Προς το περιεχόμενο

Με συμφαίρει να βάλω...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

DSLphone και DSLnet στην Vivodi για να απομακρυνθώ τελείως από τον ΟΤΕ και να ξεφύγω από τα πάγια που μου επιβάλλει κάθε δίμηνο?Σημειωτέον ότι έχω PSTN και κάνω κάθε δίμηνο 100euro Internet και έως 10euro αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα.Απλά ο ΟΤΕ νιώθω ότι με κλέβει ζητώντας να του πληρώσω 27euro πάγιο περίπου κάνοντας 10 euro τηλέφωνο.Επίσης για να μειώσω όσο γίνεται τα πάγια,γιατι αν βάλω DSL θα πληρώνω ISP και τα λοιπά λέω να βάλω το DSLphone της vivodi οπότε και θα διώξω τελείως τον ΟΤΕ.Το'χει δοκιμάσει κανείς?Δουλεύει καλά ο συνδυασμός αυτός ή λέω βλ@κείες? Δουλεύει το DSLphone?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά και εγώ με αυτή την λογική πήγα Vivodi αλλά τέλος του μήνα που τελειώνει το εξάμηνο δεν θα ανανεώσω.

 

Ο λόγος? Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση, τους χειρισμούς αλλά και την αντιμετώπιση της εν λόγω εταιρίας.

 

Το DSLPhone πρόσεξέ το εάν είσαι στην επαρχία καθώς σε πολλές περιοχές της επαρχίας δε μπορείς να δέχεσαι κλήσεις. Ηράκλειο Κρήτης είμαι εγώ και μια φορά στο σταθερό δεν έχουν καταφέρει να με πάρουν τους τελευταίους 6 μήνες (από τον Φλεβάρη το φτιάχνουν).

 

Το DSL ενώ τους πρώτους 2 μήνες πήγαινε άψογα, από τον Γενάρη και μετά παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα τα οποία την στιγμή που μιλάμε δεν έχουνε λυθεί. (Στην Αθήνα πολλοί λένε πως είδαν βελτιώσεις την τελευταία βδομάδα).

 

Γενικά ψάξτο πριν κάνεις το οτιδήποτε, στο link που έδωσε ο nuxx θα βρεις όντως πάρα πολλά σχετικά με το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...