα θα ειναι δεν θα εχει προβλημα.εχω ρωτησει με mail την corsair για sleeving (μαλιστα σε οχι modular psu)και μου απαντησαν πως οσο δεν επηρεαζετε η λειτουργια τοy τροφοδοτικου δν υπαρχει θεμα εγγυησης 

Δημοσ.

δεν υφισταται κατι τετοιο ειδικα σε modular  φιλε μου...

έτσι είναι φίλε μου, αλλά...ο κάθε ένας το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα!

Δημοσ.

1ον. Αφού είναι modular. Δεν χρειάζεται να το επιστρέψει με τα sleeved.

2ον. Μπορούσες να πεις "την έβαψες". Δεν είμαστε στην λαχαναγορά. Δεν τον ήξερες και από χθες. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Φιλικά.

• Like 2
Δημοσ.

Αμα χρειαστει rma αυτοι θα χασουν..μαλλον δεν το εχεις ψαξει καθολου!

Αλλα λεμε και κανενα μπραβο ή καλοριζικο στον ιδιοκτητη,οχι μονο το τι μπορει να παθει....

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

ξερω εναν στην καλλιθεα αν σε βολευει πες μ να σ πω πληροφοριες

Φιλαράκι είμαι Θεσσαλονίκη πέφτει λίγο μακριά.. :fear:

Δημοσ.

Αμα χρειαστει rma αυτοι θα χασουν..μαλλον δεν το εχεις ψαξει καθολου!

Αλλα λεμε και κανενα μπραβο ή καλοριζικο στον ιδιοκτητη,οχι μονο το τι μπορει να παθει....

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

άστο ρε Μάνο, τι ψάχνεις εδώ μέσα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2ον. Μπορούσες να πεις "την έβαψες". Δεν είμαστε στην λαχαναγορά. Δεν τον ήξερες και από χθες. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Φιλικά.

Δε το εγραψα για να τον προσβαλω, το εκανα edit για την οποια περιπτωση.

Επισης εννουσα πως θα εχει χασει χρονο και χρημα (για το sleeve και το CM) για να παρει πισω (αν δε το επισκευασουν) ενα νεο αsleevαριστο psu. Οχι οτι δεν θα το δεκτουν πισω.

@Doc1355

Και τελος, για τo sleeving Link.png Site: http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2214/US-GSA-Compliant-550-Paracord-Blue-1m">αυτο αγορασες?

ΥΓ

Nicely Done, και συγγνωμη αν σε πειραξε κατι που ειπα, χωρις να εχω σκοπο να σε πειραξει.

ΥΓ 2

Τωρα που το σκεφτηκα για το RMA σε modular-sleeved psu κρατας τα καλωδια και μετα τα ξαναχρησιμοποιεις στο νεο psu, ή στα ζητανε και αυτα?

Επεξ/σία από SOADNICK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...