Προς το περιεχόμενο

Heroes Of Might And Magic 5!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ αν παταω το flee, μπορω να τον ξανααγορασω;

Γενικα ειναι προτιμοτερο να φτιαχνεις 2,3 ηρωες ή να παιζεις μονο με εναν; ( Και εναν μεταφορεα :P )

Εμενα μου φανηκε δυσκολο! Ξεκινας με 20 units και εχει πανδυσκολους αντιπαλους! Θελει να περασει τουλαχιστον 1 εβδομαδα για να πολεμησεις. Οποτε παω κατευθειαν χανω συνεχεια. Ειδικα στο hard! Καλα heroic ουτε που το σκεφτομαι.

Στην καμερα μου τη σπαει που αν επιλεξω κατι αλλο εκτος απο το HOMM Classic, ο χαρτης παει αντιθετα με τους δεικτες του πληκτρολογιου. Απο την αλλα αν επιλεξω το Classic, δε κανει rotate..

Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να απενεργοποιησω το tactics που εμφανιζει καθε φορα στην αρχη της μαχης; Και στις επιλογες που εχει το dynamic battle speed, τι ακριβως ειναι; Εχει προεπιλογη στο off.

Στο III υπηρχε τεχνολογικο δεντρο με τα units.

Δημοσ.

να το πάρω? τελευταία με έχει πιάσει μια μανία να παίξω κάτι σχετικό.. αλλα δεν ξέρω αν αξίζει. βασικά να δώσω τα 10 δολάρια να πάρω το απλό η θα χρειαστώ και τις αναβαθμίσεις μετά..?? αν είναι να δώσω 35 ευρώ για να το χαρώ καλύτερα να το βρώ να το κατεβάσω ..

Δημοσ.

Εμενα ο θειος εδωσε το collector's μαζι με expansions.

Αν δεν εισαι τρελος fan δε αξιζει και τοσο το παιχνιδι. Εξαλλου το Online μερος δε λεει και πολλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι από τα παιχνίδια που αξίζει να αγοράσει κανείς: πολλές ώρες οι εκστρατείες, αρκετοί χάρτες, καλή σχετικά ισορροπία στρατών.

Από την άλλη, είναι αρκετά παλιό (με τους όρους της αγοράς) παιχνίδι και το βρίσκω 19 ευρώ, με όλα τα expansions. Προσωπικά νομίζω πως η τιμή είναι καλή. Ενδεχομένως άλλα online καταστήματα να το έχουν οικονομικότερα.

Δημοσ.

Εδω στο Ελλαντα, το φθηνοτερο ειναι στα 28 ευρω ( Gold Edition ).

Και παλι, για αυτα που εχει μεσα, αξιζει. Αλλα αν εισαι φαν. Ή αν θελεις να παιζεις στο ιντερνετ.

• 6 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να σε ρωτησω μιας και το πηρες. Ονλινε εχει κοσμο?

Ευχαριστω.

Σου απαντώ εδώ, για να μην σπαμάρουμε τις προσφορές αν και δεν θα σε βοηθήσω.

Δεν έχω δει το online κομμάτι του, γιατί δεν μπορώ να μπω!!! Έχω φτιάξει κανονικά account στη σελίδα της Ubi, αλλά στο πεδίο του pass μου επιτρέπει μέχρι 5 χαρακτήρες ενώ το pass μου είναι 6!

Όπως και να'χει εγώ online ανακάλυψα ότι έχει, επειδή το ανέφερες εσύ, αλλιώς ούτε που θα το κοιτούσα. Online παίζω μόνο RTS και αυτά μόνο σε περίπτωση που έχουν build and expand χαρακτήρα.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι τελείως νιουμπάς με τα παιχνίδια στρατηγικής αλλά το heroes of might μου τράβηξε την προσοχή. Από ποιο να ξεκινήσω; σκεφτόμουν το ΙΙΙ αλλά πως το βρίσκεις; Μπορώ να ξεκινήσω από το VII;
Ευχαριστώ

ΥΓ Δείτε και αυτό

Δημοσ.

Ξεκίνα με το τρίτο που είναι και το καλύτερο.

Μπορείς να το αγοράσεις από το GOG.com

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1998463986_HeroesofMightandMagic3.jpg.ad23a53fcd7686a0c705269ebd7d4b28.jpgΧίλια ευχαριστώ. Πάω να κάνω λογαριασμό στο GOG.com.

@Tmark

Επειδή μπορεί να βρεθώ χωρίς internet να κατεβάσω την offline έκδοση; Χάνω τίποτα σε σχέση με το κατέβασμα με GOG Galaxy; 
Και πάλι ευχαριστώ.

Επεξ/σία από fourth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...