Προς το περιεχόμενο

Και τωρα ποιο κινητο να παρω ?????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχασα το Nokia 6680 μου (παει το βδομαδιατικο …και βαλε) και ζηταω κινητο καινουργιο ή ελαφρα μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση με εγγυηση φυσικα πανω από 6 μηνες ακομα , μεχρι 350 ευρω.

Απαιτησεις : Μεγαλη και ευκρινη οθονη , 64ΜΒ μνημη , ανεκτη φωτογραφια, καλη αυτονομια , να παιζει mp3 σαν ηχους κλισεις , να εμφανιζει φωτογραφια του καλουντος ,Το κινητο να μην εχει καπακι . Κατασκευαστες Nokia και Sony Ericsson κατά προτιμηση. Ποιο μου προτεινετε ???

Αν καποιος εχει κατι μεταχειρισμενο ας μου στειλει και pm για να μην ανοιγω άλλο topic στις Αγγελιες. Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Ρε παιδια η οθονη του SE K750i δεν ειναι μικρη ???? :-? :-? :-? :-?

Και κατι αλλο...Δεδομενα απο το pc περασμενα με το Nokia pc suite μπορουν να μεταφερθουν με καποιο τροπο σε SE ??? :-? :-?

Δημοσ.

Δεν έχω δουλέψει ποτέ την Nokia pc suite, αλλά αν τα δεδομένα τα βλέπει το Ms Outlook (φαντάζομαι τα βλέπει) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να συγχρονίσεις το k750 με το Outlook. Όσο για την οθόνη, αφου δεν θες καπάκι στο τηλέφωνο, τότε η οθόνη είναι μια χαρά.

Δημοσ.

αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό δες το Κ700i.

Νομίζω ότι σε καλύπτει σε αυτά που ζητάς (έχει ομως μόνο 40ΜΒ μνήμη!!!) και είναι και πολύ πιο οικονομικό.

Δημοσ.
Ρε παιδια η οθονη του SE K750i δεν ειναι μικρη ????[/color'] :-? :-? :-? :-?
Η οθόνη αν και πρέπει να έχει μικρότερο μέγεθος (κρίνοντας από τις φωτογραφίες, γιατί δεν τα έχω δει μαζί), έχει μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή του Nokia 6680.
Δημοσ.

i othoni tou k750 exi to megethos tou k700(me kapoia diafora sta xromata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

stin siskeuasia iparxei ro kalodio sindesis me to pc ke ennoite to pc suite ke oi drivers gia to kalodio!!!

exi di kanis tin nixterini lipsi ke to flas to k750??!!!????!!!!

tha pathete plaka!!!!!!!!!! ;-) ;-) ;-)

Δημοσ.

File an den se enoxlei h ellipsi efarmogwn kai to megethos tis o8onis, kai egw psifizw k750i.

An omos 8es kati me perisoteres dynatotites, pare ena qtek s100 (h i-mate jam... einai to idio). Sto fleamarket 8a to vreis gyrw sta 400 euro.

Yper tou k750i: kalyteri fotografia, mikrotero mege8os

Yper tou s100: o8oni afis me analysi 320x240, einai kai PDA (trexei windows 2003 mobile) xwris na einai poly megalo (einai to mikrotero PDA tis agoras - peripou sto mege8os enos Nokia 6600), exei apires efarmoges.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...