Προς το περιεχόμενο

Κανένα καλό FREE ΜΜΟRPG?

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέω free, εννοώ χωρίς μηνιαία συνδρομή (διατίθεμαι δηλαδή να σκάσω φράγκα για να αγοράσω το παιχνίδι). Δοκίμασα το MU Online αλλά δεν έπαθα και τη πλάκα μου. Προτιμώ κάτι λιγότερο action. Ένας γνωστός μου που παίζει Ultima Online εδώ και χρόνια μου είπε ότι μπορείς να παίξεις τσάμπα σε custom servers. Τι χρειάζομαι για να το κάνω αυτό;

Δημοσ.

Κοίταξε και το Knight Online, είναι πολύ καλό και έχει και premium service στο οποίο πληρώνεις, αλλά μπορείς να παίζεις και τζάμπα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Κοίταξε και το Knight Online, είναι πολύ καλό και έχει και premium service στο οποίο πληρώνεις, αλλά μπορείς να παίζεις και τζάμπα

To έχει βάλει δωρεάν ένα pc master gold αλλά έχω μόνο το dvd και όχι το περιοδικό... Το εγκατέστησα γράφτηκα αλλά όταν βάζω τα στοιχεία παρόλο που τα δέχεται δεν με βάζει στο παιχνίδι... Κανείς που να έχει πάρει το περιοδικό?

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το Guild Wars? Έχει πάρει τρελές κριτικές και απλά πληρώνεις το παιχνίδι, μετά είναι free σε official servers κιόλας!

Δημοσ.

Βασικά ήθελα να δω και το knight online... μιας και είναι τσαμπέ... Θα ρωτήσω και στο φόρουμ του pc master...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...