Προς το περιεχόμενο

jigdo, windows, δημιουργία dvd...


aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατέβασα 10 iso (!) gia to debian. Θέλω όμως να τα μαζέψω όλα σε ένα dvd. Κατέβασα το jigdo για τα windows. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί αυτό το ρημάδι το πρόγραμμα. Βασικά μου ζητάει url των images. Ναι αλλά εγώ τα έχω αποθηκευμένα στο σκληρό. Πώς θα του πώ το path για τα iso?

Ααααα και παρατηρώ ότι ένα iso είναι non-US kai το άλλο US. Ποιά διαφορά έχουν? Το δεύτερο είναι αποκλειστικά για αμερική? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τρέξεις το jigdo. Θα δώσεις το url του αρχείου .jigdo που αντισοιχεί στο image που σ'ενδιαφέρει (πχ http://cdimage.debian.org/debian-cd/3.1_r0a/i386/jigdo-dvd/debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo). Μετά στο files to scan θα δώσεις το path ενός φακέλου στον οποίο θα έχεις τοποθετήσει τα iso που κατέβασες. Μετά η διαδικασία προχωράει κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

euxaristo gia tin apantisi. Loipon kano auto pou les kai moy zitaei kapoio palio cd gia na xrisimopoiiso ta arxeia. To afino keno kai patao enter. Meta mou zitaei to url gia ta iso. Tou dino to path (h:\debian\) se windows kai mou leei oti den vriskei to debian-30r5-i386-binary-1.iso. Pos prepei na tou doso to path?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επαναλαμβάνω, πιο αναλυτικά:

1. Βάζεις όλα τα iso που έχεις ήδη σε έναν φάκελο (πχ c:\temp)

2. Τρέχεις το jigdo-lite.bat

3. Δινείς το url του αρχείου .jigdo που αντισοιχεί στο image που σ'ενδιαφέρει (πχ http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian/'>http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian/).

4. Στο files to scan δίνεις το c:\temp και περιμένεις να ολοκληρωθεί το σκανάρισμα

5. Στο επόμενο files to scan πατάς απλά enter

6. Στο Debian mirror δίνεις http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian/

7. Κάνεις υπομονή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικά βιάστηκα να χαρώ!!!! όταν σκανάρει τα iso moy βγάζει ότι 0 από τα 6785 αρχεία που χρειάζεται βρήκε, κ αρχίζει να τα κατεβάζει όλα απο την αρχή. Εγώ όμως έχω κ τα 14 iso κατεβασμένα. τί συμβαίνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...