Προς το περιεχόμενο

Προσοχη οσοι ειναι συνδρομητες της Τελλας!!

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι γραμμενος στο My Greece της Τελλας και σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος.Μαζι με το λογαριασμο ομως,μου ηρθε και ενας δευτερος φακελος ο οποιος περιεχει μια επιστολη η οποια ανεφερε οτι δεν εχω στειλει ολα τα χαρτια που ειναι απαραιτητα για την προεπιλογη φορεα με Τελλας. Το παραδοξο ειναι ομως οτι ποτε δεν ειχα κανει αιτηση προεπιλογης φορεα με την Τελλας!!!!Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων οπου κι ανεφερα το προβλημα.Η υπαλληλος μου ειπε οτι με πηραν στις 4 Απριλη,8 το βραδυ και μιλησαν με τον κατοχο της γραμμης ( τον πατερα μου δλδ) ο οποιος συμφωνησε για την προεπιλογη φορεα. Ο πατερας μου ομως εκεινη τη μερα δεν ηταν σπιτι!Καταλαβαινετε λοιπον οτι κατι βρωμαει σε αυτη την υποθεση.Δεν ξερω αν προκειται απλα για ενα λαθος ή για κατι περισσοτερο.Ξερω ομως οτι αυριο το πρωι θα στειλω φαξ να διακοψω τη συνδεση με την Τελλας και θα κανω συνδεση με την Teledome που ειναι πολυ πιο συμφερουσα.Τετοια πραγματα τα θεωρω απαραδεκτα και καλο θα ηταν οσοι ειναι συνδρομητες της Τελλας να προσεχουν.

Δημοσ.
nai to exoun psiloparakanei me tis proepiloges oloi (piezoun giati mono etsi boroun na bgaloun lefta) alla ise sigouros pos den to sikose kaneis afto to ipotithemeno tilefonima?

Σιγουροτατος.

Δημοσ.

koita file k mena m exoune tyranisei me kamia 5aria tilefwna gia na vallw proepilogi..kata t alla omws de mporw na pw oti exw kanena parapono akoma,oute mou xei erthei tetoia eidopoiisi..ena lathos itan mallon pou ama pareis kana dyo tilefwnakia tha lythei.an pali de lythei kane auto pou proteinei o stehellas..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιποοοον,οπως ειχα πει θα εκανα αιτηση διακοπης απο την Τελλας λογω των οσων προαναφερθησαν.Στελνω το φαξ κι επειδη εχω ακουσει πολλα και διαφορα, λεω ας παρω κι ενα τηλεφωνο για να επιβεβαιωσω οτι το ελαβαν.Ενω λοιπον το φαξ ειχε βγαλει αναφορα οτι παραδοθηκε κανονικα ,οταν πηρα τηλεφωνο στην Τελλας μου ειπαν οτι δεν το ελαβαν,ισως να αργησε να ενημερωθει στο συστημα τους και να παρω την επομενη μερα οπου θα ξερουν σιγουρα.Παιρνω την επομενη μερα τηλεφωνο και μου επιβεβαιωνουν οτι ΔΕΝ ελαβαν το φαξ.Ξαναστελνω το φαξ 2 μερες μετα,ξαναπαιρνω τηλεφωνο για να δω αν το ελαβαν.Μου λενε οτι ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ!!Το ξαναστελνω μετα απο καποιες μερες παλι,απο αλλη συσκευη κι απο αλλο τηλεφωνο.Πηρα στα καπακια να δω αν το ελαβαν και μου ειπαν παλι οχι και να δοκιμασω παλι αυριο.Το αφησα μερικες μερες οποτε τους πηρα και τους ξαναρωταω αν το ελαβαν "γιατι εχω στειλει 3 φαξ απο 3 διαφορετικα μηχανηματα και 3 διαφορετικες τηλεφωνικες γραμμες κι ολως περιεργως κανενα δεν εχετε λαβει ενω τα μηχανηματα δινουν αναφορες οτι το φαξ εχει παραδοθει".Μου ειπαν να περιμενω και υστερα με πληροφορησαν οτι τελικα το ελαβαν στις 12 Μαιου.Ομως εγω το τελευταιο το ειχα στειλει στις 7 Μαιου!!Δε ξερω αν ολα αυτα αποτελουν μια υπουλη πολιτικη της Τελλας για να κρατησει πελατες ή αν η Τελλας λαμβανει τα φαξ με ταχυδρομικα περιστερια και γι αυτο της πηρε 5 μερες (μετα απο 3 φορες!) να λαβει ενα φαξ,ξερω ομως οτι αυτη την εταιρεια δεν προκειται να την ξαναχρησιμοποιησω ΠΟΤΕ!!

Δημοσ.

