giorgos_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 To xeri mou to aplono mono mexri eki pou ftani... exo agorasi programmata kai gia to pc kai gia to ppc, to megalitero poso pou exo dosi gia programma einai 33 eyro, ta akrivotera distixos ta exo spasmena, an itan pio ftina fisika kai tha ta agorasa, na skaso omos 160 euro gia ta XP.... distixos den mou perisevoun gia na ta doso ston vasilaki...
The Crow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Αν αναφέρεσε σε εμένα' date=' να σου πω απλά ότι εκτός του αυτοκινήτου μου, έχω πληρώσει, πάνω από 6000? σε software και πάνω από 15000? σε αυθεντικά CD και DVD. (Μουσική & Ταινίες).[/quote'] Φαίνεται φίλε Highlander ότι τα λεφτά αναβλύζουν από τις τσέπες σου!!:razz:Εμάς όμως όχι!!:wink:
akiss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Το αυτοκίνητο φαντάζομαι ότι δεν το έχει κλέψει, αλλά το πλήρωσε Εαν δεν εχεις διαβασει τι εχει γραφτει, καλυτερα να μην απαντας.Μου ειπε γιατι να αγορασω ενα προγραμμα που εχει 1000 ευρω και να μην παρω ενα αντιστοιχο που εχει 100 ευρω.Τωρα η δικια σου απαντηση που κολλαει...
akiss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 pou to brikes???plz steile mou pm to psaxnw poly kairo...!!! poli apla to agorasa,ptin apo 3-4 xronia apo thn ekdosh 3.
vasgelo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 <<Ο καλός καλλιτέχνης αντιγράφει ο καλύτερος όμως καλλιτέχνης είναι αυτός που κλέβει>> Bablo Picaso
dim_b Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Εαν δεν εχεις διαβασει τι εχει γραφτει, καλυτερα να μην απαντας.Μου ειπε γιατι να αγορασω ενα προγραμμα που εχει 1000 ευρω και να μην παρω ενα αντιστοιχο που εχει 100 ευρω.Τωρα η δικια σου απαντηση που κολλαει... Δεν είπε ακριβώς αυτό. Είπε ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα πρόγραμμα των 100? γιά να κάνει τη δουλειά του αντί να κλέψει ένα πρόγραμμα των 1000?. Αν κάποιος θέλει να πληρώσει 1000? γιά ένα πρόγραμμα, κανείς δεν θα του πει τίποτε. Δικαίωμά του να ξοδεύει τα χρήματά του όπως θέλει. Εδώ όλη η συζήτηση γίνεται επειδή τα προγράμματα είναι ακριβά και δεν γουστάρουμε να τα πληρώνουμε, οπότε βρίσκουμε διάφορους τρόπους να παρακάμπτουμε την προστασία τους και να τα χρησιμοποιούμε σα να τα είχαμε πληρώσει, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει την ίδια δουλειά με ένα πολύ φθηνότερο πρόγραμμα (ή ακόμα και δωρεάν). Και γιά να δεις ότι έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts, εσύ δεν ήσουν που είχες πει ότι χρησιμοποιείς σπασμένα προγράμματα γιά να κάνεις πειράματα ή επειδή κάποια προγράμματα δεν υπάρχουν σε δοκιμαστικές εκδόσεις; Αν δηλαδή ήθελες να δοκιμάσεις μιά Ferrari και δεν σου την έδιναν γιά test drive θα την "δανειζόσουν" γιά να δεις αν σου κάνει;
Highlander Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Φαίνεται φίλε Highlander ότι τα λεφτά αναβλύζουν από τις τσέπες σου!!:razz:Εμάς όμως όχι!!:wink: Ναι, βασικά είμαι ένας μικρός Ωνάσης που γίνομαι ακόμα μεγαλύτερος, πείθοντας τους users του Insomnia να αγοράζουν νόμιμο λογισμικό. Συμβαίνει όμως το εξής: ΔΟΥΛΕΥΩ. Δουλεύω και και βγάζω χρήματα και τα δίνω σε αυτόν που έχει δισκάδικο, που αυτόν με τη σειρά του τα δίνει σε άλλον για να πληρώσει το ενοίκιο του μαγαζιού του και ο ιδιοκτήτης τα δίνει στον πατέρα σου για να τον πληρώσει για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που προσέφερε. Είναι μια αλυσίδα. Αν εγώ σταματήσω να πληρώνω για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που μου προσφέρουν οι άλλοι, απλά γίνομαι ΚΛΕΦΤΗΣ. Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτό συμβαίνει. Τώρα αν δεν ξέρετε πως βγαίνουν τα χρήματα και το μόνο που έχετε στο μυαλό σας είναι το πως θα πάρετε κάτι ΤΣΑΜΠΑ εις βάρος των άλλων... τότε κρίμα....
akiss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δεν είπε ακριβώς αυτό. Είπε ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα πρόγραμμα των 100? γιά να κάνει τη δουλειά του αντί να κλέψει ένα πρόγραμμα των 1000?. Αν κάποιος θέλει να πληρώσει 1000? γιά ένα πρόγραμμα' date=' κανείς δεν θα του πει τίποτε. Δικαίωμά του να ξοδεύει τα χρήματά του όπως θέλει.Εδώ όλη η συζήτηση γίνεται επειδή τα προγράμματα είναι ακριβά και δεν γουστάρουμε να τα πληρώνουμε, οπότε βρίσκουμε διάφορους τρόπους να παρακάμπτουμε την προστασία τους και να τα χρησιμοποιούμε σα να τα είχαμε πληρώσει, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει την ίδια δουλειά με ένα πολύ φθηνότερο πρόγραμμα (ή ακόμα και δωρεάν). Και γιά να δεις ότι έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts, εσύ δεν ήσουν που είχες πει ότι χρησιμοποιείς σπασμένα προγράμματα γιά να κάνεις πειράματα ή επειδή κάποια προγράμματα δεν υπάρχουν σε δοκιμαστικές εκδόσεις; Αν δηλαδή ήθελες να δοκιμάσεις μιά Ferrari και δεν σου την έδιναν γιά test drive θα την "δανειζόσουν" γιά να δεις αν σου κάνει;[/quote'] oxi,poli apla den 8a thn eperna,giati kala einai ta logia poy lene olh, alla protimao na bgazo dika moy symperasmata.Kai an eixa ta lefta na paro ferrari na eise sigoyros oti kai test drive 8a thn ekana kai sto spiti moy 8a thn efernan gia na to kano.
Silok Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ναι' date=' βασικά είμαι ένας μικρός Ωνάσης που γίνομαι ακόμα μεγαλύτερος, πείθοντας τους users του Insomnia να αγοράζουν νόμιμο λογισμικό. Συμβαίνει όμως το εξής: ΔΟΥΛΕΥΩ. Δουλεύω και και βγάζω χρήματα και τα δίνω σε αυτόν που έχει δισκάδικο, που αυτόν με τη σειρά του τα δίνει σε άλλον για να πληρώσει το ενοίκιο του μαγαζιού του και ο ιδιοκτήτης τα δίνει στον πατέρα σου για να τον πληρώσει για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που προσέφερε. Είναι μια αλυσίδα. Αν εγώ σταματήσω να πληρώνω για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που μου προσφέρουν οι άλλοι, απλά γίνομαι ΚΛΕΦΤΗΣ. Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτό συμβαίνει. Τώρα αν δεν ξέρετε πως βγαίνουν τα χρήματα και το μόνο που έχετε στο μυαλό σας είναι το πως θα πάρετε κάτι ΤΣΑΜΠΑ εις βάρος των άλλων... τότε κρίμα....[/quote'] Πήγαινε στο μέσο Έλληνα εργαζόμενο των 640 ευρώ και πέστου ότι πρέπει να σκάσει 25 ευρώ για το cd του κάθε καρίβλαχου που βγήκε απ το shame fuckin story,στο τυπογραφείο της γειτονιάς σου που θα τον μουρλάνεις στα παζάρια για τα προσκλητήρια του γάμου σου και θα τα θες στο πιο πανάκριβο χαρτί αλλά ΦΘΗΝΑ και πες στον τυπογράφο ότι πρέπει να σκάσει 2000 ευρώ για Photoshop,Corel,Win κ.α.+ ΕΦΟΡΙΑ,ΦΠΑ και στο τέλος πες τους όλους αυτούς πως δεν ξέρουν πως βγαίνουν τα χρήματα.Ξύπναααα,στην Ελληνική αγορά ζεις.Αν ήταν όλα αξιοκρατικά και δουλεύαν σύμφωνα με την αλυσίδα που ανέφερες τότε να είσαι σίγουρος πως θα μιλούσαμε όλοι σουηδικά. Τώρα για τα ποσά που προανέφερες εμένα πάντος με προκαλούν. Δε λέω όχι στο να πληρώνουμε για τη δουλειά των άλλων αλλά μόνο για τη δουλειά τους κι όχι για το νταβατζηλικι τους. Για κάνε μια βόλτα στα πλαίσιο multirama κ.ο.κ και δες πόσοι αγοράζουν pc με διακανονισμό για να δεις σε τι χάλι βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων και μετά τρέξε ν'αγοράσεις το νέο cd της ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ που με τόσο κόπο και ιδρώτα τόφτιαξε ακόμη κι αν κοστίζει 30 ευρώ.Και μην τυχόν και δεν το πάρεις γιατί θα το μάθω!!!!!
