Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 To provlhma einai h BSA kai h ka8e etairia pou kanei apla th douleia ths; H to provlhma eimaste emeis pou trexoume ston H/Y mas oti vroume apo to diadyktio;; Egw ta teleytaia xronia ta agorazw ola original , kai o monos logos pou to kanw einai giati sevomai oti orismenoi plhrwnontai apo ayta. Akomh kai h microsoft pou einai kolosos prepei NAI na parei ayta pou zhtaei oxi gia na gemisoun oi tsepes tou laki tou bill alla gia na mhn ais8anesai esy enoxos mpainontas sto net gia na kaneis ena rimado update klp Paidia no offence etsi , kai ola ta parapanw einai proswpikes apopseis
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 sthn telikh poso kanei na pareis mia DSP ekdosh windows 125e?
karib Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Highlander εκτιμω την προθεση σου να συνεισφερεις στην συζητηση αυτου του topic αλλα ως δημιουργός του topic θα σε παρακαλούσα ευγενικά αν θες να μην ξαναποσταρεις. Δεν μπορω να στο επιβαλλω απλα στο ζητώ ευγενικά. Αν θες, να το σεβαστείς.
Highlander Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Highlander εκτιμω την προθεση σου να συνεισφερεις στην συζητηση αυτου του topic αλλα ως δημιουργός του topic θα σε παρακαλούσα ευγενικά αν θες να μην ξαναποσταρεις.Δεν μπορω να στο επιβαλλω απλα στο ζητώ ευγενικά. Αν θες' date=' να το σεβαστείς.[/quote'] LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Τέτοιες παρακλήσεις θα πρέπει να γίνονται με pm. Αλλά αφού το ζητάς public εξήγησέ μου σε παρακαλώ το λόγο. (public εννοείται)
karib Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δεν επιθυμω να πεσει σε σενα το κραξιμο που σου ριξανε και στο αλλο το topic, στο link που εδωσες. Θεωρω θα χαλασει το topic. Αυτος ειναι ο λογος. Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης μαζι σου. Αυτο και τελος. Δεν θα συνεχισω με αυτο αλλο, μια παρακληση εκανα, αν θες την σεβεσαι αλλιως τι να πω. Τελος με αυτο.
Highlander Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δεν επιθυμω να πεσει σε σενα το κραξιμο που σου ριξανε και στο αλλο το topic' date=' στο link που εδωσες. Θεωρω θα χαλασει το topic. Αυτος ειναι ο λογος.[/quote'] Δεν έχω πρόβλημα εγώ με το "κράξιμο" όπως το ονομάζεις αλλά έχεις εσύ. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική σου, αφού όσο περισσότερες γνώμες ακούγονται, τόσο καλύτερο συμπέρασμα βγαίνει. Αν πάρεις παράδειγμα το topic του link , αν δεν έκανα παρέμβαση με τη γνώμη μου, θα έμενε ως έχει χωρίς να ξεκινήσουμε την κατά τα άλλα σπουδαία (κατά τη γνώμη μου) συζήτηση. Εν'τω μεταξύ πρώτη φορά ακούω γνώμη να χαλάει το topic. Μήπως η άποψή μου έχει σχέση με μακαρονάδες, υποβρύχιο ψάρεμα, ή ανάβαση στο όρος Everest; Ίσως κάτι τέτοιο, ναι, να χαλούσε το topic. Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης μαζι σου. Αυτο και τελος. Δεν θα συνεχισω με αυτο αλλο' date=' μια παρακληση εκανα, αν θες την σεβεσαι αλλιως τι να πω. Τελος με αυτο.[/quote'] Χμ, μάλλον με αυτή την παράκληση δεν σέβεσαι εμένα και τη γνώμη μου. Και μην παρεξηγείσαι. Μεγάλα παιδιά είμαστε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 1. Δεν υφίσταται θέμα αποχής μέλους από συζήτηση - κάτι τέτοιο είναι απλά παιδαριώδες. Τα μέλη έχουν απεριόριστο δικαίωμα να συμμετέχουν και να συζητούν σε όποιο topic επιθυμούν, αρκεί να τηρούνται οι Όροι Χρήσης του forum. 2. Το topic δεν "ανήκει" στον topic starter, ανήκει στο forum. Αν κάποιος θέλει να συζητάει μόνος του, ας κλείσει τον υπολογιστή του κι ας μιλάει στον τοίχο. 3. Παρακαλώ να αποφεύγουμε τέτοιες παρακλήσεις, οι οποίες κανένα νόημα δεν έχουν και δημιουργούν παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών. Όσο για την ουσία του παρόντος θέματος, μία τέτοια "φιλοσοφική" συζήτηση δεν ανήκει στο παρόν forum. Παρακαλώ να απευθυνθείτε σε fora γενικής συζήτησης - δύο παραδείγματα είναι το http://www.mplampla.gr και το http://www.offtopic.gr στα οποία δραστηριοποιούνται και μέλη της Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.