Προς το περιεχόμενο

EPIGON!!Tellas Izi OR OnDsl Kit?????????


Προτεινόμενες αναρτήσεις

mallon ka8ysterise....

koita file moy exw izi by tellas

ta + kai ta -

+ soy dinoyn ta panta dwrean, den trexeis soy stelnoyn koyrier.

+ se genikes grammes kala ta paei se taxytites (edw se emena toylaxiston)

+ plirwneis 1 logariasmo (ola erxonte apo to xarti ths tellas den pas na trexeis ote gia thn grammh ktl ktl)

 

- Ena megalo mion einai oti oi typoi moy ebgalan to ladi (ta xristoygenna ebala to adsl) giati o Pote moy energopoihse thn gramh sthn prwth eydomada kai perasn alles 3 perimenontas ths Trellas na moy energopoihsh ton logariasmo gia to net

Eftasa se shmeio na toys pw "akyrwste ta ola paw se allh etairia na balw adsl"

- o logariasmos erxete ana 2 mines (ston prwto prwplirwneis kai ton epomeno diladi sto prwto logariasmo poy 8a soy er8ei plirwneis ligo poly 150e) (den to grafoyn poy8ena ayto)

- kaneis symbolaio gia 1 or 2 xronia,alla apo oti exw akoysei an 8es mporeis na to diakopseis, bebaia paizei analoga toys mhnes poy hsoyn gia to an 8a soy afisoyn ta pragmata h 8a sta paroyn

- Sto 2o xrono poy soy lene +anaba8misei gramhs dwrean bebaia den soy lene kai to oti to pagio ths grammhs xrewnete apo ton Pote parapanw (analoga to trexwn timologio) gia p.x thn 512....Apla o logariasmos ths syndeshs sinexizei na erxete gia 384 enw exeis 512.

 

twra den 8ymamai alla .... kalh tyxh kai kala katebasmata :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

paidia avrio 21 aprili tha agoraso DSL.alla eimai mperdemenos kai den mporo na apofasiso.oi apopsis einai mopirasmenes...apantiste mou please!!!!einai epigon kai viazomai na diktiotho me DDDDDDSSSSSSLLLLLL............

 

Φίλε η Tellas έχει το μεγαλύτερο bandwidth στο εξωτερικό,έτσι σε ένα dslam που δεν είναι γεμάτο,θα έχεις πολύ καλά pings και πολύ καλές ταχύτητες.

 

Πάντως εγώ προτείνω τελάς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To IΖΙ σε δεσμεύει για ένα χρόνο νομίζω , και αυτό είναι το μόνο του κακό, αλλά σημαντικό.

 

Αντίθετα το ondsl σου τα δίνει όλα για 3 μήνες με 109 ευρώ +φπα.

Ενεργοποίηση , modem(της πλάκας) , 2+1 μήνες ιντερνετ 384 (ISP και γραμμή ΟΤΕ)

Και το καλό είναι, όπως είδα στο adslgr.com, ότι μετά τους 3 μήνες μπορείς να αλλάξεις ISP χωρίς να διακόψεις την γραμμή του ΟΤΕ και ξαναπληρώσεις ενεργοποίηση !!!!

(που πρέπει να το κάνεις γιατί η ΟΤΕΝΕΤ είναι ακριβή, και δεν αξίζει τα λεφτά της κανονικά)

 

Αγαπητέ κύριε Κ*****,

 

Όσον αφορά το δεύτερo και τρίτο ερώτημα σας, σας ενημερώνουμε ότι έχετε

προπληρώσει τους 3 πρώτους μήνες και από εκεί κι έπειτα μπορείτε, εφ' όσον

το επιθυμείτε, να αλλάξετε πάροχο, χωρίς να χρειαστεί να καταργήσετε τη

γραμμή.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω επειδή μέχρι πριν απο λίγες μέρες ήμουν κάτοχος IN A BOX έχω να σου πώ το εξής:

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ο επίδοξος αγοραστής σύνδεσης ADSL;

 

Απλά να πάρει τηλέφωνο στο 134, και να ζητήσει γραμμή ADSL. Βέβαια, όπως και στην περίπτωση των πακέτων, να δηλώσει ότι θα κάνει την απλούστατη διαδικασία της σύνδεσης του splitter μόνος του (το δίνει δωρεάν ο ΟΤΕ), ώστε να γλυτώσει τα 50 ευρώ περίπου που χρεώνει ο ΟΤΕ για τα 5 λεπτά που κάνει ο τεχνικός να συνδέσει το splitter και το modem.

 

Με τον τρόπο αυτό θα χρειαστεί να περιμένει μόνο 3-15 μέρες (περίπου), δηλαδή μία έως δύο εβδομάδες λιγότερο από το χρόνο που θα έκανε αν είχε πάρει "ADSL σε πακέτο".

