Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 ποιες ελληνικες σελίδες ξερετε που εχουν rss feed? εγω εκτός απο το insomnia ξερω το contra και το pathfinder
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 kalo! polu pio grhgoro apo to pathfinder...
vageco Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Ενα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν ένα τίτλο καθώς και το σύνδεσμο προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα. Στην περίπτωση της υπηρεσίας της «Ν» το πλήρες περιεχόμενο ενός άρθρου είναι διαθέσιμο και είναι προσβάσιμο μέσω της υπηρεσίας «RSS feeds».
gung--ho Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 emena me endiaferoun pantws kai ta ksera rss feeds. apo ellhnika exei kai to contra.gr gia opoion goustarei athlitika
anti_mojos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Ενα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν ένα τίτλο καθώς και το σύνδεσμο προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα. Στην περίπτωση της υπηρεσίας της «Ν» το πλήρες περιεχόμενο ενός άρθρου είναι διαθέσιμο και είναι προσβάσιμο μέσω της υπηρεσίας «RSS feeds». Και τι κάνω για να έχω τα παραπάνω στον Firefox ας πούμε?
silverthan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Και τι κάνω για να έχω τα παραπάνω στον Firefox ας πούμε? Add Live Bookmark στο Bookmarks Toolbar Folder (κάτω δεξιά έχει ένα κίτρινο τετραγωνάκι, πάτα το...)
anti_mojos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Add Live Bookmark στο Bookmarks Toolbar Folder(κάτω δεξιά έχει ένα κίτρινο τετραγωνάκι' date=' πάτα το...)[/quote'] Μμμ...Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά έχω την ελληνική έκδοση 1.5. Έβαλα και ένα extensions ονόματι stage αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει.Απο χθές το βράδυ το παλεύω ο άθλιος.
pakitis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 egw pantws ta vazw sto gmail account moy,poly kalo. dwste prama
anti_mojos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Τα κατάφερα τελικά με το stage.Είμαι λίγο μπουμπούνας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.