rvas78 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 καλοί "εισαστε" όλοι σας. αυτό το post έγινε από ένα παιδί γιατί του παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα και εμείς καταλήξαμε να μιλάμε για πειρατεία, για προβλήματα μεταξύ ενός member και ενός moderator, για το αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο τη θα κανεις, κυρώσεις, πνευματικά δικαιώματα.και πάει λέγοντας. φιλε chef ελπίζω να σε διαφωτίσαμε πλήρως με τις απαντήσεις μας
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 kai poios se ypoxrewse na pareis to cd toy karavlaxou toy fame story ? an nomizeis oti aksizei skasta kai parto prosoxh den lew oti egw exw afthentika ta pada (mporei na mhn exw kai tipota) alla mh theloume na dikaiologhthoume epeidh eimaste kleftes ki o kafes kostizei 3 draxmes kai ton plironeis 1 xiliariko sthn kafeteria pas kai ton kleveis ? pes oti den yphrxe internet oute mp3 oute cd recorder oute tipota ti tha ginotan tote ? yparxoun alloi tropoi na mhn exoume ypertimhmena agatha
Highlander Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 kai poios se ypoxrewse na pareis to cd toy karavlaxou toy fame story ?an nomizeis oti aksizei skasta kai parto prosoxh den lew oti egw exw afthentika ta pada (mporei na mhn exw kai tipota) alla mh theloume na dikaiologhthoume epeidh eimaste kleftes ki o kafes kostizei 3 draxmes kai ton plironeis 1 xiliariko sthn kafeteria pas kai ton kleveis ? pes oti den yphrxe internet oute mp3 oute cd recorder oute tipota ti tha ginotan tote ? yparxoun alloi tropoi na mhn exoume ypertimhmena agatha Νομίζω ότι με κάλυψες πλήρως... :) .
Leandro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 O highlander einai leftas. Highlander, theleis na ginoume filoi? =P
Highlander Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Leandro αν μπορούσες να αφήσεις τις βλακείες και να ασχοληθείς με κάτι πιο σοβαρό, ίσως να έκανες και καλό στον εαυτό σου.
BlizardBill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 η χρηση πειρατικων προγραμματων ειναι κλοπη οσο κι αν δεν μας αρεσει η λεξη φυσικα και στερεις κατι απο καποιον : το ποσο που θα πληρωνες να το αγορασεις νομιμα Μα για αυτό ακριβώς που λες ΔΕΝ είναι κλοπή' date=' άσχετα αν σε κάποιους αρέσει η λέξη και την χρησιμοποιούν. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ κανένα ποσό για να την αγοράσω , οπότε δεν στερώ τίποτα από κανένα. Και δεν κάνω καμιά ζημιά σε αυτό που το έγραψε γενικά, αφού δεν είχε δώσει χρήματα για να φτιάξει το αντίγραφο που έχω εγώ.... αυτά αντιγράφονται δωρεάν. [b']Οπότε μην λέτε κλοπή, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι....[/b]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.