dark_banishing Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δεν μ αρέσει το time limit.. Λογικά θα γίνεται να εφαρμοστεί ταυτόχρονα με το simultaneous turns σύστημα. Αν οι άλλοι όμως θέλετε μπορούμε να βάλουμε. Αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστούμε πολύ χρόνο σε κάποια μεγάλη μάχη και τότε δεν ξέρω τι γίνεται. Ένα άλλο που συζητούσαμε είναι αν θέλουμε water στην πίστα ή όχι. Είμαι μάλλον προς το όχι. Επίσης το παιχνίδι θα έχει ως στόχο ποιος θα σκοτώσει τους άλλους έτσι ; Γιατί υπάρχουν και κάτι άλλες επιλογές, ποιος θα βρει πρώτος το τάδε artifact και κάτι τέτοια. Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα να διαλέξουμε αν θα υπάρχει το ultimate artifact ή όχι (αυτό που πρέπει να σκάψεις, δεν θυμάμαι πως το λένε).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Tear of Asha. Πλάκα έχει, δίνει και μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι, όμως μόνο ως τελικός στόχος έχει αξία, κατά τη γνώμη μου, με την έννοια πως αν το παιχνίδι το κερδίζει αυτός που θα νικήσει τους άλλους, τότε μέχρι να εντοπίσεις το tear of asha δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το πλεονέκτημα που θα έχεις. Εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος της πίστας.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Γκαιιζζζ προμπλεμ.. Δεν θα ειμαι το Σαββατοκυριακο σπίτι...... :-( Μην με υπολογίζετε.
dark_banishing Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Οκ κρις ! Άμα είμαστε μόνο εγώ με τον τεό θα το αναβάλουμε για το επόμενο σαββατοκύριακο ή για όποτε βρούμε χρόνο.
dark_banishing Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Έχουμε ένα μικρό θέμα .. Είναι κάπως δύσκολο να βρούμε ώρες που να μας βολεύουν όλους.. Ο κρις δεν μπορεί τα σαββατοκύριακα.. Λίγο που τα είπαμε στο μσν, επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι τετάρτη βραδάκι. Εγώ πάντως είμαι μέσα για σήμερα άμα ψήνεστε snoob και τεό να παίξουμε οι 3 μας (και όποιος άλλος θέλει φυσικά). Είμαι οκ και για τετάρτη αλλά επειδή είναι μεσοβδόμαδα, κάπως δύσκολο να μαζευτούμε. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξουμε πριν βγει το επόμενο heroes.
teo64x Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξουμε πριν βγει το επόμενο heroes. Εγώ έχω αρχίσει να χάνω αυτές τις ελπίδες μου. Πάντως, αφού είμαστε μόνο τρεις, λέω να αφήσουμε ανοιχτό στο thread το ενδεχόμενο να έρθουν κι άλλοι και να τα βρούμε εμείς μεταξύ μας στο msn για μέρα και ώρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέσα στην εβδομάδα δύσκολο, τουλάχιστον και για την επόμενη. Μετά παραδίδω κάτι δουλειές και θα είμαι περισσότερο ευέλικτος.
Eluminator_91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ΟΛΑ αυτά τα χρόνια που παίζω Heroes,μπορώ να πώ μετα βεβαιότητας οτι το Heroes 3 είναι το καλύτερο με διαφορά απο τα υπόλοιπα.Κατα τη γνώμη μου το 4 θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερο αλλά κάπου στη πορεία δημιουργήσανε ένα μέτριο παιχνίδι.Όσο για το 5..το περίμενα πιο ογκώδες σε μέγεθος.Καλά τα εντυπωσιακά εφέ και τα γραφικά(και έκαναν πολύ καλή δουλειά)αλλά δεν είναι το κλασσικό και αγαπημένο,Heroes 3 +1000..Συμφωνω με οσα λες με την διαφορα οτι εμενα μ'αρεσε και με ειχε πορωρει πιο πολυ το herοes ΙV..
Anubis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Θυμαμαι ειχα νοικιασει το 5 οταν πρωτοβγηκε αλλα δεν ενθουσιαστηκα..Τωρα με τα expansions και λοιπα τι λεει? Θυμιζει το 3 με γραφικα 3Δ αλλα δεν με ξετρελανε.Αξιζει να αγοραστει και να προστεθει στην συλλογη?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Οι μηχανισμοί των δύο expansions είναι ίδιοι (αν και τόσο τα Dwarves όσο και τα Orcs είναι αρκετά ενδιαφέροντα). Τα campaign και των δύο συνεχίζουν από το πρώτο, με όλα τα υπέρ και τα κατά που έχει αυτό (τα cutscenes, ας πούμε, δεν είναι αριστουργηματικά, ορισμένες αποστολές πολύ δύσκολες στα ανώτερα επίπεδα αν το roll δε βγάλει "βατούς" αντιπάλους νωρίς κ.ο.κ). Γενικά, πιστεύω πως το παιχνίδι αξίζει, αλλά είναι χρονοβόρο και απέναντι στον υπολογιστή από ένα επίπεδο και μετά μοιάζει περισσότερο με πρόκληση να λύσεις το γρίφο του πώς φαντάστηκαν την πρόοδο σε ένα scenario οι σχεδιαστές του. Αν δε σε ενθουσίασε στην αρχή, ίσως τα expansions να μην έχουν αρκετά στοιχεία που θα σου αλλάξουν γνώμη, πάντως μαζί με τα updates είναι ένα πολύ στρωτό παιχνίδι με ενδιαφέρον. Προσωπικά, μου θυμίζει αρκετά το 3ο της σειράς.
