206CC Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Boro na exo????? : 1) Mia othoni 19'' TFT 2) Na mhn exei TN panel 3) Na exei DVI out 4) Na einai xromatos BLACK (ante kai SILVER BLACK to poli) 5) Na kostizei to poli 500 euro ante kai kati parapano SAS PARAKALO PROTEINETE OTHONES GIATI EXO FTASEI SE ADIEKSODO.... na kaneis TI to dvi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 na kaneis TI to dvi? Τι ερώτηση είναι τώρα αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 kai h Samsung SM 193P+ leei...arkei na thn vreis kai na exeis ta aparaithta europoula sa1901 h erwthsh einai rhtorikh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roni_23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Kati se EIZO den iparxei????Sas parakalo an boreite na anaferete kai ta e-shop pleaseeeeeeeeeee!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Kati se EIZO den iparxei????Sas parakalo an boreite na anaferete kai ta e-shop pleaseeeeeeeeeee!!!! 19" και 400? σε ΕΙΖΟ δεν πάνε μαζί. Μόνο την L568 μπορείς να πάρεις με 386? από Computer4u. http://www.computer4u.gr/c4u/default.aspx?code=TFT1517(CATALOG) H αντίστοιχη 19άρα L768 κάνει 557?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roni_23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Τελικα μετα απο πολυ σκεψη ειμαι αναμεσα σε: 1)EIZO FlezScan L768 19'' TFT http://www.computer4u.gr/c4u/default.aspx?code=TFT1821(CATALOG) 2)NEC 19'' LCD 1970GX http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.166328 3) SONY SDM-HS95P/S 19'' MONITOR X'BLACK SILVER http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160326 Ποια απο τις τρεις μου προτεινεται????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Αν η sony δεν ειχε χαλια εγγυηση θα σου προτεινα sony...H EIZO καλη,χρυση αλλα τα 25ms ειναι πολλα.Οσο για την ΝEC ειναι ΤΝ panel και αυτο τα λεει ολα.Αν θες ΤΝ παρε καμια φτηνη LG.Μεταξυ των τριων μαλλον την sony(δεν υπολογιζω ομως την εγγυηση) Ριξε μια ματια και για Viewsonic VP191B,Fujitsu-Siemens P19-2.Εχουν τη νεα τεχνολογια στα panels,αποτι φαινεται τα συνδυαζουν ολα.Εχω την FS 2 βδομαδες περιπου και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Αν δεν παίζεις πολύ απαιτητικά παιχνίδια, πάρε την ΕΙΖΟ και μην κολλάς στα 25ms. Διάβασε εδώ ένα review για την L568 και εδώ ένα για την L768. Διαφορετικά προτίμησε την Fujitsu Siemens P19-2 από εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neced Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Sas parakalo an boreite na anaferete kai ta e-shop pleaseeeeeeeeeee!!!! Μην αγχώνεσαι για το από που να την πάρεις. Κατέληξε πρώτα σε στο μοντέλο και στην τάξη τιμής αυτής που επιθυμείς και μετά για την πιό συμφέρουσα προσφορά πήγαινε στο skroutz.gr. Από όσο το έχω checkάρει δουλεύει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roni_23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 sa1901 otan les apaititika paixnidia poia ennoeis???Koita afou kateliksa na paro mia kali othoni thelo na paro mia EIZO.Exo kollisei tora sto montelo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 sa1901 otan les apaititika paixnidia poia ennoeis???Koita afou kateliksa na paro mia kali othoni thelo na paro mia EIZO.Exo kollisei tora sto montelo Διάβασε τα link που σου έδωσα για να καταλάβεις από τα παιδιά που τις έχουν, πως τα πάνε οι συγκεκριμένες οθόνες με τα παιχνίδια. Αν πάλι αποφάσισες να μην περιορίσει την επιλογή σου η τιμή της οθόνης, πάρε μια από τις L778 / S1910. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roni_23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ta link pou mou edoses den mou ta anoigei kai den ksero giati.H S1910 den prepei na exei erthei akoma stin ellada. