Προς το περιεχόμενο

Problem me Fx5700 kai drivers 77.72


Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hey guys. Έτυχε να πέσουν στα χέρια μου οι (πιθανώς) τελευταίοι drivers της Nvidia (77.72) και τους εγκατέστησα (χωρίς να απεγκαταστήσω τους παλιούς. Με το που πήγα όμως να δω ένα DVD ή κάποιο video μου έδειχνε τα πάντα περίεργα, όπου ναι μεν έβλεπα, αλλά δεν έβλεπα καθόλου καθαρά! Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω πρόβλημα; Συγκεκριμένα έχω Fx5700 στα 256 mb. Ευχαριστώ!

 

ΥΓ: Για όσους πιθανώς κράξουν βρήκα παρόμοιο topic, αλλά αναφερόταν στη Fx5200.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hey guys. Έτυχε να πέσουν στα χέρια μου οι (πιθανώς) τελευταίοι drivers της Nvidia (77.72) και τους εγκατέστησα (χωρίς να απεγκαταστήσω τους παλιούς. Με το που πήγα όμως να δω ένα DVD ή κάποιο video μου έδειχνε τα πάντα περίεργα' date=' όπου ναι μεν έβλεπα, αλλά δεν έβλεπα καθόλου καθαρά! Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω πρόβλημα; Συγκεκριμένα έχω Fx5700 στα 256 mb. Ευχαριστώ!

 

ΥΓ: Για όσους πιθανώς κράξουν βρήκα παρόμοιο topic, αλλά αναφερόταν στη Fx5200.[/quote']

 

http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=8962

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά έτυχε να έχω και τους ελληνικούς drivers, οπότε απεγκατέστησα τους αγγλικούς και έβαλα τους ελληνικούς. Πλέον δουλεύει μια χαρά, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως ενώ είναι ίδιας έκδοσης τους ελληνικούς τους είχα κάποιον καιρό πιο μπροστά απ'ότι τους αγγλικούς και επίσης είναι γύρω στα 15 ΜΒ ενώ οι αγγλικοί γύρω στα 20 ΜΒ. Τέλοσπαντων, σ'ευχαριστώ μεγάλε!;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...