Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συγχρονισμου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν 2 μερες ενεργοποιησα μια συνδρομη adsl της forthnet. Κοιτωντας στο φορουμ εκανα μια μικρη ερευνα αγορας για μοντεμ και κατεληξα στο linksys WAG54G. Εκανα ολες τις σχετικες ρυθμισεις και με την βοηθεια της τεχνικης υποστηριξης καταφερα να μπω χθες το μεσημερι. Ολα καλα μεχρι που η συνδεση σταματησε, το μοντεμ επαψε να συγχρονιζει και βρισκομαι και παλι στην ευχαριστη θεση να ασχολουμαι με μια ptsn. Απο την Forthnet μου ειπαν οτι δεν φταιει κατι δικο τους και επεμειναν οτι ισως ειναι θεμα μοντεμ. Απο τις βλαβες του ΟΤΕ ειπαν οτι μαλλον δικο τους θα ειναι το προβλημα αλλα θα το μαθω μεχρι την δευτερα και θα μου το φτιαξουν απο την τριτη και βλεπουμε. αναρωτιεμαι αν ειμαι ο μονος που ειχα τετοια προβληματα. Φυσικα θα ηταν παρηγορο να μην ειμαι. συμβουλες δεκτες. ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης..προσπαθωντας να αποκλεισω καθε ενδεχομενο να μην φταιει ο ΟΤΕ αλλα κατι αλλο ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις την συνδεσμολογια για τις πριζες που χρησιμοποιουμε για τηλεφωνικες γραμμες. Ειχα μια παλια στο σπιτι μου και χθες την αλλαξα με μια καινουργια. Συνδεσα τα 2 κοκκινα καλωδιακια στο κοκκινο βιδακι της πριζας και τα 2 μπλε στο πρασινο. Η γραμμη λειτουργει κανονικα και χθες καταφερα να ειμαι online για καποια ωρα. Αργοτερα ομως παρατηρησα το τηλεφωνικο καλωδιο που παρεχεται μαζι με το Linksys και ειδα οτι εχει 4 καλωδιακια μεσα. Σημειωνω εδω οτι με αυτο το καλωδιο δεν λειτουργει ουτε το μοντεμ αλλα ουτε και το τηλεφωνο. Τα εχω λιγο χαμενα..αν μπορει να βοηθησει καποιος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν φταίνε τα καλώδια, πάντως εγώ με την ίδια εταιρία έχω πρόβλημα εδώ και αρκετές μέρες. Έκανα ένα τηλέφωνο στο τμήμα της τεχνικής υποστήριξης όπου μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με μερικά DSLAM με αποτέλεσμα η σύνδεση να πέφτει κάθε 2 λεπτά η το modem να μη μπορεί να συγχρονίσει. Το μόνο που μου είπαν είναι υπομονή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...