Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Slayer_Evox 2.6 ?????


Xaxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από αρχή του έτους που έβαλα το Slayer_Evox 2.6 στο Xbox όλες οι εφαρμογές του δούλευαν κανονικά μέχρι λίγο μετά το Πάσχα που πέρασα ένα νέο παιχνίδι στο HD. Πριν 4 ημέρες προσπάθησα να περάσω ένα άλλο παιχνίδι στον δίσκο του αλλά τίποτα. Εκτός από το change skins τα trainers και τα settings δεν δουλεύει καμία άλλη εφαρμογή και το μηχάνημα μένει κολλημένο στο loading.

Έγινε format στους δίσκους και νέα εγκατάσταση του Slayer αλλά τα ίδια

Υπάρχει καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ta games douleuoun otan pas na ta paikseis apo to dvd rom?An oxi tote borei na exei xalasei to dvd rom kai gia ayto na min boreis na pernas ta paixnidia pou eipes sto skliro.

 

To sigekrimeno paixnidi borei na min paizei apo to skliro epidi den egine swsto patch twn *.xbes kai gia ayto na kolei sto loading.Bale to pio kainourio dvd2xbox pou iparxei kai ksanaprospathise.

 

Pantws to oti boreses na kaneis egatastasi ksana to slayer simainei oti to chipaki einai ok.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να διευκρινίσω ότι από το Dvd παίζει ότι game και ταινία του βάλω είτε είναι αντίγραφο ή original. Οι εφαρμογές δούλευαν όλες κανονικά αλλά εδώ και 1 εβδομάδα που το ξανά ασχολήθηκα εκτός από τα change skins τα trainers και τα settings δεν ανοίγει καμία άλλη εφαρμογή. Με το δίκτυο τα βρίσκω όλα εγκατεστημένα σωστά αλλά ξανά έβαλα πάλι το Backup που είχα κάνει στην 1 εγκατάσταση αλλά δουλεύουν μόνο τα παραπάνω ούτε το Dvd2Xbox ούτε το XBMC ούτε τίποτε άλλο ????? Help.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...