Προς το περιεχόμενο

telodme activ8 το έχει κανείς σας?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά σκεύτομε να βάλω τελεντομέ στο σταθερό και με την προσφορά του ακτιβ ειτ 3+2μηνες δωρο θα ήθελα να ρωτήσω κανείς αν το έχει , τι ταχύτητεσ ποιάνει , αν το μοντεμάκι που έχει είναι καλό κ.τ.λ και επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο πληρόνοντας τα 150ευρά δεν δίνεις τπτ αλλο για τους 5 μήνες έτσι?thnx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

re file ζαμπα ανοιξες το θεμα ......

το συζητημα εδω και μερες εδω κοιτα το ποστ νουμερο #28 και εδω ολη τη σελιδα

 

προσθετω οτι αν μενεις βορεια ελλαδα ταχυτητες πανω απο 4 kb/s μην περιμενεις!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχει ενας φίλος το συγκεκριμένο πακέτο και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος.. αν μπορείς απέφυγε το ή αν θέλεις όπως+δήποτε να το πάρεις περίμενε λίγο καιρό μήπως αναβαθμίσουν τις γραμμές τους και στρώσουν λίγο τα πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

To agorasa egw proxthes. To modemaki pou exei einai ena crypto (an sou leei kati auto) H energopoihsh pairnei 2 ebdomades peripou. Malista gia na min meinw xoris net i teledome mou ananewse thn palia sundromh mou i opoia elikse proxthes dwrean merxi na ginei i energopoihsh ths dsl. Sthn dialup i taxythta mou pada htan metaksi 52 kai 55 kbit, arketa kalh tha elega. Elpizw twra na isxyei to adistoixo kai sthn dsl. Ade na doume ean tha piasoun topo ta eyropoulakia mou...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

διαβασες αυτα τα ποστ

 

αν θες να διακοψεις θα αναγκαστεις να πληρωσεις μαζεμενα τη γραμη.διαβασε το παρακατω :

για παράδειγμα στους 5 μήνες που τελειώνει η προσφορά της Teledome' date=' αποφασίσει κάποιος να αλλάξει ISP, δεν μπορεί να το κάνει χωρίς να χάσει πολλά λεφτά. Διότι θα έχουν περάσει οι 3 μήνες, όπου κάποιος έχει δικαίωμα να αιτηθεί διακοπή των υπηρεσιών ADSL σύνδεσης και ADSL πρόσβασης χωρίς να χάσει χρήματα. Επομένως αν ζητήσει διακοπή των παραπάνω υπηρεσιών, θα αναγκαστεί να πληρώσει το αντίτιμο 7 μηνών παγίου γραμμής ADSL.

δηλαδη με το που θα διακοψεις θα πληρωσεις 161 ευρω{7*23}και ουσιαστικα δεν εχεις ιντερνετ!{απο τη στιγμη που θα διακοψεις}.αν θες να συνεχισεις με αλο προβαιντερ αυτα τα 161 ευρω θα τα ξαναδωσεις στον οτε .δηλαδη μονο για την γραμη σε ενα 7αμηνο θα σου εχουν φυγει 322 ευρω χωρις να υπολογιζεται το κοστος του προβαιντερ{περιπου 182 ευρω}!!!

 

ψαχνουν για θηματα μην την πατησετε[/quote']

και αυτο

υ.γ στην θεσ/νικη και σ ολη τη βορεια ελλαδα εχει αθλιοτατα pings και ταχυτητες χαμηλοτερες απο 56αρα pstn ! ! !

μια βολτα εδω

αντιγραφω και το αρθρο του αξιολογοτατου ipo

Βασικοί λόγοι για να μην πάρει κάποιος το "active8" της Teledome:

 

 

α) Διότι κανένα από τα "ADSL σε πακέτο" δεν συμφέρουν με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά ADSL. Οι λόγοι αναλύονται στην παρακάτω δημοσίευση:

ADSL σε πακέτο. Να το πάρω;

 

β) Διότι το φοιτητικό ADSL πλησιάζει και αναμένεται σημαντική πτώση τιμών' date=' οπότε κάθε μακρόχρονη δέσμευση είναι οικονομικά ασύμφορη.

