notikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Γεία σας . επειδή έχω καποια προβληματάκια με το outlook ψαχνω κατι άλλο που να στελνει ,λαμβανει ,και να αρχειοθετεί τα email μου σε διφορετικά inbox(επειδη υπαρχουν πολλά pop3) Να σας ενημερώσω και για το πρόβημα που έχω. Οταν προσπαθώ να στείλω ενα συνημένο πάνω απο περίπου 1 mb,μετα απο πολυωρη αναμονή μου βγαζει σφαλμα οτι ο διακομιστης δεν ανταποκρίνεται κ.α τετοια. κατ'ευθείαν απο το webmail στελνω κανονικά. υπαρχει adsl με δικτυο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Το Thunderbird παραμετριοποιείται έτσι ώστε κάθε λογαριασμός pop3 να έχει δικό του Inbox.
Xdanger Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Ego apo tin stigmi pu egatestisa to thunderbird, den ekana ton kopo na psakso gia allo kalitero, exi oti zitisis ke akomi perisotera.
alex_mouratidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός του Outlook; Το έκανε από την αρχή αυτό η άρχισε ξαφνικά; Επίσης, για ποια έκδοση του Outlook μιλάς; Μήπως έχεις εγκαταστημένο και antivirus το οποίο κάνει scan και δημιουργεί το πρόβλημα; Παρότι προφανώς παίζει ανάλογα με τις εκδόσεις και το κάθε σύστημα, χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια το Outlook και στέλνω email πάνω από 1MΒ άνετα. Θυμάμαι όμως πως δημιουργούσε ένα φεγγάρι πρόβλημα το Norton όταν έκανε scan στα εξερχόμενα.
RedKostas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Και εγώ θα σου πρότεινα το thunderbird με μια μικρή όμως επισήμανση: αν κάποιος προσπαθούσε να δει τα e - mail που του έστελνα με ελληνικούς χαρακτήρες, δεν μπορούσε να τα διαβάσει με την υπηρεσία webmail του πανεπιστημίου μου!!!! Κάτι τέτοιο δεν γινόταν με το hotmail ή το yahoo που δοκίμασα. Βέβαια αυτό γινόταν στην έκδοση 0.9, μπορεί να έχει διορθωθεί με την καινούρια έκδοση. Επίσης και το outlook express μπορεί να έχει διαφορετικά inbox για κάθε pop3 λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.