DrLo Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Έχω μια παλιά motherboard Elite P5TX-Apro και θέλω να της αναβαθμίσω το bios. Το θέμα είναι ότι στο site της Elite δεν την έχει (είναι από το '97). Βρήκα ένα Bios από το driversguide.com αλλά δεν ξέρω με ποιό utility το flashάρω. Πριν κάποιο καιρό είχα Flashάρει μια Elite P6BXT-A+ και είχα χρησιμοποιήσει ένα exe με όνομα awd822a.exe. Και η P5TX έχει Award bios. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το utility ή κάθε mb απαιτεί το δικό της ? Ευχαριστώ.
Dj_kourampies Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 προσπαθησε να μπεις στο site της elite απο web.archive.org η κατι που να αποθηκευει σελιδες προηγουμενων ετων, διαλεξε σελιδα απο το 99πχ, κ δες τι utility εδιναν τοτε. απαραιτητη προυποθεση να υπαρχει αποθηκευμενη η σελιδα της elite, αλλα λογικα θα υπαρχει, οι σελιδες αποθηκευονται αναλογα την κινηση, ολο κ καποιος θα ηθελε drivers τοτε!
DrLo Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Dj_kourampies Καλά έμεινα. Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Πήγα στο 99 και αν και δεν υπήρχε σελίδα για την motherboard αυτή βρήκα utility που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Θανκ γιου βερι βερι ματς
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 kai me ta kainouria utility mporeis na anabathmiseis ta palia sinithos.ama den ginetai tha sou bgalei error xoris na ginei kati.ama thelei palio flash tote sinithos to dinoun mazi me to bios i grafoun apoo kato oti thelei to tade flash kai sto download section dinoun kai to palio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.