Προς το περιεχόμενο

Innovator notebooks

pananag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα στο site του e-shop και στην επιλογή Pc configurator μπορείς να συνθέσεις το laptop της αρεσκείας σου (Βασικά υπάρχουν 2 basic configurations και εσύ επιλέγεις σκληρό δίσκο, μνήμη, επεξεργαστή και περιφερειακά).Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η τελική τιμή (με 1100 Ε φτιάχνεις βαρβάτο laptop).

Αλλά επειδή δεν μπορεί να είναι ωραία όλα στη ζωή,ζητάω τη συμβουλή σας και ειδικά όσων έχουν αποκτήσει ενα innovator notebook.Γιατί είμαι στο όριο να παραγγείλω ένα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθες παραγγειλα για λογαριασμο ενος φιλου ενα innovator με 1000?.

Centrino 1.6,512ram,9700mobility 64mb,40hd 5400rpm,15"1400x1050 αναλυση οθονης χωρις λειτουργικο.

Για τα λεφτα του δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο(οσο εψαξα δηλαδη) μιας και ο φιλος ηθελε να παιζει και κανα παιχνιδακι.Λυσεις extreme graphics intel κ.λ.π ηταν εκτος.

Τα θετικα η καλη οθονη με 0pixel εγγυηση (δεν χρειαστηκε) με καλη γωνια θεασης,αθορυβος,η εξοδος spdif (οπτικη) που δεν την συναντας ευκολα και ικανοποιητικος στις περισσοτερες εφαρμογες.Δοκιμασαμε το mafia σε full γραφικα και επαιζε αψογα.

Τα αρνητικα η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι οτι καλυτερο (η εισοδος pcmia δεν εχει μηχανισμο να κλεινει οταν δεν χρησιμοποιειται αλλα μπαινει μια ψευτικη πλαστικη καρτα το ιδιο και η εισοδος card-reader.To πληκτρολογιο εχει χειροτερη αισθηση απο οσα εχω συναντησει και το λογοτυπο στο καλυμμα δεν ειναι οτι πιο ομορφο :P

Aν εξαιρεσεις τα παραπανω το θεωρω best value για καποιον που θελει ενα φτηνο laptop αλλα και να παιξει ικανοποιητικα καποια τρισδιαστατα παιχνιδια .

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χθες παραγγειλα για λογαριασμο ενος φιλου ενα innovator με 1000?.

Centrino 1.6,512ram,9700mobility 64mb,40hd 5400rpm,15"1400x1050 αναλυση οθονης χωρις λειτουργικο.

Για τα λεφτα του δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο(οσο εψαξα δηλαδη) μιας και ο φιλος ηθελε να παιζει και κανα παιχνιδακι.Λυσεις extreme graphics intel κ.λ.π ηταν εκτος.

Τα θετικα η καλη οθονη με 0pixel εγγυηση (δεν χρειαστηκε) με καλη γωνια θεασης,αθορυβος,η εξοδος spdif (οπτικη) που δεν την συναντας ευκολα και ικανοποιητικος στις περισσοτερες εφαρμογες.Δοκιμασαμε το mafia σε full γραφικα και επαιζε αψογα.

Τα αρνητικα η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι οτι καλυτερο (η εισοδος pcmia δεν εχει μηχανισμο να κλεινει οταν δεν χρησιμοποιειται αλλα μπαινει μια ψευτικη πλαστικη καρτα το ιδιο και η εισοδος card-reader.To πληκτρολογιο εχει χειροτερη αισθηση απο οσα εχω συναντησει και το λογοτυπο στο καλυμμα δεν ειναι οτι πιο ομορφο :P

Aν εξαιρεσεις τα παραπανω το θεωρω best value για καποιον που θελει ενα φτηνο laptop αλλα και να παιξει ικανοποιητικα καποια τρισδιαστατα παιχνιδια .

Ουτε κατα διανοια δεν ειναι για Extreme Graphics αυτο το "λαπτοπ" Δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις καν windows 7

Δημοσ.

που το ξεθαψες αυτο ρε μεγαλε

μ αρεσει κιολας το σχολιο σου...

αν εβλεπες το τελευταιο ποστ ηταν 2 ιουνιου 2005

το πιο πιθανον το λαπτοπ μας εχει αφησει χρονους...

Δημοσ.

που το ξεθαψες αυτο ρε μεγαλε

μ αρεσει κιολας το σχολιο σου...

αν εβλεπες το τελευταιο ποστ ηταν 2 ιουνιου 2005

το πιο πιθανον το λαπτοπ μας εχει αφησει χρονους...

lol

Δημοσ.

Διαβαζα και εγω ενα ενα τα σχολια μεχρι που επεσα στην περιγραφη του λαπτοπ και καταλαβα οτι ηταν.. πολυ παλιο το τοπικ!

Ολα τα λεφτα ηταν το.. νεωτερο σχολιο! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...