laskos0 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Θα μπω αμέσως στο "ζουμί" του θέματος. Λοιπόν σήμερα μεταφέρω απο τη σελίδα της εταιρείας: Αστικές κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης Internet: 0,024 Ευρώ/λεπτό. Το βήμα χρέωσης είναι το 1'. Υπεραστικές κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης Internet: 0,045 Ευρώ/λεπτό. Το βήμα χρέωσης είναι το 1'. Λοιπόν επικοινώνησα με email με την εταιρεία (χθες)και σας μεταφέρω απόσπασμα (το κρίσιμο σημείο) από την απάντηση της εταιρείας (σήμερα): Σε απάντηση του e-mail που μας αποστείλατε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι χρεώσεις που ισχύουν για την συνδεσή σας στο Internet είναι οι εξής: 08:00 π.μ. - 22:00 μ.μ. > 0.35 Ευρώ την ώρα + ΦΠΑ 10:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ. > Ευρώ 0.17 την ώρα + ΦΠΑ Λοιπόν ...τώρα μπορεί εγώ να έχω χαζέψει και όχι αυτοί ( όλα παίζουν :grin: ) , αλλά αν υποθέσουμε ότι εγώ χάζεψα , δε θα μπορούσαν κάπου στους καταλόγους χρέωσης να αναφέρουν απλά τις χρεώσεις ΕΠΑΚ;;; Τέλος πριν κάνω κανά λάθος και το χρυσοπληρώσω θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος ήδη συνδρομητής στην εταιρεία να μου αναφέρει πόσο χρεώνεται τελικά το ίντερνετ ; ΥΓ:Γνωρίζω ότι έχουν ξανασυζητηθεί τέτοια θέματα , αλλά είπα να το θέσω ως ξεχωριστό για να το τονίσω.Αν υπάρχει πρόβλημα απο mods ας μεταφερθεί όπου του αξίζει (!)
MTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Προφανώς δεν κατάλαβαν ή δεν τους εξήγησες καλά. Σου απάντησαν για τις χρεώσεις που έχει ο ΕΠΑΚ μέσω ΟΤΕ. Δεν σου απάντησαν για το πόσο θα χρεωθείς αν καλέσεις γεωγραφικό αριθμό internet του στυλ 2XXXXXXXXX μέσω σταθερής τηλεφωνίας AltecTelecoms.
laskos0 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Προφανώς δεν κατάλαβαν ή δεν τους εξήγησες καλά. Σου απάντησαν για τις χρεώσεις που έχει ο ΕΠΑΚ μέσω ΟΤΕ. Δεν σου απάντησαν για το πόσο θα χρεωθείς αν καλέσεις γεωγραφικό αριθμό internet του στυλ 2XXXXXXXXX μέσω σταθερής τηλεφωνίας AltecTelecoms. Αντιλαμβάνεσαι φίλε μου ότι δε θα τους έστελνα email ποτέ για να τους ρωτήσω πόσο πληρώνω ίντερνετ τώρα (μέσω ΕΠΑΚ->ΟΤΕ).....Νομίζω ότι επίσης η ερώτηση μου δεν ήταν τόσο σύνθετα διατυπωμένη για να παρερμηνευτεί... Βέβαια άμα θέλει κάποιος να παρερμηνεύσει την ερώτηση σου (πχ η εταιρεία) θα το κάνει..άλλωστε δε φώναξα δικηγόρο για να την συντάξω με τέλειο (συντακτικά) τρόπο που να μη σηκώνει παρερμήνευση...Τους έκανα μια απλή ερώτηση που νομίζω - θέμα λογικής και μόνο - δε σήκωνε περερμηνεία... Τέλωσπαντων, αν έχει κάποιος πρόσβαση στην εταιρεία ας απαντήσει pls ξεκάθαρα τι ισχύει..
Αλέξης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Αστικοί & Υπεραστικοί Προορισμοί ΟΤΕ & ALTEC TELECOMS (χρέωση ανά κλήση ανεξάρτητα από τη διάρκεια τους) 0,098€ Το νέο πρόγραμμα Altec Σταθερή σας προσφέρει τώρα χρέωση ανά κλήση με μόνο € 0,098 και όχι ανά λεπτό ομιλίας για όλες τις αστικές και υπεραστικές σας κλήσεις, χωρίς μηνιαίο πάγιο. Εδω τι υπαινισσεται ο...ποιητης?Ειναι αληθεια αραγε...
