DrFreeman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Εχω στο PC 512mb Kingston DDR400 CL3 (double sided). Σήμερα αγόρασα άλλα 512mb της ίδιας εταιρίας πάλι DDR400 CL3. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι το νέο module είναι single sided, όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια. Λοιπόν όταν εισάγω το νέο module, είτε σε διπλανή υποδοχή, είτε στην πιο απομακρυσμένη το βάλω, το σύστημα δεν ξεκινά. Για την ακρίβεια ξεκινάει το τροφοδοτικό, αλλά τίποτε δεν προχωράει. Το λαμπάκι της οθόνη παραμένει πορτοκαλί και ακούγεται ένα σφύριγμα που επαναλαμβάνεται κάθε 2 δευτερόλεπτα. Οταν βγάζω το νέο module και αφήνω μόνη της την παλιά μου μνήμη, όλα μέλι γάλα. H motherboard είναι η MSI K7N2-ILSR Τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω;
deathlok Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 dokimase an ksekina mono me tin kainouria mnimi.kai telos dokimase kai ton telefteo sindiasmo pou sou emeine tin kainouria ekei pou einai tora i palia kai tin palia se kapia alli thira
DrFreeman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Λοιπόν δοκίμασα και με μόνη την καινούρια και το τελευταίο συνδυασμό που λες αλλα το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Επίσης το σύστημα είχε overclocked FSB 166->200ΜΗz και το ξαναέκανα 166. Ούτε τότε αλλαξε κάτι. Δεν έχω ιδέα τι μπορει να συμβαίνει...ίσως να σχετίζεται το ότι το ένα είναι single sided και το άλλο double, σύμφωνα όμως με το manual της motherboard αυτός είναι αποδεκτός συνδυασμός.
deathlok Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 mipos telika einai xalasmeni i mnimi kai pedevese adika?!dokimase tin se ena pc filou.
DrFreeman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μπορεί να παίζει κι αυτό...θα την ελέγξω και σε 2ο PC. Αν είναι χαλασμένη λες να μου κάνουν ιστορίες στο κατάστημα όταν την επιστρέψω; Χωρίς να θέλεις μπλέκεις....
DrFreeman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 ΟΚ deathlok, σε ευχαριστώ! Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα για να μην τρέχω με τυχόν ασυμβατότητες και δε συμμαζεύεται....
Λαλάκης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Εγώ που ήθελα να πάρω μνήμη μου είπαν σε ένα μεγάλο κατάστημα ότι σε περίπτωση ασυμβατότητας αναφέρω την μητρική που έχω και αν όντως υπάρχει ασυμβατότητα με την συγκεκριμένη επιστρέγω την μνήμη και παίρνω τα λεφτά μου πίσω.
DrFreeman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Τελικά στο PC του ξαδέρφου μου η εν λόγω Kingston λειτούργησε άψογα. Εγώ πήρα τη δική του 512ΜΒ (S3 κατασκευαστής) και όλως περιέργως αυτή λειτούργησε άψογα στο σύστημα μου Τι να λέμε, περίεργα πράγματα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.