Skia11 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Είναι κείνο χαρακτηριστικό σε εμάς τους Έλληνες αυτό αντί να κοιτάμε το δάσος κοιτάμε το δέντρο Αφού το δέντρο μας έμεινε...το δάσος το κάψαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 WoW is for P0rn Visit this link only if >18 h**p://www.dtguilds.com/forums/showthread.php?t=9413 Παλιά είχα ξαναpostάρει ένα ανάλογα story για ένα full tier6 dudu τώρα έχουμε άλλο θέμα και στο μέλλον είναι βέβαιο πως θα έχουμε και πάλι κάτι ανάλογο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δεν κάνω registration.... όχι.... δεν θα κάνω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Κανένα λινκ για το 2.4? Με τον blizzard downloader θα κάνει 2 ώρες! Σε 2 ώρες θα κοπεί το ίντερνετ από την ON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Κανένα λινκ για το 2.4? Με τον blizzard downloader θα κάνει 2 ώρες! Σε 2 ώρες θα κοπεί το ίντερνετ από την ON Κοίτα στο WoWwiki, συνήθως έχουν links απο διάφορα sites με τα patches. Αυτό όμως νομίζω είναι prepatch, και δε νομίζω να το έχουν σε external links. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ναι στο wowwiki έχει μόνο για τη γερμανική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ε μην βιάζεστε έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να μπει το patch μέσα στο Μάρτιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doucaniggia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 γ**** ! τα πατς και τα ματς και τα εξπάνσιονς!! πάλι έπεσα στη λούμπα και το ξανάρχισα το ****παίχνιδο! βλέπω και ανανέωση στο φορουμ...ωραία... ..έτσι ήθελα να το ξορκίσω το ριμάδι τα σέβη και τα buffs μου σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εγώ ακόμα αντέχω πάντως. Το ότι μετράω αντίστροφα τις μέρες βέβαια για να συμπληρώσω τρίμηνο αποχής και να μου castάρουν scroll of ressurection δεν το λέω xaxa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doucaniggia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 τρίμηνο ε? πως νόμιζα ότι ήσουν έξω καιρό.... και τρίμηνο καλα είναι keep it up! το χειρότερο είναι ότι με την παραμικρή αναβάθμιση στο pc αναρωτιέσαι "πώς θα παίζει άραγε το wow?":-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δεν κάνω registration.... όχι.... δεν θα κάνω!!!! Sarisn τώρα είδα ότι θέλει account η σελίδα . Μέχρι την ώρα που έκανα το post ήταν προσβάσιμο από όλους. Κρίμα γαμώτο και i liek wowhores . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πρέπει να το κατέβασαν το thread,πάντος απο ότι διάβασα σε ένα blog η τύπισα ήταν ητάν πολύ whore xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 http://www.dtguilds.com/forums/showthread.php?t=9413 Up again . Αν δεν δουλέψει απλά βάλτε το link στο google και βουαλά. WoWhores FTW!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Καλά αυτοί οι DnT δεν είναι guild το kous kous το μεσημέρι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 http://www.dtguilds.com/forums/showthread.php?t=9413 Up again . Αν δεν δουλέψει απλά βάλτε το link στο google και βουαλά. WoWhores FTW!!!! Εμένα πάντως εξακολουθεί να μου ζητάει registration , ρε chill επειδή με έχει φάει η περιέργεια πλέον δεν κάνεις τη καλή να το ανεβάσεις κάπου να το δούμε? *** EDIT *** : Βασικά μπορώ να μπω στο κεντρικό forum, εκεί που γράφει σαν κατηγορίες "Entertainment" και "Public Forums". Αν είναι κάπου εκεί, πού ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις