Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί...

Εβαλα πριν 1 εβδομαδα dsl και οι ταχύτητες είναι άθλιες

dslam Κωνσταντινουπόλεως

onDSL kit 384/128 kbps

μεσο ορο download γυρω στα 22kb/s όταν βέβαια το site που κατεβάζω το επιτρέπει (ναι site, γιατί στα torrent 19 max και πολλά είναι). Γενικά χαλια και για σαβ/κυριακο ας μην το συζητήσουμε...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to dslam auto (kon/poleos) einai apo ta pio epivarimena stin ellada afou oxi mono einai gemates oles oi portes gia pstn alla iparxei kai elleipsi gia alles 40!

Mipos tha eprepe na skefthite tin anavathmisi se 512 grammi me 384 sindesi?

Δημοσ.

Giannispatra exeis apolito dikio...oti plironeis gia 384 kai tha eprepe na exeis 384 kai oxi na plironeis kai alla gia na tin exeis...alla se ola ta simvolaia grafoun oti oi taxitites den einai egkiimenes kai oti autes epitigxanontai mono kato apo idanikes sinthikes...

Mporeis na tous pareis til kai na tous peis kai na tous ksanapeis alla apotelesma ligo diskola tha deis..

Ego proteina anavathmisi se 512 gia me liga euro ton mina exeis tis taxitites sou!

An kapoios kserei kalitero tropo meta xaras na to postarei na to mathoume kai emeis!

Δημοσ.

απ'ότι ξερω και το dslam εγλυκάδας είναι πιταρισμένο όπως και του σκαγιοπουλείου και φυσικά το κωνσταντινουπόλεως. ελεεινή η κατάσταση στην πάτρα...

Δημοσ.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με το να "ανέβεις" σε γραμμή.Τα πάντα είναι "πιταρισμένα" εδώ στην Πάτρα, γιατί το μόνο που ενδιαφέρει τον ΟΤΕ είναι τα €.

Δεν πρόκειται να δείτε κανένα φως στο τούνελ αφού κανείς δεν ενδιαφέρετε αν εσύ έχεις ή όχι την υπηρεσία που πληρώνεις.

Δεν πρόκειται κανένας ΟΤΕ να αναβαθμίσει το ντισλάμ ή έστω να βάλει πόρτες πάνω, γιατί το "σύρμα" που έχει πέσει από τα κεντρικά είναι να δέχονται μόνο νέες συνδρομές και € βέβαια και να μην ξοδεύεται φράγκο για αναβαθμίσεις.Βλέπεις με το μονοπώλιο, έτσι καταλαβαίνουν την υγειή ελεύθερη αγορά των ευρυζωνικών. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήμουν θεατής στο πρόβλημα των χαμηλών ταχυτήτων, καθώς είχα full LLU από Vivodi και πήγαινα "σφαίρα"...Όμως μετακόμισα, η Vivodi δεν έφτανε εδώ που είμαι τώρα, με αποτέλεσμα να πέσω σε ΟΤΕ (ντισλαμ Σκαγειοπουλείου) & ΤΕΛΛΑΣ και φυσικά να σέρνομαι...

Μετά από άπειρους εκνευρισμούς, επικοινωνίες, το γνωστό μπαλάκι μεταξύ των δύο, μετρήσεις γραμμών κλπ, με ειδοποιεί η ΤΕΛΛΑΣ ότι βρεθηκε λύση στο προβλημά μου, μετά και από επίσιμη ενημέρωση του ΟΤΕ.Ποιά είναι η λύση;

Να...διακόψω τη συνδρομή μου χωρίς να επιβαρυνθώ τα υπόλοιπα πάγια.

Καταλαβαίνεται λοιπόν τι γίνεται τώρα; Και από ότι ακούω το πρόβλημα είναι πανελλαδικό και όχι μόνο τοπικό.

Είναι καθαρός εκβιασμός και πέρνουν μέρος όλοι. ΟΤΕ, providers, όλοι...Στα ψιλά γράμματα λένε ότι δεν είναι εγγυημένη η ταχύτητα, αλλά επίσης λένε ότι μόνο αν πρόκειται για εξωγενείς παράγοντες. Μα εδώ δε μιλάμε για βλάβη, μιλάμε για καθαρή άρνηση μιάς εταιρείας να παραχωρήσει το προϊον που πουλάει, ενώ έχει πληρωθεί (ακόμα και προπληρωθεί) ή ακόμα μιλάμε και για υπαναχώρησει από τους όρους του συμβολαίου, αφού εμείς πληρώνουμε κανονικά και η εταιρεία δεν κάνει ότι περνά από το χέρι της για να παρέχει την υπηρεσία που πουλά στον πελάτη της

(πχ αναβαθμίσεις).