Anubis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ευχαριστω Snoob για το μινι review..Δεν ξερω μαλλον θα πρεπει να ξαναπαρω μια γευση πριν αποφασισω να προβω σε αγορα..Βλεπω εβγαλε και Gold Edition. Βεβαια δεν υπαρχει εν Ελλαδι αλλα γινεται η δουλεια με 17 λιρες.. Το 3 το πετυχα πριν απο μηνες σε αυθεντικο και δεν εχασα την ευκαιρια να τιμησω εστω και την UBISOFT αν και τα credits οφειλονται στην 3DO
dark_banishing Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Dark elves rule the shadows of insomnia .... Στάχτες μόνο απέμειναν από τους στρατούς του τεο και του κρις ... Μπουχαχαχα !! Τελικά μας πήρε περίπου 5 ώρες να τελειώσουμε ένα μεσαίου μεγέθους χάρτη.. Έχω την αίσθηση ότι άμα παίξουμε μεγαλύτερο χάρτη ίσως να μας πάρει λιγότερο χρόνο, γιατί τα ταυτόχρονα turns θα παραμείνουν για μεγαλύτερο διάστημα.. Αλλά και πάλι για heroes πέντε ώρες δεν τις λες και πολύ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2009 από dark_banishing
Jabbar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν το γνωρίζει - υπάρχει το εξής free browser game ( με payed option αλλά και το free version έχει όλα τα features - απλά με payed κάποια upgrades μπορούν να αγοραστούν λίγο νωρίτερα ) βασισμένο στο heroes 5 με κάποιες προσθήκες απο 3. http://www.lordswm.com/?rid=62081 Εγώ προσωπικά είχα θέματα με το performance αλλά και το balance του heroes 5 ( έχοντας λιώσει το 3 - το 4 ήταν απλά failure ) και τελικά αυτό το browser game με έχει σώσει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο που παίζω. Το game έχει πάρα πολύ καλό class balance και ωραίο guild system για PvM - ενώ υπάρχει και δυνατότητα για group PvP ( 3v3 - πολύ γέλιο ) Όποιος θέλει περισσότερα details ας στείλει PM στο game ( παίζω με το όνομα Jabbar - θα με δείτε στη λίστα με τους 100 πιο καμμένους ) P.S. Το rid=62081 κομμάτι του URL είναι για το reference program του game - θα παρακαλούσα να κάνετε register από το link όπως το παρέθεσα γιατί δίνουν ένα μικρό bonus όταν κάνουμε invite άλλους
Luxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το εβαλα σημερα μετα απο καιρο. Πολυ δυσκολο ρε παιδια! Ακομα και στο Normal! Επισης τι πανικος ειναι αυτος με τα Updates! Ενα σωρο εχουν βγαλει και θελει να τα εγκαταστεις ενα-ενα.. Η καμερα δε μου πολυαρεσει. Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει επιλογη για να αγοραζεις τον ηρωα που εχει πεθανει! Στο 3 νομιζω οτι υπηρχε! Επισης δεν υπαρχει καποιο τεχνολογικο δεντρο που να δειχνει την εξελιξη των units.. Τα expansion δε τα εχω βαλει ακομη. Δε ξερω μπορει και να το σβησω. Ειναι και αρκετα παλιο παιχνιδι εξαλλου. Περιμενουμε το VI σε λιγο καιρο.
antonl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δύσκολο δε θα το λεγα, ίσως έχεις καιρό εσύ ν ασχοληθείς; Για τα updates δε θυμάμαι, έχω καιρό να παίξω. Τον ήρωα δε μπορούσες να τον αγοράσεις απ την ταβέρνα αν είχε χάσει τη μάχη ούτε στα προηγούμενα. Μόνο αν υποχωρούσε, όπως και τώρα. Η κάμερα θέλει όντως λίγο εξοικείωση αλλά άμα συνηθίσει το rotate, zoom in/out είναι οκ. Δέντρο με τις μονάδες δε θυμάμαι καθόλου αν υπήρχε στα προηγούμενα. Στο 2ο μόνο θυμάμαι πως υπήρχε. Γενικά είναι άξιος συνεχιστής του 3ου μέρους, χωρίς να χει κάποιους over/underpowered λαούς που χε εκείνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα