Προς το περιεχόμενο

anamesa se 2 canon


Προτεινόμενες αναρτήσεις

exo ftasei sto simeio na eimai anamesa se 2 canon

 

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1090&Nav_Section_Id=1090&Catalog_Id=15&Product_Id=223287&Merchant_Id=1&sts_cid=3

 

kai

 

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1090&Nav_Section_Id=1090&Catalog_Id=15&Product_Id=258586&Merchant_Id=1&sts_cid=3

 

i proti yperexei se mpixel i alli se video kai optiko zoom kai timi .ithela na rotiso oti epeidi den skopevo na xrisimopoio tin megisti analisi soni kai kala , i poiotita anamesa stis 2 mixanes gia tin idia analisi ( px 2272 x 1704 ) tha einai i idia ?diladi i moni tous diafora einai oti i mia exei megaliteri megisti analisi i yparxei kai thema poiotitas fotografias?

 

ego teino pros tin deyteri (tin ftini ) eseis ti tha legate?

 

apo pleyras exoplismou ( mpataries kai tetia) velpete diafora ? giati den xero kala apo ayta.

 

i mipos tha proteinate kapoia alli saytes tis prodiagrafes?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου εγώ έχω την canon ixus στα 3,2 ΜΠ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Οι μηχανές που σκέφτεσαι νομίζω έχουν λίγο πιό προχωρημένες δυνατότητες που δεν ξέρω αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις... Υπάρχει και κατηγορία point-and-shoot όπως η δικιά μου, με περισσότερες αυτόματες λειτουργίες που μάλλον παίζουν ένα κλικ φθηνότερα, και είναι συνήθως και μικρότερες σε μέγεθος. Όσο για τα ΜΡ, δεν χρειάζεσαι περισσότερα απο 4,5 για απλή χρήση και ΄πολύ καλή εκτύπωση. Καλό είναι να υπάρχει ενα οπτικό ζουμ 3Χ ενώ το ψηφιακό εγώ το χρησιμοποιώ σπάνια.

 

Ανάλογα λοιπόν με το τι ακριβώς θέλεις, θα σου πρότεινα να πας σε ενα κατάστημα και να "νιώσεις" τον όγκο τους απο κοντά πριν επιλέξεις - θυμίσου οτι είναι καλοκαίρι, κάθεται καλά στην τσέπη σου η θα πρέπει πάντα να κουβαλάς θήκη και τσαντάκι;

Κατα τα άλλα υπολόγιζε σίγουρα έξτρα κάρτα μνήμης (τουλάχιστον 256, αν δεν μπορείς να πάρεις μια 512) και ένα σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών με φορτιστή.

Το να παίρνει μικρές μπαταρίες είναι πρακτικά καλύτερο απο το να έχει την δικιά της μπαταρία που πρέπει να φορτίζεις με καλώδιο, αλλά συνήθως η εργοστασιακές μπαταρίες αποδίδουν περισσότερο από τις επαναφορτιζόμενες εμπορίου, οπότε δεν έχω ξεκάθαρη συμβουλή να σου δώσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα πήγαινα για την A95,η οποία χάνει μόνο σε οπτικό ζουμ (μικρή διαφορά) ενώ και το video της Α520 στα 640 x 480 είναι χρήσιμο μεν,όχι τόσο κρίσιμο χαρακτηριστικό για φωτογραφική μηχανή δε.

Από την άλλη να ξέρεις ότι πάντα είναι καλό να τραβάς φωτογραφίες με τη μέγιστη ανάλυση που θα υποστηρίζει η μηχανή σου γιατί έτσι θα έχεις μετά περισσότερα περιθώρια επεξεργασίας της φωτογραφίας (όπου υπάρχει απώλεια ποιότητας),κοψίματος (crop) klp.

Επίσης η Α95 έχει οθόνη flip & twist,δηλαδή σπαστή και περιστρεφόμενη που είναι πολύ βοηθητική (τουλάχιστον εγώ τη βρήκα πολύ χρήσιμη στην Α80 μου).

Μπορείς να δεις συγκρίσεις και review των μηχανών σε πιο εξειδικευμένα site όπως

http://www.dpgr.gr και http://www.dpreview.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το οτι η A95 εχει περιστρεφομηνη οθονη ενω η αλλη όχι,θα σου ελεγα και εγω να πας προς αυτην,ειναι απιστευτη ευκολια η συγκεκριμενη δυνατοτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φωτογραφία συνήθως πιάνει γύρω στο 1 ΜΒ,αλλά το μέγεθος παίζει ανάλογα τη φωτογραφία.Το βίντεο στα 320 x 240 της δικής μου μηχανής πιάνει γύρω στα 15 ΜΒ το λεπτό.

Εξτρά μπαταρίες μαζί με φορτιστή+μια μνήμη 512 ΜΒ χοντρικά γύρω στα 80-90 ευρώ,αλλά υπάρχουν πολλές προτάσεις κι εδώ που διαφέρουν στο κόστος.

Τέλος στην ίδια ανάλυση που λες πιστεύω να έχουν μικρές διαφορές οι φωτογραφίες,όχι εντελώς πανομοιότυπες.

Α,όσο για τη σπαστή οθόνη,σε βοηθάει να καδράρεις σωστά το θέμα σου όταν η μηχανή δεν είναι μπροστά στα μάτια σου,πχ.να την κρατάς χαμηλά ή ψηλά ή υπό γωνία ή να την ακουμπάς κάπου κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανάμεσα στις δύο, καλύτερη φωτογραφία στην ίδια ανάλυση θα βγάλει η Α95 γιατί έχει μεγαλύτερο αισθητήρα από την Α520.

Η Α520, σαν ποιο καινούργιο μοντέλο έχει κάτι βελτιώσεις αλλά νομίζω ότι δε μπορεί να φτάσει την Α95.

 

Δες το παρακάτο link για σύγκριση μεταξύ των δύο.

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a520%2Ccanon_a95&show=all

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...