Προς το περιεχόμενο

i pod erwtisei


stehellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσεξε.

 

Στο iPOD φορτώνεις τραγούδια (που θες να ακους από αυτό) _μόνο_ μέσω του iTunes. Και αυτά τα τραγούδια δεν μπορείς εύκολα να τα μεταφέρεις από το iPOD στο PC διότι α) το iTunes δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο και β) τα τραγούδια αποθηκεύονται με τυχαίο τρόπο σε τυχαίους φακέλους μέσα στην συσκευή. Έτσι, μπορείς μεν να τα βρεις και να τα αντιγράψεις στον υπολογιστή σου όμως γίνεται τέτοιος χαμός που αργά ή γρήγορα θα σου σπάσουν τα νεύρα.

 

Βέβαια το iPOD λειτουργεί και σαν USB σκληρός δίσκος στον οποίο βάζεις μέσα ό,τι δεδομένα θες, τα οποία όμως ΔΕΝ είναι διαθέσιμα μέσα από τα μενού της συσκευής. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να κάνεις μεταφορές αρχείων προς το iPOD και από αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσεξε.

 

Στο iPOD φορτώνεις τραγούδια (που θες να ακους από αυτό) _μόνο_ μέσω του iTunes. Και αυτά τα τραγούδια δεν μπορείς εύκολα να τα μεταφέρεις από το iPOD στο PC διότι α) το iTunes δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο και β) τα τραγούδια αποθηκεύονται με τυχαίο τρόπο σε τυχαίους φακέλους μέσα στην συσκευή. Έτσι' date=' μπορείς μεν να τα βρεις και να τα αντιγράψεις στον υπολογιστή σου όμως γίνεται τέτοιος χαμός που αργά ή γρήγορα θα σου σπάσουν τα νεύρα.

 

Βέβαια το iPOD λειτουργεί και σαν USB σκληρός δίσκος στον οποίο βάζεις μέσα ό,τι δεδομένα θες, τα οποία όμως ΔΕΝ είναι διαθέσιμα μέσα από τα μενού της συσκευής. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να κάνεις μεταφορές αρχείων προς το iPOD και από αυτό.[/quote']

 

 

Yπάρχει και plugin για το Musicmatch Jukebox, όχι μόνο το iTunes.

 

Στον ipod manager θα τικάρεις την επιλογή όπου το ipod λειτουργεί και ως σκληρός δίσκος και είσαι έτοιμος.

Όποτε το συνδέεις στο pc θα το βλέπει και σαν έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

 

Τα τραγούδια όμως που έχεις ήδη φορτώσει σε playlists ΔΕΝ θα μπορείς να τα δεις, τουλάχιστοn όπως τα έχεις φορτώσει στο player, αλλά είναι διάσπαρτα μέσα σε διάφορους φακέλους και ανακατεμένα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pedia mia erwtisi gia to ipod mporei na xreisimopiei8i kios apo8ikeutiko meso gia song ipod>pc ipod<pc

ean kserei kaneis .......

Για ipod-->pc ψαξε να βρεις το CopyPod που ειναι αρκετα ευχρηστο για αυτην ακριβως τη δουλεια.

Επισης μια βολτιτσα απο το http://www.ipodlounge.com/ μπορει να σου λυσει πολλες αποριες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...