 

γ) Η Teledome διαφημίζει ότι έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα σε εγχώριο δίκτυο, όμως δεν παύει να έχει ελλειπές bandwidth στη σύνδεση με τους BBRAS του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να είναι κακής ποιότητας οι ADSL συνδέσεις της. Επίσης έχει αποδείξει ότι δεν έχει την ικανότητα να προβλέπει τις αυξανόμενες απαιτήσεις σε bandwidth και να αναγκάζει τους χρήστες της να αναμένουν τις αναβαθμίσεις του δικτύου της.

 

δ) Σύμφωνα με τις "Συχνές Ερωτήσεις" που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Teledome και συγκεκριμένα τις ακόλουθες:

 

 

"Τι γίνεται μετά τους μήνες συνδρομής που παρέχει το ACTIV8;

 

Η συνδρομή και για την ADSL Σύνδεση και για το ADSL Internet ανανεώνεται αυτόματα και αποστέλλεται λογαριασμός από την TELEDOME και για τις δύο υπηρεσίες μηνιαίως.

 

Αν θέλω να διακόψω, τι πρέπει να κάνω;

 

Αν επιθυμείτε να διακόψετε πριν ανανεωθεί η συνδρομή (στους τρεις μήνες), θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της TELEDOME και δεν θα επιβαρυνθείτε για την διακοπή.

 

Αν επιθυμείτε να διακόψετε πριν ανανεωθεί η συνδρομή (μετά τρεις μήνες), θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της TELEDOME.

Μετά την ανανέωση η συνδρομή σας έχει ανανεωθεί σε αορίστου χρόνο όσον αφορά την συνδρομή του ADSL Internet και σε ορισμένου (12 μηνών - από την ημ/νία ενεργοποίησης) όσον αφορά την ADSL Σύνδεση άρα σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθείτε με το υπόλοιπο των μηνιαίων παγίων της ADSL Σύνδεσης ως την συμπλήρωση του 12μήνου από την ημ/νία ενεργοποίησης.

 

Αν έχω επιλέξει την προσφορά πότε πρέπει να διακόψω για να μην ανανεωθεί η συνδρομή μου;

 

Τον τρίτο μήνα, οπότε δεν θα εκμεταλλευτείτε την προσφορά.

 

Μπορώ να διακόψω μόνο την συνδρομή του ADSL Internet και να διατηρήσω την ADSL Σύνδεση;

 

Όχι, η υπηρεσία της ADSL Σύνδεσης παρέχεται από την TELEDOME μόνο σε συνδυασμό με την υπηρεσία ADSL Internet."

 

 

διαπιστώνουμε ότι αν κάποιος εκμεταλλευτεί την προσφορά της Teledome και ενεργοποιήσει μαζί με το πακέτο ADSL, την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας "Teledome 4U", τότε έχει δεσμευτεί αυτόματα για 12 μήνες στην Teledome. Και εξηγούμαι:

 

Αν για παράδειγμα στους 5 μήνες που τελειώνει η προσφορά της Teledome, αποφασίσει κάποιος να αλλάξει ISP, δεν μπορεί να το κάνει χωρίς να χάσει πολλά λεφτά. Διότι θα έχουν περάσει οι 3 μήνες, όπου κάποιος έχει δικαίωμα να αιτηθεί διακοπή των υπηρεσιών ADSL σύνδεσης και ADSL πρόσβασης χωρίς να χάσει χρήματα. Επομένως αν ζητήσει διακοπή των παραπάνω υπηρεσιών, θα αναγκαστεί να πληρώσει το αντίτιμο 7 μηνών παγίου γραμμής ADSL.

 

Σύμφωνα με τις παραπάνω ερωτήσεις-απαντήσεις, δεν μπορεί κάποιος να διακόψει μόνο την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αν το κάνει αυτό, θα διακοπεί μαζί και η γραμμή ADSL. Επομένως αν κάποιος στους 5 μήνες ζητήσει να διακόψει την πρόσβαση στο internet (πάγιο ISP), θα διακοπεί και η ADSL γραμμή, την οποία όμως θα πρέπει υποχρεωτικά να προπληρώσει για 7 επιπλέον μήνες, ενώ δεν θα την έχει. Δηλαδή, αν χρειαστεί γραμμή ADSL θα πρέπει να την πληρώσει ουσιαστικά 2 φορές για τη χρονική περίοδο των 7 μηνών, εφόσον θέλει να πάει σε άλλον ISP.

 

Αν είναι δυνατόν...! Ας επέμβει η ΕΕΤΤ επιτέλους.[/quote']

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...