Προς το περιεχόμενο

izi by tellas aplh erwthsh


Προτεινόμενες αναρτήσεις

a kai kati allo..thelw na balw thn 384 ths tellas kai leei sto timologio 38 euro +fpa.o logariasmos ths tellas omws erxetai kathe 2 mhnes.ayto symainei 38*2?

 

όχι κάτι άλλο δεν θα πληρώσεις.

Ακριβώς αυτό σημαίνει.Γιατί στα 38 ευρώ συμπεριελαμβάνεται το πάγιο της γραμμής και το πάγιο της σύνδεσης.Και τα 2 πάγια είναι μηνιαία.Άρα το 2μηνο θα σου έρχεται 38 χ 2 + φπα.Είναι φτηνή πάντως.

Αν και νομίζω πιο φτηνά θα σου έρθει μακροπρόθεσμα αν διαλέξεις ΟΤΕ + teledome.

Απλώς με την τελλάς γλυτώνεις το κόστος της ενεργοποίησης (45 ευρώ) + το κόστος του μόντεμ.Αλλά το μόντεμ θα είναι κακό και θα συνδέεται μόνο με usb.Πράγμα κακό και για την σύνδεση σου αλλά και για τον υπολογιστή σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Me energopoihsh pantws OTE apla kai TELEDOME gia provider pairneis dwro to jetspeed pou einai metrias klashs alla kalytero apo auta pou dinoune ola ta paketa ka8ws mporei na synde8ei ethernet sto pc!Twra apo ekei kai pera kai egw safws proteinw oxi paketo alla 3exwrista pragmata kai oxi megala symvolaia giati einai toso reusta ola sto xwro tou dsl pou polloi sto telos 8a travane ta vyzi@ tous!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά έχε υπόψη σου ότι στον ΟΤΕ θα δίνεις το πάγιο pstn ή isdn...

 

Και αν έχεις Isdn Καλό είναι να αλλάξεις σε pstn Πρωτού βάλεις Dsl για να μειώσεις όσο περισσότερο γίνεται το πάγιο.

 

Αν δεν θέλεις να επιλέξεις την Teledome για Provider και θέλεις κάτι πιο σίγουρο,φτηνή και εγγύηση αποτελεί και η Forthnet.

Δεν έχουν ακουστεί όμως κακά λόγια για την Teledome.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν ολίγοις τα πάγια σε κάθε λογαριασμό θα είναι 105?, αν δε γραφτείς συνδρομητής στην Τellαs θα έχεις και 240 λεπτά δωρεάν αστικές συνομιλίες δηλ. 4 ώρες το δίμηνο.

Διάβασε σχετικά στο site της Tellas.

Καλούτσικα είναι αλλά ο εξοπλισμός είναι ψιλομάπα και δεν ξέρω τί προβλήματα θα έχεις.

Η προσφορά αυτή που τελειώνει(;) στις 15 Μαϊου σε υποχρεώνει για συνδρομή 1 χρόνου το λιγότερο γι' αυτό και η δωρεάν σύνδεση και ο εξοπλισμός.

 

Γενικά η κατάσταση είναι ρευστή και δεν ξέρεις αν αύριο κάποιος άλλος δώσει κάτι φτηνότερο και καλύτερο. (καλοκαίρι έρχεται, στην παραλία θα πάμε για serfing και όχι στο internet, λεφτά γενικώς δεν υπάρχουν, γι' αυτό και οι προσφορές αναμένονται ανάλογες .... )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...