SoTiRiS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Αστικοί & Υπεραστικοί Προορισμοί ΟΤΕ & ALTEC TELECOMS(χρέωση ανά κλήση ανεξάρτητα από τη διάρκεια τους) 0' date='098€[/color'] Το νέο πρόγραμμα Altec Σταθερή σας προσφέρει τώρα χρέωση ανά κλήση με μόνο € 0,098 και όχι ανά λεπτό ομιλίας για όλες τις αστικές και υπεραστικές σας κλήσεις, χωρίς μηνιαίο πάγιο. Εδω τι υπαινισσεται ο...ποιητης?Ειναι αληθεια αραγε... Ναι, είναι αλήθεια....το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό.
Αλέξης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη μπορει καποιος να πιασει το τηλεφωνο απο το πρωι,μεχρι το βραδυ,με την ιδια κληση,και να χρεωθει μονο 0,098 cents?.Λιγο χλωμο το βλεπω...
netmaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη μπορει καποιος να πιασει το τηλεφωνο απο το πρωι,μεχρι το βραδυ,με την ιδια κληση,και να χρεωθει μονο 0,098 cents?.Λιγο χλωμο το βλεπω... Και ομως ειναι αληθεια... Το εχω εδω και 3 μηνες. Αλλα προσεξε, ισχυει μονο για τηλεφωνα ΟΤΕ και Altec, οχι αν αυτος που καλεις εχει προεπιλογη απο αλλη εταιρια(πχ. tellas,lannet κλπ.).
giankyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 den exei kamia sxesh h proepilogh aderfe netmaniac! otan leei mono pros thlefwna Altec kai OTE enoei pws eksairountai ari8moi allwn etairiwn opws kati 211, 212 ktl. oi ari8moi Altec omws ksekinane ki autoi apo 211 kai hdh exei ksekinhsei na ginetai ena mperdema. bebaia se ligo kairo de 8a ksexwrizeis pios ari8mos einai poias etairias giati 8a ksekinhsei h forhtothta kai poios mas pianei.. ki egw xrhsimopoiw Altec Sta8erh 0.098 edw kai 4 mhnes peripou kai einai apolyta euxaristhmenos. exw kleisei kati panemorfa 3wra 4wra
tempo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 καλό ακούγεται. Να ρωτήσω κάτι γιατί δηλώνω άσχετος με το θέμα. Εγώ κάνω πολλές αστικές κλήσεις, μερικές προς κινητά και ελάχιστες υπεραστικές κλήσεις. Τι λέτε για την περίπτωση μου? Με συμφέρει το πρόγραμμα της Altec? Το ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω πχ πόσο χρεώνει ο ΟΤΕ την αστική κλήση, κάθε πόσο "πέφτει μονάδα", πόσο είναι ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλπ.
netmaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 den exei kamia sxesh h proepilogh aderfe netmaniac! otan leei mono pros thlefwna Altec kai OTE enoei pws eksairountai ari8moi allwn etairiwn opws kati 211' date=' 212 ktl. oi ari8moi Altec omws ksekinane ki autoi apo 211 kai hdh exei ksekinhsei na ginetai ena mperdema. bebaia se ligo kairo de 8a ksexwrizeis pios ari8mos einai poias etairias giati 8a ksekinhsei h forhtothta kai poios mas pianei..[/quote'] Να και κατι που δεν το ηξερα!(Αλλιως τα ειχα καταλαβει στο site τους). Ελπιζω μονο να εισαι σιγουρος... μην μας παρεις και στο λαιμο σου
giankyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 netmaniac skepous pws kai proepilogh na exeis, to noumero to exeis parei apo ton ote, oxi apo kapoia allh etairia (den kserw kai poies dinoun gia na pw ena paradeigma). tempo to programma auto symfairei an kaneis klhseis megalhs diarkeias. mhn ksexname pws panta mporoume na xrhsimopoioume parapanw apo enan paroxo (exontas mono enan san proepilogh fysika). egw proswpika xrhsimopoiw to Altec Sta8erh 0.098 (mono me proepilogh ginetai auto to programma outws 'h allws) kai gia mikroterhs diarkeias OTE me 1777 'h merikes fores to eVoice ths HOL.