 

Θα μπορεί να τηλεφωνεί στο 134 για να μαθαίνει την πορεία της σύνδεσής του (στην περίπτωση των "ADSL σε πακέτο" δεν σου λένε), ώστε να μετριάζει την αγωνία του (όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο και ξέρουμε).

 

Αφού ενεργοποιηθεί η γραμμή του, μπορεί να αγοράσει τον εξοπλισμό του, να προμηθευτεί από τον ΟΤΕ το φίλτρο ή splitter (το στέλνουν αν θέλετε δωρεάν με courier) και να αγοράσει την πιο συμφέρουσα συνδρομή από όποιον ISP θέλει (ενεργοποιείται σε λίγες ώρες η συνδρομή στον ISP).

 

Αυτή την εποχή μάλιστα (Μάρτιος 2005) το κόστος της ADSL περιορίζεται ακόμα περισσότερο, καθότι ο ΟΤΕ δίνει δωρεάν με κάθε νέα γραμμή ένα ethernet modem/router intracom jetspeed 520 (ή 520i για τις ADSL over ISDN). Είναι απλό έως μέτριο modem/router, αλλά σαφώς καλύτερο από τα υποτυπώδη modem που δίνουν στα "ADSL σε κούτα".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

bill ekei poy les gia modem ths plakas, les dhladh an balw panw ena ericsson poy exw kai bgalw to sagem na exw kalyteres taxythtes?h einai apla tema staterothtas?giati mexri twra xtypaw 3ylo den exw pesimata me to sagem

Δεν είναι θέμα σταθερότητας.. και αφού είσαι ευχαριστημένος με κάτι μην το αλλάζεις.

Θα δεις πιθανότατα αρκετή βελτίωση αν χρησιμοποιείς p2p , αλλά ελάχιστη στην απόκριση και την ταχύτητα.

 

Αφού έχεις όμως και άλλο βάλε να δεις... το sagem δεν το ξέρω , αλλά από ότι διάβασα και από το μέγεθός του , πρέπει να είναι από τις πλακέτες που χρησιμοποιούν πολλοί Isp στο εξωτερικό με διάφορες παρόμοιες υλοποιήσεις, και παρότι είναι σταθερά, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου που είμαι συνδεδεμένος με Izi by Tellas.

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όσον αφορά το downloading. Torrents πολλές φορές κατεβάζω με 40+ kbps (ανάλογα με το torrent βέβαια, αν έχει καλή αναλογία seeders/leechers και καλό tracker), ενώ από sites σπάνια πέφτω κάτω από τα 40kbps.

Για το online gaming δεν έχω μεγάλη εμπειρία, πάντως τις προάλλες που έπαιζα pes με έναν ελληνογερμανό που ζει στο Μόναχο, παίξαμε μια χαρά (έκανα εγώ host βέβαια, αλλά απ' ότι μου πε δεν είχε μεγάλο lag. Τον νίκησα 4-0 βέβαια ;) ). Επίσης UT2004 και MUOnline που έχω δοκιμάσει, παίζουν μια χαρά. Συγκεκριμένα για το UT μάλιστα, έχω παίξει και με φίλο μου που έχει 56άρα και παίζαμε αρκετά υποφερτά.

Υπόψιν ότι η Tellas σου δίνει modem που δεν είναι router, με τα συν και πλην να είναι τα εξής:

-Δε μπορείς να μοιράσεις τη DSL σε δύο PC (για την ακρίβεια μπορείς, αλλά πρέπει ο υπολογιστής με το modem να είναι ανοιχτός για να έχει και ο άλλος Internet και να κάνεις τρελές αλχημείες με firewalls για να δουλέψει το σύστημα).

-Δεν έχεις hardware firewall.

+Για τα p2p προγράμματα και τα games θα βγάλεις άκρη χωρίς πολλές πολλές ρυθμίσεις. Πολλοί Newbies τα βρίσκουν μπαστούνια με την όλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να καταφέρει να παρακάμψει κανείς το hardware firewall του router.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+Για τα p2p προγράμματα και τα games θα βγάλεις άκρη χωρίς πολλές πολλές ρυθμίσεις. Πολλοί Newbies τα βρίσκουν μπαστούνια με την όλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να καταφέρει να παρακάμψει κανείς το hardware firewall του router.

 

Φανταζομαι οτι δεν θα ειναι δυσκολο να απενεργοποιησεις το hardware firewall. Ειναι καλο πλεονεκτιμα το router σχεδον απαραιτητο αμα εχεις πανω απο 1 pc η κονσολα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Agorasa simera to OnDSL Kit apo Multirama me doro ena poly kalo (gia doro!) MP3 player Daewoo 128MB. To modemaki fainetai tis plakas alla pistevo pos tin douleia tou tha tin kanei mexri na mou feroun ena ADSL routeraki pou mou exoun yposxethei apo to eksoteriko. Gia tin ora eimai se anamena karvouna kai perimeno tin energopoiisi!

 

Chryssa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...