predator Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μη μου πεις οτι περίμενες να δώσουν 512 με 15ε και χωρίς περιορισμούς.. ήταν απο την αρχή άλλωστε γνωστό οτι θα υπάρχει ογκοχρέωση. Για όσους δεν ασχολούνται με p2p μια χαρά είναι τα 5GB δεν είναι καθόλου μια χαρά φιλε μου! με 20 ευρώ παίρνεις μια netkey και έχεις για έναν μηνα απεριόριστη 256/128! με περίπου 30 ευρώ έχεις μια απεριόριστη 384/128! οποτε 1000 φορες να δίνω τα διπλάσια η τριπλάσια (βαλε και το παγιο ΟΤΕ) αλλα να έχω unlimited bandwidth παρα αυτή τη κοροϊδία! τι να τo κάνω να καυχιέμαι ότι έχω 512 και να μου τελειώνει τo limit μέσα σε μια μέρα? πλακα μας κάνουνε!
dim_b Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Και επαναλαμβάνω... Αν σου τελειώνει το bandwidth σε μία μέρα, σημαίνει ότι δε χρησιμοποιείς την DSL γιά το σκοπό που σου την έχουν δώσει, οπότε μπορείς να πληρώσεις μιά κανονική συνδρομή όπως όλος ο κόσμος και να ξεσκιστείς στα downloads 24/7.
androu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Χρησιμοποιώντας την γραμμή που σου δίνει και πληρώνοντας μια κανονική συνδρομή σε κάποιο isp θα μπορεί κάποιος να είναι στο ίντερνετ ή θα υπάρχει περιορισμός μόνο σε αυτή τη σύνδεση που σου δίνουν?
predator Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 εννοειτε πως μπορεις να βαλεις extra συνδεση ρε παιδια! ειναι σα να μου λετε επειδη τρωω τσαμπα στο πανεπι δεν μπορω πχ να τα σκασω στα goody's! dim_b δε καταλαβαινω την λογικη σου! δικια μου ειναι η συνδεση, εγω την πληρωνω (εστω συμβολικα) αρα την κανω οτι γουσταρω! στην προκειμενη δε με συμφερει το πακετο που προσφερεται και αρα παραμενω στην free 384 μου! ισως απλα να τσιμπισω το πακετο για να γλιτωνω τα παγια του ΟΤΕ οπως λεει και ο androu. cheers
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Το πιο γρήγορο Internet στην Ελλάδα. Πρόσβαση στο διεθνές Internet με την πιο γρήγορη ταχύτητα, προσφέρει στους συνδρομητές της η ΟΤΕnet, ανακοινώνοντας την αναβάθμιση του δικτύου της στα 2 Gbps. Η εταιρία προχώρησε στην αναβάθμιση των διεθνών διασυνδέσεων του δικτύου της με τη λειτουργία τριών κυκλωμάτων συνολικής χωρητικότητας 2 Gbps από 1,2 Gbps που ήταν μέχρι πρόσφατα, τα οποία μισθώνονται από την OTEGlobe Με την αναβάθμιση αυτή, οι πελάτες της OTEnet θα μπορούν να έχουν ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες για το «κατέβασμα» (download) αρχείων ενώ παράλληλα η εταιρία δημιουργεί την υποδομή για τους μελλοντικούς πελάτες της και ειδικότερα για εκείνους που θα επιλέξουν τις ευρυζωνικές συνδέσεις. Ο κ. Ηλ. Δρακόπουλος, Γενικός Δ/ντης Τεχνολογίας, Στρατηγικής και Ανάπτυξης της OTEnet, δήλωσε σχετικά: «Η πρόσφατη αναβάθμιση είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει η εταιρία για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Με τα νέα κυκλώματα οι συνδρομητές της OTEnet αποκτούν πρόσβαση στο διεθνές Internet με τις πιο γρήγορες ταχύτητες που υπάρχουν».