Λοιποοοον,οπως ειχα πει θα εκανα αιτηση διακοπης απο την Τελλας λογω των οσων προαναφερθησαν.Στελνω το φαξ κι επειδη εχω ακουσει πολλα και διαφορα, λεω ας παρω κι ενα τηλεφωνο για να επιβεβαιωσω οτι το ελαβαν.Ενω λοιπον το φαξ ειχε βγαλει αναφορα οτι παραδοθηκε κανονικα ,οταν πηρα τηλεφωνο στην Τελλας μου ειπαν οτι δεν το ελαβαν,ισως να αργησε να ενημερωθει στο συστημα τους και να παρω την επομενη μερα οπου θα ξερουν σιγουρα.Παιρνω την επομενη μερα τηλεφωνο και μου επιβεβαιωνουν οτι ΔΕΝ ελαβαν το φαξ.Ξαναστελνω το φαξ 2 μερες μετα,ξαναπαιρνω τηλεφωνο για να δω αν το ελαβαν.Μου λενε οτι ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ!!Το ξαναστελνω μετα απο καποιες μερες παλι,απο αλλη συσκευη κι απο αλλο τηλεφωνο.Πηρα στα καπακια να δω αν το ελαβαν και μου ειπαν παλι οχι και να δοκιμασω παλι αυριο.Το αφησα μερικες μερες οποτε τους πηρα και τους ξαναρωταω αν το ελαβαν "γιατι εχω στειλει 3 φαξ απο 3 διαφορετικα μηχανηματα και 3 διαφορετικες τηλεφωνικες γραμμες κι ολως περιεργως κανενα δεν εχετε λαβει ενω τα μηχανηματα δινουν αναφορες οτι το φαξ εχει παραδοθει".Μου ειπαν να περιμενω και υστερα με πληροφορησαν οτι τελικα το ελαβαν στις 12 Μαιου.Ομως εγω το τελευταιο το ειχα στειλει στις 7 Μαιου!!Δε ξερω αν ολα αυτα αποτελουν μια υπουλη πολιτικη της Τελλας για να κρατησει πελατες ή αν η Τελλας λαμβανει τα φαξ με ταχυδρομικα περιστερια και γι αυτο της πηρε 5 μερες (μετα απο 3 φορες!) να λαβει ενα φαξ,ξερω ομως οτι αυτη την εταιρεια δεν προκειται να την ξαναχρησιμοποιησω ΠΟΤΕ!!

Δημοσ.

Toν ΟΤΕ βριζουμε (ως μονοπωλιο) αλλα και η ελευθερη αγορα εχει κατι τζιμανια (οχι ειδικα την τελλας...)

Δημοσ.

Kai egw ta exw parei me thn Tellas...gia ton ekshs logo....

Exw valei thn proepilogh gia na mhn plhktrologo to 1738... kai prin ligo kairo apofashsa na xrhsimopoihsw tis proepiloges tou OTE...opote xreiazomoun na fygei to 1738 san proepilogh...

Mou leei o ote oti prepei na kanete mia aithsh gia na diakoph h proepilogh ths tellas apo thn grammh sas... tha sas steiloume courier pou tha exei ta xartia pou tha prepei na ypograpsete...kai tha ta steiloume emeis sthn tellas...

Ok lew egw....

thlefonousa xoris 1738 theorontas oti eixe apenergopoihthei....(mou eipan oti tha ginei 1 mera meta apo to courier) .... meta apo 2 mhnes... lambanw xarti apo thn tellas...oti den ekanan dekth thn aithsh gia afairesh ths proepiloghs apo thn grammh mou...logo eleipwn stoixeiwn.....

akoma den tous exw parei thlefwno...alla pou tha paei...tha tous parw...kai an ksanadoun frago apo emena....

Δημοσ.

Exw polu filiko mou proswpo pou douleuei sthn telas. Kanoun tis ethseis monoi tous kai kurios meso tou germanou o opoios otan kaneis sundesh kinhtou se bazei xwris na to ksereis (an den prosekseis ola ta fila ths ethshs gia thn sundesh) na upograpseis kai thn proepilogh forea telas. Ta FAX POTE den paradexontai oti ta eleban ektos kai an steileis gia proepilogh forea.

Δημοσ.
Exw polu filiko mou proswpo pou douleuei sthn telas. Kanoun tis ethseis monoi tous

και την υπογραφή ποιος την βάζει μετά. ρωτάω γιατί έκανα σύνδεση για isp απο tellas και μου είπαν οτι θα μου στείλουν συμβόλαιο στο σπίτι. Να αρχίσω να ανησυχώ δηλ?

Δημοσ.

H tellas exei faei apeires mhnuseis gia auto to thema kai einai mia apo tis xeiroteres etaireies pou exw akousei pote! Den lew pos o Ote px einai kalhteros alla tetoies m@l@kies toulaxiston den kanei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...