Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ADSL ROUTER


Βρύσης Λάζαρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα συνforoumistes!

 

Αποφάσισα μαζί με το θείο μου, μένει στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας, να βάλουμε DSL. Μετά απο ενημέρωση επι του θέματος, εδώ αλλά και στο adslgr.com, κατέληξα σε γραμμή 384 από τον OTE και για ISP βλέπουμε (είδα για κάτι demo αν μπορείτε να μου πείτε κάτι και γι' αυτά, παίρνει τηλέφωνο και σου δίνουν δοκιμαστικό κωδικό και username?)

 

Τέλος πάντων το θέμα που με ενδιαφέρει τώρα είναι η επιλογή router/modem.

2 υπολολογιστές θα είναισυνδεδεμένοι στάνταρ, και 2 φορητοί καλό θα ήταν. Απ' ότι είδα τα περισσότερα βγάζουν 4 εισόδους ethernet. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Είδα οτι ο OTE δινει το Speedtouch 510, οι περισσότεροι προτείνουν

USR 9105

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057

 

και κάποιος δικός μου μου είπε οτι καλά είναι τα SMC

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.611011

 

Μήπως είναι καλύτερο το SMC, αν όχι πάω φουλ για ROBOTICS που έχει και γαμάτη εμφάνιση.

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

USR 9106 καλό και το 9105 απλά το 06 είναι και wireless router. Αφου θα συνδέσεις και φορητους πάνω, μη γεμίσεις το σπίτι μα καλώδια. Αν και δεν ειναι μόνο αυτο που έχει παρα πάνω, έχει και μεγαλήτερη μνήμη, εγώ το έχω και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Άσε που αν του κανεις και ένα firmware upgrade έχει και πολύ καλο QoS, και άλλα πολλα :) όρεξη να εχεις να το ψάχνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι δύο υπολογιστές είναι έναν όροφο κάτω, και οι άλλοι δύο πάνω σε μένα. Σκεφτηκα να κατεβάσω καλώδιο απο μένα κατω (η γραμμή θα μπεί σε μένα), λέτε να πιάνει το wireless στον κάτω όροφο και να μην τραβήξω τζάμπα καλώδιο (φασαρία αρκετή) ; Απλά είχαμε επιχειρήσει να κανουμε wireless lan παλαιότερα 54Μbps και δεν έπιανε καλά (ίσως να μην ήτανς καλές και οι κάρτες, είχαμε προβλήματα και το παρατήσαμε. Γι΄αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι. Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία με τέτοια διάταξη σε wireless. Λέτε θα πιάνει; Η απόσταση είναι μικρή, σε ευθέια 5-8 μέτρα να είναι, αλλά μας χωρίζει η πλάκα και δεν περναει τίποτα. Αν ξέρετε κατι θα ήταν πολύ χρήσιμη η πληροφορία.

 

Ευχαριστώ και πάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...