Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βρε σεις γιατι παιδεύεστε..;;;; Κατεβάστε το SHAZAM και οποίο τραγούδι θέλετε ειναι στα πόδια σας...' Sent from my iPhone using Insomnia Δε δουλεύει πάντα. Δες τη δική μου περίπτωση στο τέλος της σελίδας 617 Φχαριστώ το ψαχνα πολύ καιρό Comment της cote στο youtube: Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Ι'm gonna start now" και η ερμηνεύτρια η Μαριέττα Φαφούτη. Το τραγούδι δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού, μέχρι στιγμής είναι ακυκλοφόρητο και δεν έχουμε κάποια επιπλέον ενημέρωση σχετικά με την δημοσίευσή του. Comment καποιου αλλου: Το τραγούδι είναι της Μαριέττα Φαφούτη και λέγεται I'm gonna start now! Σύμφωνα με σχόλιό της στο facebook, το single θα βγεί πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας Αν και το ήξερα, ευχαριστώ Η Φαφουτη βρισκεται πισω απο πολλα ομορφα κομματια που ακουμε καθε μερα Ναι, η διαφήμιση του ΑΚΤΟ (με το τραγούδι Here 's the day) ,της ΔΕΗ (με το τραγούδι Be the sun) και της Aegean (Με το τραγούδι Take me there) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2015 από Επισκέπτης
LinaT Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παιδια μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει στο trailer του netwix γιατι δεν μπορω να το βρω με τιποτα?Αυτο ειναι το link του trailer: http://www.antenna.g..._ou_l_ds_qgi_a= Από τους στίχους που ακούω δεν βρίσκω κάτι. Θα τους γράψω εδώ μήπως μας βοηθήσει κάποιος άλλος γιατί κι εμένα μου αρέσει αρκετά. No strings attached By all means [...] (wait?) another night Compromise x5 Fast through the ass (γι'αυτό το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρη λόγω του περίεργου εφέ)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους, μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στο trailer του 3ου κύκλου της σειράς Mr Selfridge που θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Δευτέρα από την ΕΡΤ2;
astrosunnefo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Χρόνια πολλά & καλή χρονιά και σε σένα, Φραντσέσκα. Είναι αυτό εδώ... 1
lefter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα ποια ειναι η μουσικη που ακουγεται στην διαφημιση Mercedes Benz ? Μου θυμιζει θεμα απο ταινια. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα ποια ειναι η μουσικη που ακουγεται στην διαφημιση Mercedes Benz ? Μου θυμιζει θεμα απο ταινια. Ευχαριστω Σε ταινία δεν ξέρω παίζει στο half life 3
lefter Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σε ταινία δεν ξέρω παίζει στο half life 3 αυτο ειναι. σε ευχαριστω πολυ.
Geosim79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 άκουγα πριν μέρες το Veneer LP του Jose Gonzales και θυμήθηκα αυτή την διαφήμιση....
paoad Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά! Μπορεί κάποιο γατόνι να μου πει ποιο είναι το κομμάτι που παίζει backround εδώ ( αρχίζει στο 24.41) edit: ευρέθη μάγκες / Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από paoad
ClashOfClans Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σε ολουςς!!! ψαχνω απεγνωσμενα ενα κομματι 2 χρονια τωρα απο την σειρα Μαρία η Ασχημη. https://www.youtube.com/watch?v=grulF3oQWus στο 9:24 μπαινει το κομματι! οποιος μπορει ας βοηθησει!
kistos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση της Audi που παίζεται εδώ και κανά 2μηνο στην τηλεόραση;
LinaT Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση της Audi που παίζεται εδώ και κανά 2μηνο στην τηλεόραση; Δεν φαντάζομαι να έχεις link ή να θυμάσαι για ποιο αυτοκίνητο είναι η διαφήμιση ε; Δεν βλέπω τηλεόραση οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει.
kistos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω του Audi Α3 είναι. Έψαξα να τη βρω τη διαφήμιση αλλά δεν τα κατάφερα. Edit: Το βρήκα. Αυτό ήταν https://www.youtube.com/watch?v=FJt7gNi3Nr4.
Megalo-Feder Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Ξέρεις κανεις το τραγουδακι του βιντεο? Ειναι απο τα πτι μπερ παπαδοπουλου Ευχαριστω πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Ξέρεις κανεις το τραγουδακι του βιντεο? Ειναι απο τα πτι μπερ παπαδοπουλου Ευχαριστω πολυ Δεν είμαι σίγουρος αλλά μου ακούγεται σαν Παπαρίζου. Μπορεί να βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα