Προς το περιεχόμενο

About Chaos Theory...???

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά μιλάμε τρελή πόρωση επικρατεί γι'αυτό το game. Το έχω ήδη δανείσει σε 2άτομα για να το παίξουν και περιμένουν και άλλοι τρείς στην αναμονή. Κάτι μου λέει ότι δεν θα το ξαναδώ το dvd μου.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά μιλάμε τρελή πόρωση επικρατεί γι'αυτό το game. Το έχω ήδη δανείσει σε 2άτομα για να το παίξουν και περιμένουν και άλλοι τρείς στην αναμονή. Κάτι μου λέει ότι δεν θα το ξαναδώ το dvd μου.

Να λοιπόν πως κυκλοφoρούν τα serial numbers στο internet ;)

Δημοσ.

Έναν κωδικό που έχει που απαιτείται για την εγκατάσταση του game το οποίο είναι τυπωμένο στο δισκάκι είναι ένας κοινός κωδικός για όλους όσους έχουν το game. Όσον αφορά το serial που περιέχει το manual του παιχνιδιού για το online registration και on-line παιχνίδι μην ανησυχείς παραμένει εντός της οικίας μου μαζί με την συσκευασία. Το dvd γυμνό πήρανε, είμαι λίγο περίεργος βλέπεις με τις συσκευασίες και δεν τις δανείζω ;) .

Δημοσ.
Έναν κωδικό που έχει που απαιτείται για την εγκατάσταση του game το οποίο είναι τυπωμένο στο δισκάκι είναι ένας κοινός κωδικός για όλους όσους έχουν το game. Όσον αφορά το serial που περιέχει το manual του παιχνιδιού για το online registration και on-line παιχνίδι μην ανησυχείς παραμένει εντός της οικίας μου μαζί με την συσκευασία. Το dvd γυμνό πήρανε, είμαι λίγο περίεργος βλέπεις με τις συσκευασίες και δεν τις δανείζω ;) .

Kala den fovase apo Digital diskos na kataliksei to DVD sou se disko gramofonou apo tis gratzounies??? Se tosous pou to edoses tha to pareis dialimeno!!

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα σωστός αλλά τι να κάνουμε αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα,αν και δεν έχω παράπονο για την κατάσταση στην οποία μου τα επιστρέφουν μέχρι ώρας. Τώρα έκατσε να δανείσω εγώ, αύριο θα δανείσουν εκείνοι γιατί με το sf θα αναγκαστούμε όλοι να αγοράσουμε κάποιο παιχνίδι μια που θα καθυστερήσει να σπάσει ;) .

Δημοσ.

δεν μας ειπες το εληξες?εαν ναι, ειναι μεγαλο?

Δημοσ.

Εννοείται πως το τερμάτισα, πως αλλιώς θα το δάνειζα βρε??? Μου πήρε μια εβδομάδα ακριβώς αλλά καθημερινά πάνω από μια, άντε μιάμιση ώρα δεν ασχολιόμουν και το κυριότερο όχι όλες τις ημέρες. Το παιχνίδι έχει συνολικά 10 αποστολές για τις οποίες στο τέλος που γράφει τον συνολικό χρόνο που χρειάστηκα για να τερματίσω κάθε μια εξ'αυτών. Σε καμία από αυτές δεν χρειάστηκα περισσότερο από μια ώρα. Εκεί 52 με 58 έπαιζα συνέχεια. Σημειωτέον ότι το έπαιζα στην μεσαία σκάλα δυσκολίας. Συνεπώς μιλάμε για 50 ευρώ για 10 ώρες max συν multy όσοι απο εσάς ασχοληθούν. Οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται να σας πω ξανά να μην το αγοράσετε. Καλό μεν αλλά πρέπει να μάθουν πως στην Ελλάδα μπορεί να πίνουμε καφέ με τις ώρες αλλά τουλάχιστον δεν τον πληρώνουμε 50 ευρώ. Ουσιαστικά το sc είναι ένας ακριβός καφές και τίποτε περισσότερο. Να το παίξετε ναι, δεν το συζητώ αλλά μην κάνετε την παπαριά να το αγοράσετε.

Δημοσ.

Mages ego to ekana image apo kanoniko DVD kai meta xrisomopoihsa to SF nightmare kai ekane Disc check kai vrike oti to S/N einai Lathos! eno to original poy exo,den exei kanena provlime! kaneis kammia Idea???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...