Προς το περιεχόμενο

nintendo on!!!!


gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

gk1 δε μου φαινεται και πολύ χρήσιμο το post σου... Τι ακριβώς λες? Και γιατί δε δίνεις και κανένα link να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι τί εννοείς (αφού βαριέσαι να γράψεις καμιά λεπτομέρια)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, πρώτα απόλα είναι εκνευριστικό για τους υπόλοιπους να ανοίγετε topic, να γεμίζετε τον κόσμο θαυμαστικά και να λέτε χαμός στο ίσωμα .... αλλά να μην λέτε τι σκατά είδατε και που μπορούν να το δουν και οι υπόλοιποι!!!! Δε νομίζετε?

 

Απότι κατάλαβα μιλάτε για το videaki που διέρευσε. Το βρήκα και το κατέβασα στην IGN, όποιος θέλει, εδώ: http://media.cube.ign.com/articles/613/613578/vids_1.html

 

Η IGN μιλάει για mock-up, επαναλαμβάνω, mock-up!! Το 6λεπτο video δέιχνει τη νέα κονσόλα της Nintendo, ονόματι Nintendo On, να έιναι ένα virtual reality headset. Προσωπικά το θεωρό πολύ δύσκολο, φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο (και όντως δουλεύει) μιλάμε όντως για επανάσταση στο χώρο του videogaming (και φυσικά η Sony και η Μ$ θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει). Εν πάσει περιπτώσει, το video πραγματικά είναι εντυπωσιακό, παραπάνω από εντυπωσιακό, είναι ότι ονειρευόμαστε για τα videogames, αλλά η IGN το λέει ξεκάθαρα,

 

"The video is not real, but some fans probably wish it were"

 

Δείτε το πάντως, αξίζει τον κόπο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ayto akribos lew k se loigo paleyoyme na eine sto http://www.digital-games.net !!!! san fun tis BIG N k sti epoxi toy xbox 360 alla k toy ps3 h gia poloys nekri BIG N (akoma prospathw na xonepso to res 4!) dixnei ta dontia tis SE OLOYS k mas apodiknih pos den pefti amaxiti k se opoion aresi! k oso gia to diaforetiko post poy les FILE Tanto1982 eine o logos pos to eida to etimazw sto site moy STA ELLINIKA giati den mporoyn oloi na kseroyn kala agklika (opos k egw!) k den exoyn oloi dsl gia na anigoyn sto lepto to ign! dikia moy apopsi k den thelw kanenan na pei pos exw dikio h adiko! o kathenas skeytete, elipizi, yparxei!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες, μπορείτε να φαντάζεστε ό,τι θέλετε. Μην χάφτετε τα πάντα με την πρώτη όμως, κρατάτε κριτικό βλέμμα και επιφυλάξεις. Πρέπει να σκεφτείτε και πόσο ρεαλιστικό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο αντιπρόεδρος της NoA έκανε λόγο για ένα μηχάνημα με μέγεθος 3 dvd cases το ένα πάνω στο άλλο. Δε βλέπω πώς αυτό μπορεί να έχει σχέση με το headset που είδα στο video. Και φίλε daredevil, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι φαίνεται αληθινό, εγώ δεν έχω την κατάλληλη πείρα για να μπορώ να καταλάβω αν ένα video ειναι fake ή όχι, για να λέει όμως ευθύς εξαρχής η IGN ότι είναι fake, κάτι θα ξέρει. Εκτός αν εσύ ξέρεις περισσοτερα...

Anyway, το θέμα δεν είναι αυτό, άλλωστε η Ε3 είναι απέχει μονο 3 μέρες πλέον και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Το θέμα είναι να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι όταν ποστάρουμε... Stick to the facts guys...

 

Φίλε, gk1, δεν είπα τίποτε διαφορετικό από το ότι αν δεν έχεις να ποστάρεις συγκεκριμένες πλιροφορίες (link για κάτι που διάβασες ή κάποια περιγραφή ή δυο κουβέντες ρε αδερφέ!!) δεν έχει και πολύ νόημα να ανοιγεις topic του τύπου "έρχεται η επανάσταση του αιώνα!! χαμος!!". Πες και δυο σχετικές κουβέντες, να καταλάβουμε που το πας. Αυτό μοναχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ειδα κι εγω.

μακαρι να ειναι αληθινο!

δεν ειχα ακουσει τιποτα ως τωρα!λες να κανει τη εκπληξη η nintendo?

πριν χρονια ηταν πρωτη,μα με την εισοδο του playstation ολα αλλαξαν...

κατα τη γνωμη μου η nintendo δεν ειχε καλο promotion...

ακολουθησε παλιες συνταγες με τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια που οπως ειναι φυσικο ο κοσμος βαρεθηκε.το n64 δεν πουλησε.(ηταν και η περιοδος που ανθησαν οι αντιγραφες και παιχνιδομηχανη με κασετα δεν τραβηξε!)

το gamecube δεν πηγε οπως περιμεναν...

τωρα στο τελος μονο εριξαν στη μαχη το resident evil που ειναι το κατι αλλο.

βεβαια δεν καταφεραν να κρατησουν τα δικαιωματα και θα βγει και για ps2 τελικα!

εχει μεινει akoma το νεο zelda.

αν τελικα η nintendo καταφερε να κρατησει επτασφραγιστο μυστικο την νεα της κονσολα και να χτυπησει στα ξαφνικα τους παντες εκανε καλη δουλεια!!!

κανεις δεν το περιμενε(να αληθευει)

μακαρι.για μας τους gamers καθε τετοιο βημα ειναι πολυ καλο!

we will see about this!lets just pray for that day!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

btw, κι εγώ που το είδα το video κατουρήθηκα! Όντως είναι σχεδόν ουτοπικό. Και είμαι και nintendo fan από τα γενοφάσκια μου. Αλλά ψυχραιμία, από fake news προ της Ε3 και δει νέων κονσολών άλλο τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειναι αληθεια ειμαστε τυχεροι που θα τα ζησουμε νωρις...

αν ειναι ψεματα δεν πειραζει,ερχονται καλες κονσολες...

παντως daredevil,εγω ξερω ατομο που θα μπορουσε να φτιαξει τετοιο βιντεο μονο και μονο για να γινει σουσουρο...

δεν ξερεις τι κυκλοφορει στο internet!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...