GIANNISPATRA Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 λοιπόν θα ήθελα ένα πρόγραμμα που υπολογίζει με ακρίβεια το εκκαθαριστικό του φόρου εισοδήματος έχω ξεσκίσει το Net Και δεν έχω βρει τίποτα ... που να μπορείς να το κατεβάσεις ... για αυτό από ότι είχα δει το ram έδινε ένα τέτοιο. άρα κάποιος θα το έχει.. αν μπορεί please να το ανεβάσει κάπου να το κατεβάσουμε γιατί πιστεύω πολλοί από εμάς θα το θέλουμε ... π.ς τις παλιές εκδόσεις τις έχω δεν κάνουν ..
eurander Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δεν ξερω αν σου κανει, αλλα στο in.gr εχει το εξης link: http://www.in.gr/foros2005/ Αλλα δε νομιζω να μπορεις να το κατεβασεις.
GIANNISPATRA Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 το έχω κοιτάξει αλλά το υπολογίζει λάθος σε πολλά σημεία .... το λέει και το όνομα γρήγορος υπολογισμός εκκαθαριστικού
Highlander Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 GIANNISPATRA, είναι δύσκολο να βρεις κάτι free. Ο λόγος είναι ότι από την στιγμή που π.χ. η Singular ή η Altec βγάζουν μία τέτοια έκδοση, μέχρι να πάει η πρώτη δήλωση στην εφορία, έχουν πάρει 10 αναβαθμίσεις. Και φυσικά το RAM, δεν θα βγάλει ένα πρόγραμμα που θα το υποστηρίζει, διαφορερικά δεν θα ήταν δωρεάν.
mikaha Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ 2005 - Πρόγραμμα δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2005 Η εταιρία Softline σε συνεργασία με το περιοδικό PC MAGAZINE προσφέρει στους αναγνώστες του μία εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας, υπολογισμού φόρων (Ε1) προσδιορισμού συνολικών κερδών επιχειρήσεων και εκτύπωσης της δήλωσης μισθωμάτων ακινήτων (Ε2) για κατάθεση στην εφορία. >http://www.e-pcmag.gr/uploads/issues_extra/004/forologia.zip
GIANNISPATRA Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 thanks αλλά αυτό το prog δεν γίνεται να το κατεβάσω από κάπου ? γιατί αυτό το μήνα αγόρασα pcworld και όχι pcmag .
ACP Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 thanks αλλά αυτό το prog δεν γίνεται να το κατεβάσω από κάπου ? ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ 2005 - Πρόγραμμα δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2005 Kane click sto eikonidio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.