Japan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 To idio eixa anarotithei ki ego prin apo polla posts, kai kapoios eipe oti yparxei i dynatotita na ginetai kai o elegxos tou ogkou kai mesa apo ton OTE. Vevaia, gia evnoitous logous, elpizo na min isxyei/ginei afto... Chryssa
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 DiMoN kai h Tellas 2Gbit exei...edw kai poly kairo
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Αθροιστικά πρέπει να σκέφτεσαι..Τώρα έχει και η Otenet.. Διότι αν ισχύσει η προσφορά, κάποιοι θα παν στην Tellas κάποιοι στην Otenet
haris_ch02019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 re paidia skeftomouna oti den iparxei periptwsi na dexontan o ote kati tetoio an itan na min ebgaze kati apo ti istoria...ap'oti katalaba apo ta 15 euro ta 5 tha pigainoun ston ote gia pagio...e koitaza sto site tis otenet kai eblepa oti to pagio gia paketa ogkoxrewsis me otenet einai 4.9Eyro --->gia na to exei toso gia idiotes paei na pei oti to exoune meletisei to thema oti tous simferei kai ara me to na to dwsoune se foitites bgainoun kerdismenoi(den kserw an to leitourgiko kostos gia mia sindromi miniaia dsl ston ote einai 5euro.. alla pisteuw oti einai ligo ligotero..diorthoste me an kanw lathos) a)diafimisi gia ftino internet..b)glitonoun (estw ka igia ligo) apo ton braxna twn diamartyriwn gia opisthodromiki politiki c)apoktane en merei kapoius mellontikous pelates kathos arketoi den tha mpoun ston kopo otan teleiwsoun tis spoudes tous na koitaksoun na allaksoun isp giati bolemenoi opws tha einai tha poune "Wx aderfe mou pou na allazw twra sindesi kai na trexw..as sinexisw otenet"...(xwria pou sigoura tha bgei kapoio paketo gia autous meta..)...elpizw toulaxiston na pesoun se kapoia aksiopreph epipeda oi times giati...me blepw na thn kanw me kana erasmus gia souidia na katevasw oti thelw apo p2p kai na epistrepsw...!!!
JiKL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ta 5 euro pou tha pigainoun ston ote (an exo katalavei sosta) tha einai to pagio gia tin grammi pou simera einai 20! ta ipoloipa 10 se enan isp gia paroxi ipiresion adsl internet!
predator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ειναι και απλο το θεμα, το limit (η ογκοχρεωση) μπαινει απο τον ISP και οχι απο τον ΟΤΕ! αρα ο ΟΤΕ δεν μπορει να δει αν εσυ με το παγιο των 5 ευρω κατεβαζεις 5 η 500 GB!always on υποτιθεται σου πουλαει 24/7 συνδεση! τραβας λοιπον τα 5 γιγα απο τον ISP που εχεις το φοιτητικο πακετο και μετα χωνεις σα μαγκας που εισαι και μια free 512 απο οποιον αλλον isp γουσταρεις. ετσι οικονομας το παγιο της 512 που ειναι 35,90 ? τον μηνα!:wink: καλα δε τα λεω?
2fast4u Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 "Υπάρχουν οι εξής εξελίξεις: 1) Οι ISP όπως είδατε προσφέρουν κουτσουρεμένο ADSL σε υπερβολική τιμή και προτείνουν στον πρωθυπουργό ογκοχρέωση, χωρίς στην ουσία να μειώνουν σημαντικά την τιμή προκειμένου να μην μπει στη μέση το ΕΔΕΤ. 2) Ο ΟΤΕ έχει μειώσει αρκετά την τιμή: 6 ευρώ/μήνα με τον Φ.Π.Α.. 3) Το ΕΔΕΤ είναι πανέτοιμο να δώσει ADSL σε οποιαδήποτε ταχύτητα δώσει σε καλή τιμή ο ΟΤΕ (προς το παρόν έχει μειώσει την τιμή μόνο στην 512/128 Kbps) χωρίς ογκοχρέωση και με σχέδια για πίεση συνεχούς αναβάθμισης της ταχύτητας του ΟΤΕ (το οποίο οι ISP δεν θα κάνουν με τίποτα, αλλά θα παραμείνουν οι φοιτητές για πολύ καιρό στις 512/128 με ογκοχρέωση). Δηλαδή για 1 Mbps σε χρονικό ορίζοντα περίπου ενός έτους μετά το αρχικό 512/128. Ο μόνος λόγος που δεν δίνει το ΕΔΕΤ ADSL στους φοιτητές, είναι οι πιέσεις των ISP προς την κυβέρνηση, για να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τους πολίτες. 4) Αν δρομολογηθεί η πρόσβαση μέσω ΕΔΕΤ, θα μπει στη μέση ISP για να κάνει authentication και να έχει το help desk. Αυτό θα δώσει προμήθεια στους ISP περί τα 3 ευρώ. Δηλαδή συνολική τιμή με γραμμή ΟΤΕ 512/128 και πρόσβαση ΕΔΕΤ flat-rate: 5 + 3 + Φ.Π.Α. = 9 έως 10 ευρώ/μήνα. Έχω ήδη στείλει σχετικό e-mail στα κυβερνητικά στελέχη που λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις. Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει flat-rate 512/128 (με όλες τις προοπτικές που ανέφερα) μέσω ΕΔΕΤ με 10 ευρώ/μήνα τελική τιμή, αντί για 18 ευρώ για την κοροϊδία των ISP με την ογκοχρέωση, ας στείλει e-mail στους ακόλουθους παραλήπτες αναφέροντας την προσπάθεια εκμετάλλευσης από τους ISP: Πολιτικό γραφείο Πρωθυπουργού: [email protected] Υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας: [email protected] Έχω ετοιμάσει ένα αρκετά καλό κείμενο το οποίο έστειλα. Όποιος θέλει μπορεί να μου το ζητήσει με private messege, ώστε να το κάνει paste και να το στείλει. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε κάτι καλό. Κάθε e-mail μετράει. Πάμε γερά!" Το αυθεντικό post είναι από το forum: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=272890#post272890 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=272890&postcount=598
aspirin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Emena de me noiazei n tha pane 20 euro ta 512 H oxi ' date=' emena me noiazei ena prama...An ginei kati tetoio o kathe vlakas tha valei mia 512 k tha arxisei ta trela downloads ktl Tha pitaroun k ta dslam pou mexri twra me liga parapanw lefta eixame aksiologa pings gia gaming eksw epeidh theloun na paizoun to poulaki tous 5-10 malakismena se kathe geitoneia... ELEOS![/quote'] πρόσεχε λίγο τα λόγια σου για τους φοιτητές+για κάθε συνανθρωπό σου. Βλάκας και φοιτητής δεν συμβαδίζουν. Οι βλάκες μένουν εκτός του πανεπιστημιου. Γι'αυτό υπάρχουν κ οι ρημάδες οι πανελλήνιες. Για να ξεχωρίζουν τα ξερά απο τα χλώρα.
aspirin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 καταλαβαίνω την αγωνία μερικών σχετικά με τις ταχύτητες όταν θα μπούνε μερικοί φοιτητές(γιατί δεν θα είναι πολλοί, πιστέψτε με). Με την ίδια όμως λογική, αν πέσουν οι τιμές στις συνδέσεις γενικότερα, τότε θα πλακώσει κόσμος και πάλι θα πιταριστούν τα dslam. Άρα το πρόβλημα δεν οι φοιτητές, ούτε τί κατεβάζει ο καθένας. Είναι ότι είμαστε 100 χρόνια πίσω. και αυτό θα διορθωθεί κάπως, υπό το καθεστώς πίεσης με τις φοιτητίκές συνδέσεις. Δηλαδή αυτό που συμπέρανα απο μερικούς, είναι να μην μειώθεί η τιμή του dsl στην ελλάδα. Ίσως κ να αυξηθεί γιατί θα μείνουν ελέύθερα τα dslam. Έλεος ρε παιδιά. Μιζέρια και πάλι μιζέρια. Απλά όπως είπε κ ένα παιδι, ζηλέυουμε την κατσίκα του γείτονα. Αυτό είναι όλο. Το να προτείνεται να δωθεί isdn αντί για dsl, είναι επιχείρημα κάποιου που ζηλέυει. Αφού είμαστε στο 2005, γιατί να γυρίζουμε στα παλιά πάλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.