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ta link pou mou edoses den mou ta anoigei kai den ksero giati.H S1910 den prepei na exei erthei akoma stin ellada. Αντιγράφω λοιπόν από αυτά... EIZO L568... Συνοψίζοντας Η οθόνη με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Ιδιαίτερα με ευχαρίστησε η ζωντάνια των χρωμάτων και οι γωνίες θέασης, πράγματα που φοβόμουν μιας και είναι κουσούρια σε αρκετές TFT οθόνες. Δεν παρατήρησα κόκκο (επίσης συχνό φαινόμενο) ενώ το ghosting είναι μηδαμινό, τουλάχιστον στο NFSU2. Η ποιότητα κατασκευής της οθόνης και της βάσης είναι πολύ καλή, ακολουθώντας την παράδοση της EIZO. Αυτό που με απογοήτευσε, μη έχοντας εμπειρία από άλλη TFT, ήταν η απόδοση της οθόνης σε διαφορετικές από τη φυσική της ανάλυση. EIZO L768... Εδω και μια ωρα εχω μπροστα μου την ΕΙΖΟ L768Κ (μαυρη). Παρα πολυ ευχαριστημενος. Αξιζε και τα 697 ευρω που την πληρωσα!!! Για αλλη μια φορα, βγαινει αληθινο το «ο,τι πληρωνεις παιρνεις». Και τα καλωδια ακομη, φαινονται ποιοτικα. Η απεικονιση, καμια σχεση με την ΤΝ που ειχα μεχρι σημερα. Εμφανισιακα, καλυτερη απο ο,τι την ειχα δει στο νετ και τεραστια! Μου αρεσει που ειναι «πιο ορθογωνια» απο τη 17"αρα. ...Δοκιμασα να παιξω (Need for speed), παροτι που δεν το συνηθιζω και δεν ειδα σκιες και τα σχετικα. Οπως ομως εχουμε ξαναπει αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Με διαφορα τεστ μπορει κανεις ομως να τις δει. Τονιζω οτι φυσικα ειναι πιο εμφανεις απο το 16αρι ΤΝ που ειχα, αλλα λιγοτερες απο μια 25αρα Samsung (192V) που ετυχε να τεσταρω πριν μια εβδομαδα. ...Τη δοκιμασα καλυτερα με το Need for speed. Σε καποιες πιστες, φαινονται σκιες, αλλα δεν ενοχλουν καθολου, αφου πρωτον ειμαι συγκεντρωμενος στο game και δεν κοιταζω δεξια και αριστερα, δευτερον φαινεται σαν ενα λογικο blur λογω της ταχυτητας, τριτον συνηθιζονται και τεταρτον δε με πολυαπαχολει το θεμα γιατι δεν παιζω games και ειδικα FPS και Rally Ειδα και DVD, το «Χρονικο του RIDDICK». Kανενα προβλημα απολυτως, οπως ηταν αναμενομενο αλλωστε. Δεν την εχω πειραξει καθολου απο ρυθμισεις, οπως την πηρα. Την εχω συνδεδεμενη σε DVI. Uniformity στο backlight: ΤΕΛΕΙΑ Γωνιες θεασης: Πολυ καλες επισης. Αισθητα καλυτερες απο την πρωην πλεον ΤΝ. Οταν παω κοντα (10-15 εκ) και κοιταζω στις γωνιες αρχιζουν και σκουραινουν. Απορω, πως μπορουν τα παιδια που παιρνουν 19αρες ΤΝ. Βεβαια δεν ειναι οτι την κοιταζει κανεις απο 15εκ αποσταση... Το μαυρο της επισης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο, για να μην πω καταμαυρο!! Σε αναλυση διαφορετικη απο 1280x1024, «χανει» οπως ολες οι lcd. ...Και χθες, εκανα περισσοτερα τεστ με παιχνιδια. Στο Armies of Exigo (strategy, no problem), στο PES 4 καποιες φορες ειχε σκιες στις φανελες των παικτων, χωρις ομως να ενοχλουν ιδιαιτερα, στο Need for Speed σε ορισμενες πιστες οι σκιες ειναι αρκετα εμφανεις, αλλα οπως προειπα, λογω του οτι ειμαι συγκεντρωμενος στον αγωνα και λογω του οτι ταιριαζουν σαν blur απο την ταχυτητα, ειναι αποδεκτες. Με FPS δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν παιζω ποτε τετοιου ειδους games και δεν εχω. Αυτα για οσους ασχολουνται με gamers. Οσον αφορα τα υπολοιπα, επιβεβαιωνω τις αρχικες εντυπωσεις. Πολυ καλο επισης το προγραμμα της ΕΙΖΟ μεσω του οποιου μπορει κανεις να ρυθμισει την οθονη οπως θελει (θερμοκρασια, γ κτλ), αρκει να τη συνδεσει με μια θυρα USB (εχει και το καλωδιο η συσκευασια). Επισης μου αρεσει πολυ η μνημη που εχει για το ποσες ωρες εχει μεινει αναμενη η οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roni_23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Diladi sa1901 den proteineis na paro tin L768???Ksereis mipos pote peripou tha erthei h S1910 kai poso peripou tha kostizei??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Diladi sa1901 den proteineis na paro tin L768???Ksereis mipos pote peripou tha erthei h S1910 kai poso peripou tha kostizei??? Λέω ότι δεν θα έχεις και κανένα πρόβλημα με την L768. Είναι απίθανη οθόνη. Βέβαια η S1910 είναι ακόμα καλύτερη. Στην Γερμανία πουλιέται ήδη. Πιστεύω σε 1-2 μήνες να έρθει και εδώ. Τώρα το πόσο θα κάνει ... οι δικοί μας εδώ τις πουλάνε ακριβά τις ΕΙΖΟ ... 600-650 ? θα κάνει νομίζω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.