RoumiT Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 ΠΡΟΣΟΧΗ! Άγνωστος νέος ιός χτυπάει Windows XP (έως τώρα) Εμφανίστηκε εχτές βράδυ Τρίτης. Το PC κάνει τερματισμό μόνο του χωρίς προειδοποίση. Κανένα antivirus ή firewall δεν τον έχει σταματήσει ακόμη. Υπάρχει μήπως κάποια πληροφορία για την αντιμετωπισή του; RoumiT
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μήπως μπορείς να μας πεις πού το έμαθες;
RoumiT Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Όνομα δεν έχω γιατί δεν τον βρίσκει κάποιο antivirus. Χτύπησε μηχάνημα γνωστού μου, και μαθαίνω ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν και κάποια net cafe. RoumiT
Duke Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/vinfodb.html#threat_list edo exei ta teleftaia virus kai ta info ti akribos kanoune
MariaTs. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μήπως είναι ο ...Michael Jackson; Και αλλού διάβασα ότι κυκλοφορεί ιός μέσω e-mail με την ονομασία του γνωστού τραγουδιστή! Κι ότι όταν ανοίγεις το μήνυμα ο υπολογιστής κλείνει! Αλήθεια-ψέμματα; Θα σας γελάσω! Δεν πιστεύω τίποτε αν δεν υπάρχει και επίσημο δημοσιεύμα! Κι εμένα έκανε κάτι ξαφνικές επανεκκινήσεις ο υπολογιστής, αλλά δεν ήταν ιός, παρά το ότι λόγω καύσωνα, ανέβασε υπερβολική θερμοκρασία!
gfilippas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μάλιστα. Κυκλοφορεί κάποιος ιός, δεν ξέρουμε ποιός είναι, τι κάνει και πως τον "κολλάς". Συνταρακτικά νέα.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 prwta koita an mporeis na deis an exeis SP2 sta windows k meta an einai ananeomeno to antivirus.Ton Sasser pou eixe ta idia symptwmata arghsan na ton vroun ola ta antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.