freelove Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 uparxei tropos na dexete avi? to exei kataferei kaneis
martyras Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 oxi, ta programmata tou eidous douleuoun kateu8eian me mpeg2 video kai ac3 hxo. Xrhsimopoihse ena programma san to TMPGEnc gia na metatrepseis to video avi se mpeg2 (m2v). Alla kai na to dexotan, pali egw 8a xrisimopoiousa TMPGEnc giati exw perissoteres epiloges gia to telika mpeg2, px. bitrate-passes ktl.
_filippos_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Εγώ πάλι που έκανα import avi το δέχτηκε απλά δεν μπορούσε να διαβάσει τον ήχο, με αποτέλεσμα να εξάγω των ήχο απο πρίν σε mp3 και να τον κάνω import στο architect. Βέβαια καθυστερούσε λιγάκι το πρόγραμμα αλλα η δουλειά έγινε. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο... Σε μερικά compile παρατήρησα πως οι υποτιτλοι δεν έχουν διατηρήσει τον συγχρονισμό τους αλλά εμφανίζονται εντελός ξεκάρφωτα στην διάρκεια αναπαραγωγής του τελικού dvd. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
martyras Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Isws oi neoteres ekdoseis na kanoun kai encode ta avi giauto. Ti typos einai, NTSC; An nai, tote kata tin eisagwgh tous prepei na dialexeis drop frame, den 8ymamai pou akrivws einai h epilogh. Ayto giati to 23,96fps se dvd 8a ginei 29,9fps
freelove Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πάλι που έκανα import avi το δέχτηκε απλά δεν μπορούσε να διαβάσει τον ήχο' date=' με αποτέλεσμα να εξάγω των ήχο απο πρίν σε mp3 και να τον κάνω import στο architect.Βέβαια καθυστερούσε λιγάκι το πρόγραμμα αλλα η δουλειά έγινε. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο... Σε μερικά compile παρατήρησα πως οι υποτιτλοι δεν έχουν διατηρήσει τον συγχρονισμό τους αλλά εμφανίζονται εντελός ξεκάρφωτα στην διάρκεια αναπαραγωγής του τελικού dvd. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;[/quote'] poia ekdosi exeis. pws kataferes na kaneis import to avi? gia to sony dvd architect 3 ti gnwmi exete?
polaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 χρησιμοποιούσα το 2 και ηταν πολυ ικανοποιητικο για τις απαιτησεις μου τουλάχιστον, αλλα γενικα νομιζω εχει καλες επιλογες! Το 3 δεν το εχω δοκιμασει ακομα, φανταζομαι θα εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο!....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.