Προς το περιεχόμενο

acer 5024 kameno pixel


savazios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Loipon epidi exo kai ego Acer o monos pou mporei na pei eipethina einai ei alman

ALMAN HELLAS LTD (Product)

ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ 23 ΑΧΑΡΝΑΙ , ΑΘΗΝΑ,

Τηλέφωνο. 210 2409150, Fax. 210 2409155

[email protected]

 

Microsoft Windows Xp Profesional 64 bit.

I love tou 64 bit Computing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως έχω γράψει και σε ένα θέμα στην ενότητα των φορητών, το δικό μου 5024 τον πήρα την παρασκευή , είχε 2 καμένα pixel ενα στο πάνω μέρος της οθόνης στο σημείο που έρχεται σε επαφή η οθόνη με το πλαστικό(για τόσο άκρη μιλάμε!! ) και άλλο ένα λίγο πιο κάτω (γύρω στα 3-4 cm, στο ίδιο ύψος με το άλλο) το οποίο μετά από χρήση 5-6 ωρών εξαφανίστηκε!!!1 (αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει καλώς), Τελος πάντων το θέμα είναι όποιος πάρει acer ας δεί τι γράφει η εγγύηση (όπως κάθε ηλεκτρική-ηλεκτρονική συσκευή). Ξεκάθαρα λέει ότι : "warranty limitations and exclusions:exclusions......... 1.5 : minor defects of lcd displays occuring in products with lcd display technology provided that there shall not be more than four (4) defective pixels per million pixels on a given lcd display ,and provided further that if the display panel is divied into nine (9) equal rectangular areas thre shall be one defective pixel in the central area of the diplay."

Πίστεύω ότι η εγγύηση είναι πλήρως κατατοπιστική. Καλό όμως είναι να ενημερωθούμε και από την alman (αλήθεια υπάρχει και άλλο σέρβις για τα acer? Κάτι έχω ακούσει για μια mdi στην κηφισιά επί της κηφισίας) για το πιοα είναι η πολιτική της εταιρίας για καμμένα pixel. Οποιος πάρει τηλέφωνο την δευτέρα καλό θα ήταν να ενημερώσει και τους υπόλοιπους (κατόχους ή μη laptop acer και υποψήφιους αγοραστές) στο forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλήθεια υπάρχει και άλλο σέρβις για τα acer? Κάτι έχω ακούσει για μια mdi στην κηφισιά επί της κηφισίας) για το πιοα είναι η πολιτική της εταιρίας για καμμένα pixel.

 

H Μdi ειναι στο Ταυρο αλλα και αυτη οπως και η Αλμαν η οποια ειναι τερμα θεου στο μενιδι(πρεπει να μπεις αναποδα και μεσα απο κατι εργα) περνουν εντολη για RMA απο την Ιταλια

Δηλαδη αν δεν δωσει εντολη η acer italy δεν πρατουν απο μονοι τους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκέφτομαι (προς moderators) μήπως το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να γίνει ένα γενικό θέμα (υπόμνημα) για τον acer aspire 5024 (να ονομαστεί και acer aspire 5024 ) έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο μηχάνημα (κάτοχοι και ενδιαφερόμενοι) να έχουν ένα σταθερό θέμα για να ανταλλάσουν απόψεις για όλα τα προβλήματα που προκύπτουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...