Γιατί αν η εταιρεία ξέρει εκ προϊμοίου ότι ας πούμε στα Ζαρουχλέϊκα δε θα φτάνει ικανοποιητικά η υπηρεσία αφού το Σκαγειοπούλειο είναι πίτα και δεν προβλέπετε αναβάθμιση, γιατί αναλαμβάνει να πουλήσει την υπηρεσία;

Δεν εξαπατά έτσι τον πελάτη;

Δε θα έπρεπε να τον είχε ενημερώσει πριν αυτός υπογράψει, ότι θα πέρνει μέρος του προϊόντος και όχι όλο το προϊον για το οποίο πληρώνει;

Γιαυτό σας λέω όσο ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο, όσο οι providers δεν αποδεσμεύονται από τον ΟΤΕ με δικά τους δίκτυα και όσο αυτή η κατάσταση τους βολεύει όλους, το γρήγορο ίντερνετ ξεχάστε το....

Άντε υπομονή και καλό βόλι.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς με vivodi (γραμμη adsl κ isp ή έστω μόνο γραμμή) στην πάτρα? Τι ταχύτητες να πιάνει? Εμένα πάντως η τοποθεσία μου το επέτρεπε αν και τη φοβήθηκα με οσα εχω διαβάσει/ακούσει κατά καιρούς. Με αυτά που βλέπω επρεπε να φοβηθω περισσότερο τον οτε μου φαίνεται!

edit: έτσι θυμόμουν τουλάχιστον.Μπήκα ξανά στο site και ελεγε χαρακτηριστικά με bold 'μεσω του δικτύου του οτε'. Οπότε για καλές ταχύτητες μάλλον πΟΤΕ.

Δημοσ.

-Σκαγιοπούλιο Ιntracom

-Ξεκίνησα τον Μάιο του 2004 με Tellas 384. Στην αρχή έπιανα 41kb/sec, μετά έπεσε

αρκετά, ενώ χάλασε και το ping.

-Toν Οκτώβριο που μας πέρασε έβαλα 512 με Tellas και στην αρχή ΔΕΝ έπιανα πάνω

από 45 kb/sec (ούτε καν 384). Είχα, όμως, πολύ καλά pings. Διαμαρτυρήθηκα στην

Tellas για κόφτη και η ταχύτητα πλέον είναι στα 50-55. Το test της Fothnet μου

δίνει 55kb/sec. To μόνο αρνητικό, είναι ότι με την βελτίωση του bandwidth χάλασε

το ping κατά 20-30msec.

Δημοσ.

file xaxa1982 anikeis sto dslam tou pelopa opou exeis tin dinatotita na pareis kai grammi apo vivodi..

Thes na mou peis pou peripou meneis gia na ksero pou einai to dslam;;

Δημοσ.

Απιστευτος οτε για ακομα μια φορα :mad:

Αιτηση για dsl την κυριακη.....επιβεβαιωση αιτησης δευτερα......τριτη παραλαβη modem.

Πεμπτη ...το πολυ παρασκευη θα εισαι ετοιμος μου λενε.

Ξυπναω σημερα περιμενοντας να δουλευει η γραμμη μου αλλα τιποτα.

Τηλ στο 134......συνδεση με Καιρο ...θα σας παρουμε σε λιγο.

Περναει καμια ωρα.........ξαναπαιρνω τηλ........α ναι..τωρα θα σας παιρναμε σε λιγο.

Βλεπω καποιο προβλημα στην αιτηση σας..κλειστε και σας ξαναπαιρνω.

Τηλ σε 5 λεπτα παλι.........ναι ξερετε........εγινε καποιο λαθος......απο δευτερα θα ενεργοποιηθει.

Τι λαθος εγινε και δεν γινεται τωρα;

Ο υπαλληλος που υπεγραψε την συνδεση ξερετε εφυγε για σ/κ.

Ναι αλλα τι λαθος εγινε;

Εβαλε αλλο τηλ στην αιτηση!!!!

Μετα τον οτε το χαοςςςςςςς........τα λογια ειναι περιττα

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

Εγώ είμαι στο DSLAM σκαγιοπουλείου, με 512 pstn γραμμή και 384 σύνδεση ACN.Ταχυτητα 40-52kb/s αναλόγως από που κατεβάζω!!!

Μέσος όρος ταχύτητας καθημερινά 45-48kb/s

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα provider 512 αλλά δεν πιστεύω να πάει περισσότερο από 52kb/s :D

Δημοσ.
file xaxa1982 anikeis sto dslam tou pelopa opou exeis tin dinatotita na pareis kai grammi apo vivodi..

Thes na mou peis pou peripou meneis gia na ksero pou einai to dslam;;

kapou gyrw sthn plateia georgiou (sto panw meros?) einai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...