Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μνήμης σε Laptop


UnderDoG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

 

Έχω ενα Laptop 3 χρονών της IBM ThinkPad A21m και δυστυχώς έχει 64αρα μνήμη και θέλω αν γίνεται να την αλλάξω.

 

Πως μπορώ να την αλλάξω?Αν τελικά γίνεται μήπως ξέρει κανείς να μου πει περίπου τιμές για 256άρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως μπορείς πολύ εύκολα να τις αλλάξεις μόνος σου. συνηθώς οι μνήμες και ο επεξεργαστής βρίσκονται κάτω απο ένα καπάκι σχήματος Γ. ο επεξεργαστής είναι βιδωμένος με 3-4 βίδες με ελλατήρια, ώστε να μην υπάρχει φόβος να ξεκουμπώσει και οι μνήμες κρατιούνται απο δυο ελασματάκια. ένα δεξια και ένα αριστερά. τα τραβάς προς τα έξω σηκώνεις λίγο την μνήμη, την τραβάς και βγήκε.

για να την βάλεις, την βάζεις με μια μικρή γωνία στο slot, την πιέζεις προς τα μέσα και μετά προς τα κάτω (με λίγη δύναμη), ώστε να κουμπώσουν τα ελασματάκια και είσαι έτοιμος.

 

μην ξεχάσεις να βιδώσεις το καπάκι στο τέλος!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΗΝ ΙΒΜ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΑΞΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΑΝ ΠΑΛΕΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ http://WWW.KINGSTON.COM ΔΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ. Η ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ 1Η2 ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ FUJITSU ΑΛΑΖΕΙ ΕΤΣΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν παντως πας σε ibm business partnet ετοιμασου να την πληρωσεις χρυσαφενια την μνημη.... αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στο site της kingston να βαλεις το μοντελο του Ibm laptop που εχεις και να σου πει ακριβως τη μνημη να παρεις.... (σε kingston παντα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

egw pados se ena compaq presario seiras 700 3 xronwn thn allaksa monos mou prin apo 1,5 xrono me mia 256 mb pou thn paragila apo puliadh me 100 euro sdram pada ...ths kingstone...kai ekana oti elege ena palikari apo panw ksevidosa kapakia kai thn evala..den eiani diskolo...apla vres thn katallhlh mnhnh

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...