pseira Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά θέλω να διώξω το ανεμιστηράκι του chipset και να βάλω κάτι πιο ήσυχο αλλά δε μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνει! Το έχει κάνει κανείς; Επίσης , ποιό chipset cooler προτείνετε; της ΖΑΛΜΑΝ είναι καλό;
pseira Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Εμένα μου κάνει πολύ φασαρία ..Δουλέυει στις 6000-6500 στροφες και βγάζει εναν τσιριχτό ήχο που παίρνει τα αυτιά..Έχω βάλει μια αντίσταση και έχω κατεβάσει τις στροφές αλλά φοβάμαι για μακροχρόνια προβλήματα....
georgeadams Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Το chipset cooler κρατιέται στη θέση του από 2 πλαστικά pin που περνάνε από 2 τρύπες εκατέρωθεν του chipset και πιάνουν στο πίσω μέρος της μητρικής. Βγάλε τη μητρική από το κουτί του υπολογιστή. Γύρισε την ανάποδα και με μια πένσα πίεσε ελαφρά τα πλαστικά αυτά έτσι ώστε να ξεκουμπώσουν. Οι απαιτήσεις ψύξης του chipset δεν είναι μεγάλες, απλά πρέπει να βρεις κάποιο cooler που να μην εμποδίζει την τοποθέτηση της κάρτας γραφικών...
theobabis Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 lol, παρανοηθηκα εννοουσα τι ξεχωριστο στηριγμα εχει, αλλα ο μοντ μαλλον μου ελυσε την απορια. george, ή εσυ το κανεις να φαινεται πολυ ευκολο, ή εγω ειμαι ανικανος. Στην asus a8n που εκανα αυτο που ειπες, αν μου την ξαναεδινες μαλλον θα τα εσπαγα να τελειωνα με το ολο αγχος που περασα... :-?
predalien Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά θέλω να διώξω το ανεμιστηράκι του chipset και να βάλω κάτι πιο ήσυχο αλλά δε μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνει! Το έχει κάνει κανείς; Επίσης ' date=' ποιό chipset cooler προτείνετε; της ΖΑΛΜΑΝ είναι καλό;[/quote'] Δεν είναι δύσκολο. Άπλα σπρώξε τα 2 pin που κρατούν το ανεμιστηράκι απο την κάτω μεριά του mobo. Έχω αλλάξει το chipset cooler σε μια ABIT NF7-S με το Zalman ZM-NB47J Northbridge Cooler, που είναι passive. Άριστα αποτελέσματα με χαμηλότερες θερμοκρασίες!
pseira Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ωραία ξέρει κανείς που θα το βρω στη Θεσσαλονίκη;
meribilos Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 h psuktra poy 8es na pareis xoraei katw apo th VGA sou, h 8a xtupaei panw tis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.