Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια...Επείγον...Απορία Forum


marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,

 

έχω φάει τόσο καιρό προσπαθώντας να φτιάξω ένα forum... Βασικά είμαι εντελώς άσχετως από Php and asp... Το αποτέλεσμα που θέλω δεν είναι αυτό που εμφανίζεται...Έχω δύο ερωτήσεις... Την βάση δεδομένων πρέπει να την δημιουργήσω στην Access???Τί όνομα θα δώσω στα πεδία π.χ. όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης....???? Ρε παιδιά ξέρετε η ηλικία μου

(13 χρ.) δεν είναι κατάλληλη για να δημιουργήσω φορουμ, δηλ. δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις σε αυτήν την ηλικία... Μπορείτε να μου γράψετε όλο τον κώδικα για ένα φόρουμ (ξέρω ότι δεν με βοηθάτε έτσι..., προς Θεού, όποιος έχει ήδη ένα έτοιμο να μου στείλει)???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι η κατάλληλη; Εγώ είμαι 11μισυ και ξέρω να φτιάχνω σκουλίκια(που δε τα μεταδίδω απλά τα φτιάχνω για να δω μέχρι που φτάνω) και διάφορα άλλα προγράματα (καλού σκοπού).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eminem χαίρομαι που υπάρχουν παιδιά σε αυτές τις ηλικίες που είναι σε επιπεδο τέτοιο με το δικό σου. Ωστόσο χαίρομαι ακόμα περισσότερο, γιατί υπάρχουν χρήστες του Insomnia σε αυτήν την ηλικία. Είναι πολύ ευχάριστω να μιλάς για υπολογιστές και προγραμματισμό με συνομίληκούς σου. Μία ερώτηση: έχεις ιστοσελίδα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν καί μου 'ναι πανεύκολο δέν ξέρω τι να βάλω μέσα...

Επείσης marten91 θα σου πρότεινα το http://www.pathfinder.gr (ελπίζω να το λέω σωστά) όπου μπορείς να εγγραφείς και μετά να πάς στο clubs και από εκεί ακολόουθα τις οδηγίες και με τα εγαλεία που υπάρχουν εκεί δημιούργησε το δικό σο forum. Ή πήγαινε στο yahoo και από εκεί με ανάλογο τρόπο όπως στο pathfinder.gr δημιούργησέ το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...