Ingenius Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Όλα τα NFS (τα χω ξεσκίσει στην κυριολεξία ) στο pc αποκλειστικά!!!! Μάλλον η σειρά είναι έτσι όμως: NFS I, NFS II, NFS II SPECIAL EDITION, NFS III HOT PURSUIT (Από τα καλύτερα της εποχής του με 3d γραφικά), NFS IV, NFS Porsche Unleased (Όλα μα όλα τα πορσικά μέχρι το 2000 + το 550 spider του 1950 ), NFS Hot Pursuit 2 (πολύ καλοσχεδιάσμενα αμάξια ειδικά η Μ5 μου άρεσε πολύ), NFS Underground Ι, NFS Underground II επίσης κορυφή (με μια τεράστια πόλη και κάνεις κοντρες όπου γουστάρεις)!!!!
kleidokratwr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 gnwmi mou einai oti oso pane kai xeiroterevoun. Χμ λιγάκι ατυχές το σχόλιο; Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται..
lazaross Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 ξερετε καποιο site για να κατεβαζουμε extra Πιστες,αυτοκινητα και διαφορα αλλα για το NFSU2?
Ingenius Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δεν νομίζω να γίνεται! Ούτε και στο Ι θυμάμαι γινόταν! Κι αυτό για να υπάρχει συμβατότητα με PS και XBOX όταν παίζεις on-line!! Στα παλιότερα μπορούσες να κατεβάζεις ότι ήθελες, από πίστες μέχρι τραγούδια και αυτοκίνητα και utilities για να διαμορφώσεις τα αμάξια όπως εσύ θέλεις!
CALEB Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 need for speed 1 s.e rulez!se amd k5@100!kai apeira xiliometra pisw apo thn f-512tr!apla theiko...en synexeia to 2 polu kalo me 3dfx voodoo kyriws kai me to porsche pou htan isws to pleon realistiko nfs.to 4 high stakes aksize alla oute kai egw kserw giati den asxolithika!(exei apeira autokinhta gia download)kala ta underground alla me to prwto exw dethei sunaisthimatika!@lazaross oxi den yparxei kanena mod gia autokinhta pistes klp gia to nfsu2 kai den nomizw na uparksoun.mono vynils an thes.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 To underground 2 too. Αν και δεν ημουν ποτε οπαδος των n.f.s και εχω παιξει μονο τα δυο τελευταια..
exc123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 To Underground kai Underground 2 sto XBOX apistefto kollima!To to underground 1 to termatisa 2 fores!!!
Mad_man Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Need 4 Speed SE Need 4 Speed 2 SE Need 4 Speed 3 HP το απόλυτο ξέσκισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.