Xorxhs! Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Απο οτι πατατηρω στο πλαισιο για την online ip,μου βγαζει την κλασσική ip που προτεινει και ο ΟΤΕ στο connx manual,δηλαδη,την 10.0.0.139 ,η οποια ειναι ιδια και στο lan ip. Εσυ τι επιλογες εχεις στα Firewall Port Override HTTP proxy
predator Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 εγω κενα τα εχω και τα 2 αλλα δεν εχω παιξει ποτε με direct connect. Μονο σε LAN και Οnline και παιζει μια χαρα. αν θες στειλε μου την IP σου σε πμ να δοκιμασουμε να συνδεθουμε εμεις οι 2 τουλαχιστον να αποκλεισεις πως εχεις εσυ το προβλημα!
_filippos_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Εγώ πάλι έχω τa αυθεντικά cd αλλά δεν βρίσκω άτομα να παίξω Online Δεν υπάρχει server αποκλειστικα για το Generals όπως συμβαίνει με άλλα πχ Rise of the Nations...
predator Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 _filippos_ πες ποτε εχεις σκοπο να μπεις να τα πουμε online! εγω συνηθως ειμαι στα rooms 1v1 ή Νewbies κλασικα με Nick predator{X} οπου Χ ενας τυχαιος αριθμος. αν μπεις τωρα θα με βρεις στανταρ μεσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.