androu Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Οταν παλαιότερα πατούσα πάνω σε ένα Link με ρωτούσε εαν θέλω να κάνω το αρχείο open ή να το κατεβάσω στο δίσκο. Μάλλον καταλάθως έκανα check την επιλογή "do not remind me again" και τώρα .. το κάνει αυτόματα open. Πώς μπορώ να το επαναφέρω στην προηγούμενη κατάσταση? (να με ρωτάει)
javaneze Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 δεν ειμαι σιγουρος ... αλλα δοκιμασε να κανεις κλικ στο αρχειο που πας να κατεβασεις με το Alt πατημενο ... ή πιο ευκολα δεξι κλικ ->save target as... Aν και θα σε συμβουλευα να αφησεις το downloading utility των windows και να βαλεις εναν download manager... (εδω που τα λεμε και τον ΙΕ θα σου ελεγα να αφησεις και να βαλεις αλλον browser αλλα αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση, οποτε το αφηνω το offtopic)
androu Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 εχω και άλλο browser + download manager.. Αλλά αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να φτιάξω αυτό...... Με save-target.. γίνεται αλλά .. ήθελα να είναι όπως πρίν
alkisg Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Σε Windows Explorer: Εργαλεία->Επιλογές φακέλων->Τύποι αρχείων->Βρίσκεις τον τύπο, π.χ. ZIP->Για προχωρημένους->Τσεκάρεις "Επιβεβαίωση ανοίγματος αρχείου μετά τη λήψη".
androu Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Αυτό είναι για μετά το κατέβασμα.. Εγώ λέω για όταν πατάω στο λινκ να μου βγάζει τις επιλογές open/ download to folder.. ή ότι άλλο γράφει ...
kleidokratwr Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις reset τα settings του internet explorer; Αν τα κάνεις reset to default, θα επανέλθουν όλα όπως στην αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.