R_Barrichello Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Το κανω εγκατασταση κανονικα και παω να το ανοιξω και μου λεει κατι για permissions οτι δεν εχω αρκετες. Ειμαι administrator στα xp φυσικα. Το ξανακατεβασα απο 5 διαφορετικες σελιδες αλλα τιποτα. Εκανα format επανεγκατασταση και παλι τα ιδια...Πολυ περιεργο δεν ειναι?
kleidokratwr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δεξί κλίκ run as.. και επέλεξε administrator, και καθάρισες. αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό. μάλλον κάποια άλλη ρύθμιση που έχεις κάνει στα win σου σε χαλάει. Γιατί δεν δοκιμάζεις κανένα άλλο irc client? Εκανα format επανεγκατασταση και παλι τα ιδια... (Χεχε θα ακουστεί ηλίθια η ερώτηση μου, αλλα έκανες φορμάτ στο πισι επειδή δεν έμπαινε το Mirc? :S ...)
UnderDoG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Παιδιά προσοχή σε κάποια απ τις πιο καινούριες εκδόσεις του mIRC στα Ελληνικά γιατι έχει ιό.Πριν 1 εβδομάδα τον έβγαλα με τον BitDefender. Δεν θυμάμαι ποια ακριβώς ειναι.
R_Barrichello Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μπα δεν εφταιγε αυτο φιλε kleidokratwr! Οσο για το αν εχω κανει καποια ρυθμιση και το ενοχλει...Αφου εκανα format...! Παντως οχι, το format δεν το εκανα για το mirc!! Αν και εχω κανει format για πιο αστειους λογους!
R_Barrichello Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Underdog thanks! Μου ελυσες το προβλημα! Το kaspersky το βλεπει σαν ιο και δε με αφηνει να το τρεξω! Ξερει κανεις πως να το ρυθμισω ωστε να το αφηνει?
kostastnt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Πας στην καρτέλα "Settings" μετά "Configure Real-Time Protection" πατάς "Details" τικάρεις το "Objects" μετά "Modify" και κάνεις "Add" το "mirc.exe" μετά συνέχεια το ΟΚ και τέλειωσες...
R_Barrichello Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Thanks Kostastnt! Ειμαι σχετικα καινουριος στο Kaspersky και μαθαινω ακομα! Underdog: Δεν ειναι ιος βασικα. Ειναι riskware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.