SoTiRiS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 καλό ακούγεται.Να ρωτήσω κάτι γιατί δηλώνω άσχετος με το θέμα. Εγώ κάνω πολλές αστικές κλήσεις' date=' μερικές προς κινητά και ελάχιστες υπεραστικές κλήσεις. Τι λέτε για την περίπτωση μου? Με συμφέρει το πρόγραμμα της Altec? Το ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω πχ πόσο χρεώνει ο ΟΤΕ την αστική κλήση, κάθε πόσο "πέφτει μονάδα", πόσο είναι ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλπ.[/quote'] Σε συμφέρει μόνο εάν οι αστικές σου κλίσεις είναι πάνω απο 3-4 λεπτά, για να καλύπτεις τα 0.098€. Εαν ξέρεις ότι θα τηλεφωνήσεις λιγότερο, βάλε το πρόθεμα μπροστά και πάρε από τον ΟΤΕ. Εμένα ο λογαριασμός μου έπεσε τουλάχιστον κατά 5 φορές, συνήθως μιλάω περισσότερο απο 4 λεπτά, υπεραστικά κάνω πολύ σπάνια, κινητά κάνω μόνο απο κινητό, στους εναλλακτικούς τηλεφωνώ απο ΟΤΕ.
openman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Αστικές κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης Internet: 0' date='024 Ευρώ/λεπτό. Το βήμα χρέωσης είναι το 1'. Υπεραστικές κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης Internet: 0,045 Ευρώ/λεπτό. Το βήμα χρέωσης είναι το 1'.[/b'] Λοιπόν επικοινώνησα με email με την εταιρεία (χθες)και σας μεταφέρω απόσπασμα (το κρίσιμο σημείο) από την απάντηση της εταιρείας (σήμερα): Σε απάντηση του e-mail που μας αποστείλατε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι χρεώσεις που ισχύουν για την συνδεσή σας στο Internet είναι οι εξής: 08:00 π.μ. - 22:00 μ.μ. > 0.35 Ευρώ την ώρα + ΦΠΑ 10:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ. > Ευρώ 0.17 την ώρα + ΦΠΑ Λοιπόν ...τώρα μπορεί εγώ να έχω χαζέψει και όχι αυτοί ( όλα παίζουν :grin: ) , αλλά αν υποθέσουμε ότι εγώ χάζεψα , δε θα μπορούσαν κάπου στους καταλόγους χρέωσης να αναφέρουν απλά τις χρεώσεις ΕΠΑΚ;;; Νομίζω ότι είναι πολύ απλό.... Αλλά θέλει λίγο πονηράδα... Ας υποθέσουμε ότι συνδέεσαι μέσω ΕΠΑΚ στον ISP σου. Και τώρα που έβαλες το καινούργιο πρόγραμμα από την Altec, πέρνεις ένα τηλέφωνο και κάνεις το χαζό....: "Ξέρετε έχω φραγή στο τηλεφωνικό κέντρο και δεν μπορώ να καλέσω νουμερα απο 89... Μπορείτε να μου πείτε κάποιο νούμερο από 210... να καλέσω;" Αλλα 10" το τηλεφώνημα δεν λέγαμε...? Που να το κλείσουμε το Modem πλέον.... Ποιο το κίνητρο? Εκατσε λοιπόν η altec και βρηκε ποιοι είναι αυτοί οι αριθμοί και τους έβαλε σε μια λίστα που πλέον χρεώνονται κανονικά ....
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δηλαδη μπορει καποιος να πιασει το τηλεφωνο απο το πρωι,μεχρι το βραδυ,με την ιδια κληση,και να χρεωθει μονο 0,098 cents?.Λιγο χλωμο το βλεπω... ELEOS! Kati tetoioi einai pou mpoukwnoun to diktyo pou kratane olh mera to thlefwno anoixto! Dhladh re file xa8hke o kosmos an milhseis mia wra kai meta to kleiseis? Giati na sterhseis se kapoion allo na milhsei me to na yperfortwneis to diktyo me to thlefwno sou anoixto xwris kan na milas? Giati de nomizw na milas 24 wres to 24awro!!! PS: Exw Altec Telecoms kai mia xara isxyei to 0.098e/klhsh. Alla koitaw otan kserw oti de 8a eimai sto akoustiko gia panw apo 5 lepta (px na paw supermarket), NA TO KLEINW, gia na mporoun osoi 8eloun na milhsoun, na to kanoun xwris na talaipwrountai!!! To eixe palia h TIM ayto kai tsampa gia ena noumero kai fysika kapoioi tsigkounogyftes to eixan anoixto olh mera to kinhto kai sto fortisth! To apotelesma htan na to stamathsoun kai na to kanoun 500'... Se ligo 8a ginei kati analogo kai me thn ALTEC... Ki ola ayta epeidh kapoioi den exoun myalo kai koinh logikh gia na diaxeirizontai swsta kapoies eley8eries kai pronomia...
tempo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 μήπως έχει υπολογίσει κανείς τα εξής: τα 0,098 cents σε πόσα λεπτά (χρόνου) ομιλίας αντιστοιχούν αν παίρνουμε απο ΟΤΕ α) αστικό τηλέφωνο β) υπεραστικό γ) προς κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.