Προς το περιεχόμενο

Pinnacle PCTVPro :: Problems

drX5pAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα την Audigy 2, αλλά ενώ ακούω ήχο από το πρόγραμμα Vision του Tv tuner μου, δεν μπορώ να γράψω τον ήχο...τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

από τις άπειρες προσπάθειες που έκανα και έψαξα γενικά υπάρχει πρόβλημα και όταν πατάς να γράψει από το πρόγραμμα...τότε τσεκάρει μια επιλογή στο επίπεδο ήχου μέσω Control Panel->sounds->recording->analog mix-> 1 και δεν ακούγεται ήχος μέχρι να το ξε-τσεκάρεις...

σε διάφορες σελίδες αναφέρεται ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του PC Vision

θα μπορέσεις να μου πείς τι πηγή ήχου επιλέγεις εσύ...και τις ρυθμίσεις στο Control Panel (sounds)

μήπως κάνω τπτ?

θα δοκιμάσω και με το Chris TV

Δημοσ.

βρήκα την λύση!

με επιλεγμένο το what you hear, και τέρμα την ένταση του line in, γράφει μια χαρά!

το θέμα είναι ότι αν δεν χαμηλώσεις το επίπεδο του ήχου σου πέρνει τα αυτιά!

ίσως να δουλεύει και μέσω του line in αλλά δεν το δοκίμασα

Ευχαριστώ για την συμβουλή...που να το ξερα ότι έπρεπε να ξεκουφαθώ βραδυάτικα για να το πετύχω!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και τα προβλήματα συνεχίζονται......

Βγάζω την studio pctv pro από το παλιό pc και την βάζω στο καινούριο

με τα εξής χαρακτηριστικά :

PSU: OCZ MODSTREAM 520

M/B: MSI K8N SLI PLATINUM NF4

RAM: 2*512 MB DDR 400 KINGSTON

VGA: XFX 6600 GT 128 MB PCI-E

HD: 2*200 GB SEAGATE SATA (RAID 0 ΔΙΑΤΑΞΗ)

Εγκαθιστώ την κάρτα με τους 5.50 drivers & 5.50a patch.

Την βρίσκει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, περνάει όλα τα test κλπ.

Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα.

Ανοίγω το πρόγραμμα, μου εμφανίζει το παράθυρο που λέει ότι είναι η 1η φορά που το ανοίγω και μου λέει θέλω να κάνω scan για κανάλια.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή κολλάει το σύμπαν και το pc δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα.

Μετά από μερικά sec κάνει restart μόνο του.

Είσης μου κάνει κάποιο conflict με το dvd-r. Με το που πάω να δω ένα dvd, πάλι κολλάει το σύμπαν.

Any ideas?

Μόλις την απεγκαθιστώ πλήρως software & hardware όλα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Δοκίμασες να την βάλεις σε κάποιο άλλο PCI Slot? Για δες το γιατί είχα και εγώ κάτι περίεργα στην αρχή. Την είχα βάλει στο τελευταίο και άστα...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Καλησπέρα στο thread ;-)

Λοιπόν και τώρα στο θέμα μας...

Κατάφερα να σπάσω το pixietool που κάνεις το registration για το MPEG-2 και να φτιάξω valid κωδικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες και δοκιμή όποιος ενδιαφέρεται θα του στείλω τα απαραίτητα αρχεία μέσω e-mail.

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ PINNACLE TO PCTV VISION ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΜPEG2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...